סקס יבש

• פותח הנושא E 1 8
  • פורסם בתאריך

E 1 8

New member
סקס יבש

האם אפשר להכנס להריון מסקס יבש?!

magenta73

New member
תשמעי... הצעירים של היום...

אולי יש להם שפה חדשה בכל הקשור לפורפליי וכיוצא בזה, לכי תדעי...

או שזה אחד .....

שמשתמש בשפה צבאית....הקבלה למטווח... או שזה אחד שלא שם לב שה- 1 באפריל עבר כבר....

magenta73

New member
יש משהו בדברייך...

ועדיין, אני נזכרת בעל בנים ועל בנות, שאלות, שעכשיו, וגם אז האמת, נראות לי מפגרות, כמו "אם אבא שלי התנגב במגבת לפני, ואני אחריו, האם אני יכולה להכנס להריון"... (אולי זה סקס יבש?) יש צעירים שלא למדו ממש מה זה יחסי מין, איך נכנסים להיריון וכן הלאה, למרות שאני חושבת שבימינו כבר מקובל שלומדים על זה בבית הספר. מקווה לפחות.

magenta73

New member
תומר, יקירי...

מאיפה אני יודעת? מגבות זה מייבש, לא??? ומה אתה עושה ער בשעות כאלה???

Vdrums

New member
סקס יבש זה שעושים סקס על המייבש.

ולא על המכונת כביסה!!! לא ישנתי מספיק...

וואלה.......

נזכרתי בשאלה שהיתה מאוד נפוצה בזמנינו....... "כבר לא קיבלתי מחזור מספר חודשים.....והבטן שלי התנפחה...... מה זה יכול להיות?"

סקס יבש >>>>>>> זה...

מגע מיני שמבוצע כשהבגדים על הגוף. דבר זה ידוע בשם סקס יבש. סקס זה יכול לכלול נשיקות ליטופים, גיפופים והתחככות אחד בשנייה עם בגדים. יש אנשים שמאוד אוהבים את זה, יש אנשים שזה לא עושה להם הרבה. (כמו כל דבר בעצם) . אם היה סקס יבש אין סיכוי להיכנס להריון.

קראו, השכילו והפנימו...

אם עשיתם סקס יבש , הוא גמר ושניכם הייתם לבושים בג'ינס ותחתונים ואחר כך הייתה לך רטיבות על המכנסיים- את לא בהריון. הוא גמר לך על המכנס- את לא בהריון. ירדת לו, הוא גמר לך בפה, התתנשקתם ואז הוא ירד לך- את לא בהריון. הדרכים שבהן אפשר להכנס להריון זה כאשר מקיימים יחסי מין עם חדירה ללא קונדום וללא שום אמצעי הגנה אחר, גם כשהוא לא גומר בתוכך, יש טיפות אהבה ויש שפריצונים ומזה את כן יכולה להכנס להריון
את יכולה להכנס להריון גם אם אין חדירה והוא גומר לך באזור איבר המין. ואם אתם כל כך מודאגים מהריון לא רצוי דרך סקס יבש, אז אל תעשו סקס יבש, אם אתם כל כך בוגרים ומוכנים להכנס למיטה אז תהיו בוגרים ותלמדו על הסיכונים שיש בסקס, בין אם זה הריון לא רצוי או מחלות....

ואני כבר.....

חשבתי שהמציאו משהו חדש.... בזמנינו קראו לזה "לגמור בחוץ"..... או במונח ה"רפואי" עליק....."שפיכה מוקדמת"

Vdrums

New member
את טועה. שפיכה מוקדמת

זה שגבר גומר מהר. הנוח הרפואי הוא "משגל נסוג" שכל מיני מטומטמים חושבים שזה עובד.

עד כמה שידוע לי ../images/Emo8.gif

משגל נסוג זה שיש חדירה מלאה/חלקית אבל הבחור גומר בחוץ. סקס יבש זה התחככות מעל בגדים .כלומר,יבש. בלי מגע של איברים חשופים. יש מבין ?

למעלה