סקס לאחר לידה

t a m i 4

New member
סקס לאחר לידה

אני חדשה בפורום הזה ובכלל.. ובטח הנושא הזה כבר נידון פה עשרות פעמים אבל בכל זאת..: אני 4 חודשים אחרי לידה (!!!) ואחרי פחדים גדולים, חוסר חשק עצום וציצים מטפטפים עשינו זאת, והיה.... נורא!!! יותר גרוע מהפעם הראשונה, כואב, לא נעים, יש לי מזל שיש לי בעל כזה מקסים ועדין אחרת זה היה נגמר בבכי... המקום כאילו סגור כזה, פתאום עולות לי מחשבות שאולי תפרו אותי לא טוב..? זה עובר? מה עושים? גם כך ההרגשה העצמית לא בשמים - ועכשיו גם הסקס... אוף!!!

new mermaid

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

זה באמת קטע קצת מפחיד, הXXX בפעם הראשונה אחרי
קודם כל, מבחינה אופרטיבית, אני מניחה שהיית אצל רופא הנשים אחרי 6 שבועות. הוא *אמור* לבדוק שהכל בסדר גם מהבחינה הזו. *אמור* כי מה גבר מבין בכאבים כאילה, או בחשש מהם, ויש לי הרגשה שהם מתמקדים יותר בדברים האמפיריים כמו גובה הרחם וכולי. האם הרופא שלך שאל אותך על זה אן ייעץ לך בנושא? שלי לא ממש, רק אמר בוולגריות שמבחינתו אפשר לחגוג כבר הלילה
הרבה בנות פה סיפרו שחומר מסכך שיפר את המצב אצלן פלאים (נדמה לי שאמרו שKY אפשר לקנות בפארמים? בבוקר בטח יהיו יותר מייעצות). יובש קיים אובייקטיבית (יכול להיות קשור גם להנקה) והפחד וחוסר החשק בטח לא עוזרים אל תְדגי
כמו הרבה אספקטים בחיים זה משתנה (לפעמים לטובה
) וישתפר עם הזמן. איך לכתוב לך?שתשקיעי ותנסו למרות חוסר החשק זה לא "נקרא" טוב, אבל מנסיון - זה נכון. הנה, את כבר מתפעלת מהעדינות של בעלך
שיצא מבולבל וארוך, זו השעה

אדר שלי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אני מתארת לעצמי שזה עובר מתישהו, כי אני 5 חודשים לאחר לידה ועדיין כואב. אמנם ילדתי בקיסרי ובכל זאת, גם אני הרגשתי כאילו משהו שם "סגור" וזה נורא כאב. לפי מה שאני חוויתי, כל פעם שעושים את זה, זה טיפה יותר טוב, כלומר, הכאב פוחת מפעם לפעם ואני מניחה שבסוף המצב חוזר לקדמותו. 2 עצות שלי: 1. ג'ל KY שניתן לקנות ללא מרשם רופא בבית מרקחת. שימי קצת בנרתיק לפני שאתם הולכים למיטה. 2. תנסו תנוחות שונות כדי לגלות איזו הכי נוחה לך. יש כאלה שפחות כואבות. בהצלחה ואל תדאגי, נראה לי שזו בעיה שמשותפת לכולן.

נטע 123

New member
שאלה: לי הkj ג'ל לא נעים במיוחד...

ידוע לכן אם ניתן להשתמש בשמן שקדים לסיכוך?

אילת27

New member
ככל הידוע לי אז את יכולה

להשתמש בכל שמן כל עוד הוא על בסיס מים כמו למשל השמן נבט חיטה

אדר שלי

New member
דווקא שמן נבט חיטה הוא בעייתי../images/Emo20.gif

לאזור הזה, משום שהוא יוצר קרקע טובה להיווצרות פטריות באזור הזה (לכן אומרים לא לעסות את הפרינאום איתו) ויש לו גם ריח מאוד דומיננטי. לעומת זאת, כל שמן מאכל (שמן שקדים, שמן שומשום, שמן זית ושמן זרעי ענבים לדוגמא) מומלצים.

