סקס כמה הוא חשוב במערכת יחסים ?

liam1992

New member
סקס כמה הוא חשוב במערכת יחסים ?

אני וחברה שלי בני 20 ויוצאים כבר שלוש שנים ביחד בהתחלה היינו מקיימים יסי מין יותר מפעם ביום ולאחרונה אחרי זהיא חזרה מטיסה בצרפת של חודש כדי לבקר את אבא שלה לפני שלושה חודשים אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין ובקושי נוגעים אחד בשנייה האהבה היא אותה אהבה אבל כל הזמן היא מסרבת לקיים יחסי מיין ואנחנו כל הזמן רבים על זה אנחנו מדברים המון כרגיל נםגשים יותאים מתנשקים אבל בקושי מקיימים יחסי מין אחת לשבוע אני לא יודע כבר מה לעשות כי זה עניין שכן מפריע לי ואני לא יודע לאן לקחת את היחסים האלו כבר אני מרגיש דחוי ושהיא לא נהנית שאני נוגע בה.על יוזמה ליחסי מין מהצד שלה כבר ויתרצי אבל בזמן האחרון גם כשאני רוצה אז כל פעם אני נתקל בהתנגדות של אני עייפה או לא במצב רוח וזה פוגע.זה פשוט לא נראה לי נכון שבני זוג בגיל כל כך צעיר כבר לא יקיימו יחסי מין שגם מספקים קרבה נפשית. מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? ד"א דיברנו כבר על זה ואין לה מה לומר היא פשוט תמיד עייפה או לא במצב רוח או פשוט לא רואה ביחסי מין משהו מהותי בקשר או משהו צריך לעדות אותו בתדירות גבוהה

LIANSH21

New member
יכול להיות שפשוט עוברת עליה תקופה קשה

אנשים עוברים כל מיני שלבים בחיים, לא תמיד אנחנו אותו הדבר, לפעמים קורים דברים שמשפיעים עלינו ואנחנו קצת משתנים זמנית
חכה אולי היא עוד תחזור לעצמה
אל תלחץ עליה, כי זה עלול רק להזיק!
תן לה את הזמן שלה, תנסה לברר איתה אולי קרה משהו, תראה לה התעניינות , תגרום לה לרצות לשתף אותך..
ברור שסקס חשוב במערכת יחסים אבל לא הכי חשוב..
לאנשים לוקח זמן להתאושש ולחזור לעצמם אחרי תקופות של שהות ממושכת בחו"ל
אולי היה לה קשה להיפרד מאבא שלה ...
לך תדע מה עובר עליה, אל תיקח את זה למקום קיצוני
דבר איתה, תסביר לה כמה שיחסי מין משמעותיים עבורך ותשאל אותה מה גרם לה להשתנות ככה ואם היא לא עונה על זה תגיד לה שהיא חייבת לשתף אותך כי אם היא תמשיך להסתיר דברים זה ייפגע במערכת היחסים שלכם...
נשמע שהיא קצת אבודה, לא סגורה על עצמה..תראה לה מצד אחד שהיא חייבת להתאפס על עצמה אחרת הקשר שלכם בסכנה אבל מצד שני תן לה גם קצת ספייס כי כנראה שהיא זקוקה לו

שלום

קשר חומרי חשוב בשביל סיפוק והנאה, וחשוב לקיימו מאהבה. נסה להגיע אתה לזה בהדרגה, לקרב את המגע אתה, להנעים לה במגע בזמנים הנכונים ולגעת בעיקר מאהבה. אולי אז יהיה לה יותר קל ליהנות אתך ממגע שלם.

סקס זו תקשורת

דרך סקס אנחנו מרגישים נחשקים, נאהבים, רצויים וכמובן גם נהנים ברמה הפיזית- שהיא חשובה מאוד מאוד!
נדיר שבזוגיות תהייה התאמה מלאה בצורך המיני, אבל במקרה שלך נשמע לי שחברה שלך מתרחקת מהאינטימיות המינית מאיזו שהיא סיבה.
אולי היא בסטרס? אולי קרה משהו ריגשי שמעסיק אותה או מדאיג אותה?
אולי משהו בינכם קרה? אולי היא כועסת?
ממליצה לך לדבר איתה בכנות ובפתיחות.

איך התקשורת ביניכם?

האם אתם מסוגלים לדבר בכנות האחד עם השניה?

האם אתה מסוגל לשוחח איתה על הקשיים שלך בנושא זה?

האם היא עסוקה במיוחד בתקופה הזאת? מוטרדת?

אתם יחד שלוש שנים. מה הייתה גישתה לסקס בתחילת הקשר? מה הייתה גישתה לסקס לאחר שמערכת היחסים הפכה לרצינית?

