סקס? זה חוזר??

סקס? זה חוזר?? ../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

אני כמעט 6 שבועות אחרי לידה ועדיין לא בא לי בכלל לעשות סקס. אני מרגישה שמנה ומגעילה, כאילו כל הגוף שלי רפוס ולא מושך ואני לפעמים מסתכלת על עצמי במראה ואומרת: גם אם אני ארצה לשכב איתו, הוא לא ירצה בכלל להסתכל עלי. סימני המתיחה שנהיו לי בבטן, וג'ונגל השערות (ועוד אמרו שזה יורד אחרי לידה...), העובדה שאני בבית כל היום, עם טרנינג וחולצת טריקו, וכשכבר אני יוצאת אין לי בגדים ללבוש חוץ מבגדי ההריון כי כלום לא עולה עלי - כל אלה לא משפרים לי את ההרגשה. איך בכלל אני אמצא זמן לעשות התעמלות? לפני ההריון הייתי מתעמלת אירובי בבית במשך שעה, ועכשיו אני רק יכולה לחלום על זה... איך משפרים את ההרגשה הזאת?

סבלנות, סבלנות, לא קונים בשום חנות

את רק 6 שבועות אחרי. לאן את ממהרת? מיד תקבלי הרבה תגובות שמחזירות אותך למציאות ותראי שלא אצל כולן "חוזרים למסלול" ברגע שהפצפון בחוץ. קחי את הזמן ובסופו של דבר גם לך יחזור החשק. בקשר לבעלך:לא להאמין, אבל בני הזוג שלנו נמשכים אלינו ממליון ואחת סיבות, שלא תמיד קשורות למראה שלנו. בכל זאת, יגיע הרגע שתרצי ותוכלי להשקיע בעצמך, לטפח ולחזור למה/מי שאת וזה יקרין החוצה. כל טוב ותהני מהאפרוח - הם גדלים כל כך מהר...

משוש30

New member
רגע יקירתי! לוקח זמן במיוחד אם

את מניקה. אבל תוך כמה חודשים תוכלי להתחיל דיאטה והתעמלות אני חושבת שכבר עוד מעט. מה עם חדר כושר פעמיים שלוש בשבוע? תתחילי לחזור לאט לאט וברגע שתתחילי לאבד משקל ולהתעצב את תראי איך ההערכה העצמית חוזרת. לי זה לקח 5 חודשים 6 שבועות לא יכלתי אפילו לחשוב על זה! גם החשק לסקס עוד יחזור. תני לעצמך קצת זמן ואל תהיה קשה עם עצמך

nubi

New member
היי, היי, עצרי!

כמה זמן את אחרי לידה? 6 שבועות כמה זמן היית בהריון? 9 חודשים. אני חושבת שאת מחמירה עם עצמך. גם אני הייתי מתאמנת, עם ריבועים בבטן. היום, אני מידה 42, צמוד, וצמיגים. ואני כמעט שנה אחרי. תני לעצמך זמן! הכל יחזור-גם הסקס. והוא צריך קצת סבלנות...

תודה רבה על העידוד

הוא כמובן לא לוחץ וכשאני מתלוננת שאני נראית נורא הוא מעודד אותי ואומר לי את בסך הכל חודש אחרי לידה... הוא ממש ממש בסדר ולא לוחץ אותי בכלל. אני מקווה שאני עוד אחזור לעצמי...

תראי, גם אני אחרי לידה

ועדיין לא שכבנו (ועברו יותר מ-6 שבועות) אבל קיבלתי עצה מחברה שאני מתכוונת לממש: יום של טיפוח, הורדת שערות ואולי אמבטיית פינוק עם מלחים פשוט הכל כדי להרגיש אישה שוב, ולא רק אמא. אומרים שעם האוכל יבוא התאבון, ואולי אם ארגיש סקסית מבחוץ ארגיש סקסית מבפנים תנסי את זה, ואולי זה יעבוד אני כבר קבעתי תור לשעווה ליום ראשון

תומרלי

New member
התיאור הזה כל כך מוכר

את רק שישה שבועות לאחר הלידה, אז אולי קצת מוקדם. אבל דעי לך שאת לגמרי לא היחידה.

למעלה