סקס ופורפליי

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
סקס ופורפליי

סטרייטים רבים נוהגים לחשוב שכל דבר פרט לחדירה עצמה הוא פורפליי. מעבר לעובדה שזה ממש עצוב - איפה עובר הגבול, לדעתכם, בין פורפליי וסקס? האם סקס זה בהכרח חדירה? האם יש בכלל הבדל? mai

EyeSeeYou

New member
לא

הגישה הזאת שסקס הוא חדירה ממש לא מקובלת עלי, למעשה זה מזכיר לי את הסיפור העצוב על תשובתו של קלינטון "I did not have sex with that woman" (רק נתתי לה לשאוב לי את הביצים ודחפתי לה סיגרים) כל אחד וההגדרה הסובייקטיבית שלו, אני לא רואה סיבה בכלל לתת הגדרות לעניין הזה, בקרב הגייז יש רבים שבכלל לא אוהבים או נהנים מהעניין האנאלי, ומבחינתם מציצות
חיבוקים ושאר עינוגי גוף
זה סקס. (ובואו לא נתמם, אחוז נכבד מהאקט המיני של גייז נגמר בסופו של דבר בסוג של להביא ביד
) אין גבול בין פורפליי לסקס, משום שסקס כולל בתוכו פורפליי. אם נפריד ביניהם אז בהכרח נגיד שסקס הוא חדירה וכל מה שלפני הוא פורפליי.

xanadu

New member
כל אחד לפי איך שמדגדג לו

אין כללים בנושא הזה. חדירה מקבלת משמעויות נוספות אצל הומואים בגלל האספקט של הכאב (ולא הגיע הזמן לפתוח דיון על - אולי תפסיקו לפחד ולעשות שריר, זה יכאב יותר) ועוד כל מיני השלכות פסיכולוגיות שנובעות מלהיחדר ולחדור. ככה שההגדרה של מהי סקס מתרחבת. אצלי באמת כל מה שהוא קודם לחדירה, הוא מבחינת המע"מ, הפור פליי. זה אומר שאני סטרייט, רחמנא ליצלן? אבל אצל מי שהסקס הוא נטול חדירות וזה סקס לכל דבר, ההגדרה משתנה.

Yaniv-DC

New member
ואני רוצה לפתוח בציטוט

מהמדור האהוב עלי "על בנים ועל בנות", מכתב שלנצח נחקק בזכרוני, עוד מהימים היפים של ד"ר אהרון בלוך ז"ל. וככה זה הולך: "חברי ואני קיימנו יחסי מין מלאים, שנינו לבשנו ג´ינס בעת קיום היחסים. האם אני יכולה להכנס להריון?" בקיצור, הנערה, למרות שהייתה לבושה בג´ינס, ולא סתם איזה תחתון בד דקיק, ראתה את זה כאילו היא והחבר שלה זה עתה סיימו את הזיון של הלייף. ומהמשל לנמשל - הכל בעיני המתבונן. מין כולל בתוכו כל כך הרבה דברים, שצדקו קודמי בטענותיהם ובקביעה שאין טעם לקבוע גבולות, להגדיר הגדרות ולחתום על חוזים מחייבים.

Liroy25

New member
האמת? עדיין לא החלטתי..

לא יודע..אני חושב שאצלי לפחות ההבדל בין השניים תלוי בתחושה של אותו הרגע או יותר נכון באיך האקט בא לידי ביטוי ועד כמה אני נהנה. היתה לי למשל תקופה (שנה ו-8 ליתר דיוק) נטולת סקס. כמובן שאחת לכמה חודשים היה לי מגע גופני-מיני כלשהוא אבל מאחר וחדירה לא התבצעה מבחינתי זה היה להיות נטול סקס. היום מאחר ויש לי בן זוגי קבוע (
) ההפרדה קצת מטשטשת והדגש ניתן לעד כמה נהניתי ולא להגדרות פורמליות.

nirdagan

New member
הרשי לי להגן על כבוד הסטרייטים

ולטעון שחדירה הינה חלק מסקס, ואפילו לא חלק הכרחי. אפשר לעשות סקס מצוין עם או בלי חדירות, הכל לפי מה שבא לאנשים בזמן הסקס. הפורפליי בהגדרתו הוא משחק מקדים. לדעתי המונח גולם בתוכו הפרדה בין סקס לפני החדירה והחדירה עצמה, ומשום מה גם מתעלם מסקס אחרי חדירה. לכן הוא מושג לא כל כך מוצלח. אי לכך אינני מחפש גבול בין הפורפליי והסקס.

Liroy25

New member
ברוך הבא לפורומנו הגאה!

תיכף יגיע הכושי עם החוטיני והקפה/תה/לאטה או כל דבר שתבחר.

EyeSeeYou

New member
../images/Emo124.gifהלו הלו!!!! ../images/Emo46.gif

מה זה?????? עקיפת סמכות????? להזכירכם אני הוכרזתי ועדת הקבלה כפי שתוכלו לראות בקשירו המצורף!

nirdagan

New member
אשמח לקפה, אבל עדיף מכושית בחוטיני

אם הדבר אפשרי, כמובן.

Shrek2002

New member
סקס אחר?

כתבו כאן בתגובות להודעה ש"בקרב הגייז יש רבים שבכלל לא אוהבים או נהנים מהעניין האנאלי..." ו"....אצל מי שהסקס הוא נטול חדירות וזה סקס לכל דבר...". אצל סטרייטים, אני חושב, אף אחד/ת לא יגידו שה קיימו כבר יחסי מין והם אינם בתולים, אלא אם הם קיימו יחסים מלאים עם חדירה (למרות שאני מכיר גם זוג שטענו שלא עשו סקס, למרות שהיתה חדירה). השאלה האם אצל גייז, יש כאלה שמתייחסים למגע מיני כסקס גם אם לא היתה חדירה? אני מניח שהרוב מתייחסים לסקס במשמעות החדירה. ובכלל יש זוגות של גייז שאצלהם הסקס נטול חדירות? יש גייז שפשוט לא עושים את זה? (ולא על סמך שמועות והשערות ש"יש כאלה"). מישהו מכיר דבר כזה?

נEלי

New member
אצל לסביות זה שונה

אצל הומואים וסטרייטים אפשר להגדיר שכשיש חדירה, יש סקס. אצל לסביות אי אפשר להגיד כזה דבר... מה נחשב חדירה "אמיתית"? אצבעות? אביזרים?

למעלה