יתכן שמדובר במשבר שאתה לא מודע לו. ייתכן שיחסה לסקס השתנה. כך או כך, כדאי לשאול אותה בעדינות. לבקש ממנה הסברים.
אל תגרום לה לחוש שאתה מותח עליה ביקורת. נסה להיות אמפאטי ולהבין מה עובר עליה.

noa144

New member
סקס

הוא הדבר הראשון שנפגע כשמשהו במערכת היחסים נפגע.
מדובר בסימפטום, ואתה צריך לברר מאיפה הוא נובע. זה אף פעם לא רק סקס.

Berethor

New member
לא מדויק

יש גם מקרים שהבעיה היא 'רק' בסקס ולא בדברים אחרים, אבל זה בעיה מספיק חמורה בפני עצמה.

noa144

New member
אם זה גרידא פיזיולוגי

וגם אז מעורבים מעגלים של סטרס וכו' שמשפיעים על כך.

Berethor

New member
ללא ספק הקשר שלכם מדרדר, וצריך לברר למה

הסיבות האפשריות, סיבה א' איבוד שגרה ואיבוד עניין בהלך השנים, אם זאת הסיבה אז אם תוך 3 שנים ובגלאים צעירים המצב הדרדר ככה, המצב לא מזהיר פנים ובעתיד זה כנראה יהיה יותר גרוע, אלא אם כן משהו רציני ישתנה פה וזה לא בטוח. סיבה ב' אולי משהו לא טוב עובר עליה, אם זה משהו זמני אז אולי זה יחלוף, בכל מקרה אם זאת הסיבה אתה צריך לגלות מה בדיוק עובר עליה, ואם היא מסרבת לשתף אותך יש לכם בעיה בתקשרות וביכולת לשתף דברים אחד עם השני, למרות הקשר הזוגי והמיני שלכם. סיבה ג' זה האופציה הכי בעייתית פה, והיא או שהיא טיפוס שמאבד עניין בקלות או שהיא אדם הרבה פחות מיני ממך ומה שהיה בהתחלה היה סוג של הצגה כדי שתהיה איתה, וברגע הרגישה שאתה שלה זהו. היא יכולה להיות באמת עייפה או במצב רוח רע אבל קח את זה בעירבון מוגבל, כי זה יכול להיות גם סתם תירוצים, ותירוצים דיי נפוצים.

בכל מקרה זה כבר מתחיל להישמע כמו בעיות של זוג מבוגר שנשוי עשרות שנים. קשה להאמין שבאמת הייתם מסוגלים לעמוד בתדירות של פעם ביום או כמה פעמים ביום, לאורך השנים, אבל פעם בשבוע זה בהחלט מעט, מתחת לממוצע, במיוחד עבור זוג צעיר, מה יהיה הלאה פעם בחודש? או יותר. בכל רק ליזום או לדרוש מין, תשקיע מאמצים לנסות ולרדת לעומק הבעיה, לברר איתה למה יש הידרדרות כזאת לפעם בשבוע אם בעבר זה היה כל יום, למה 'פתאום' היא לא מעוניינת כמעט או בכלל וכו. קח בחשבון שהיא גם עלולה לשקר לך בנושא, ואתה צריך לחשוב טוב אם אתה מאמין לסיבות שלה או לא, כי שוב יכול להיות גם תירוצים או למשל שהיא לא תודה שמה שהיה בהתחלה היה לא אמיתי, שהיא שחקה אותה יותר מינית ממה שהיא במציאות או שהיא לא באמת נהנת מסקס ועושה את זה רק בשבילך וכו. חוץ מזה אתם תמיד יכולים לפנות לטיפול זוגי ולסקסולוגים, זה בהחלט מוצדק במקרה כזה, זה יכול לעזור, אבל לא בטוח שיעזור, בכל מקרה אפשר לנסות את זה.

אולי היא עברה איזושהיא טראומה מינית במהלך

החופשה?
הטרדה, אונס?
אתה חייב לשאול אותה מה מפריע לה בדיוק.. זה לא הגיוני שלפני הטיסה הייתם עושים כל יום ואחרי בכלל לא.. זה שינוי קיצוני מדי...

Berethor

New member
ירידה של פי 7

יש מצב שבאמת משהו עבר עליה שם או משהו מיני או משהו דתי או ווטאבר.

s a t o r i 7 9

New member
איך זה היה

כשהיית ילד קטן ורצית משהו מההורים שלך? בכית? נשכבת על הרצפה? יללת עד שהם ויתרו ונתנו לך את מבוקשך?

אני יכול להגיד לך שאם תריב על זה...את תרחיק אותה עוד יותר.

מה הדחף הכל כך גדול שלך לסקס? אתה כבר לא נער מחוצ'קן, נכון.

התדירות יורדת עם הזמן.

ואולי משהו עובר עליה?

למעלה