אדר שלי

New member
התכוונתי כמובן לא לשמן "מאכל"../images/Emo3.gif

אלא לשמן על בסיס מים כמו שאמרת, רק לא שמן נבט חיטה.

אילת27

New member
ואני חשבתי כבר

שעל הדרך טוב גם להכין שקשוקה עם השמן למאכל

דפנה מי

New member
בפעם הראשונה שלי-ראיתי כוכבים../images/Emo122.gif

מרוב כאב וממש לא מהנאה. הרופא שלי דוקא היה קשוב ונחמד מאוד ואמר שלמרות המצב-זה ישתפר והנפיחות תרד ובעצם התרגול של האזור, הוא יימתח חזרה עם הזמן והצלקת לא תפריע (ואותי תפרו לא טוב-אין מה לעשות עם זה). מה להגיד - הוא צדק
. כבר 10 חודשים אחרי ועדיין מורגש-אבל נסבל. פשוט לקחנו את העניין כ"משימה" ו"עבודת תרגול" והיה צריך לאט לאט, ולא בהכרח חדירה מלאה בהתחלה-רק עד הנק' שמתחיל הכאב המפלח, עם KY ג'לי (שמעתי שלחב' דורקס יש גם מסכך משלה), אפילו השתמשנו בקונדום להורדת החיכוך-אז זה פחות מהנה, אבל לפחות לא כואב. ההנקה אכן גורמת ליובש והציצי הכואב/דולף לא עוזר (לעיתים גם ה"סירנה" נדלת כאילו יש לה איזה חיישן בעלות על האזור
). יהיה בסדר

תומרלי

New member
ברוכה הבאה

אנחנו ארבעה וחצי חודשים לאחר הלידה וטרם קיימנו יחסים כלל!!! ילדתי בקיסרי אמנם, אבל יש לי פחדים היסטריים ולא מובנים מסקס ובעלי המסכן ממתין בסבלנות ובהבנה. מאחלת לכם המשך מוצלח יותר. אין לי עצות גם לעצמי. בהצלחה

גם אנחנו עשינו את זה השבוע

אחרי כמעט 4 חודשים. עד שלשום עשינו הכל חוץ מ.... את יודעת חדירה. אם את לא שלמה עם זה - חכיץ זה כמו בתולה - אל תצחקי. ההרגשה מעולה אחרי ותוך כדי. אצלי היה יותר טוב מהסקס לפני הלידה!

ornaok

New member
לגבי הרגשה עצמית לא משהו אני הכי

מזדהה. גם אני ילדתי בסופו של דבר בקיסרי, ובגלל ההנקה חוויתי יובש וכאבים. בהתחלה רק הKY עזר אבל אני יכולה להגיד שהיום הסקס מצוין(רק אין מספיק ממנו כי בעלי הולך לישון פני הילדה....)

משוש30

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אז יש לי חדשות טובות (תלוי איך תסתכלי על זה) לך ובעיקר לעצמי. אני 8 חודשים אחרי לידה ועד עכשיו זה היה פשוט סיוט. כאב כל כך שפשוט נמנענו מהסיום. אבל אתמול סוף סוף למרות שקצת כאב בהתחלה מיד אחרי זה בכלל בכלל לא כאב לי!!!!! אבן נגולה מעל ליבי. כבר חשבתי שזה לעולם לא יעבור... יוהו! אפשר לחזור לפעילות! והשורה התחתונה-זה עובר. מניחה שלכל אחת בזמן שלה אבל זה חוזר לעצמו

שני דברים:

באמת לפעמים קורה שלא תופרים טוב. כדאי לבדוק את העניין אצל הגניקולוג שלך. למרות שאם התפירה היתה באמת לא טובה, אני משערת שהיית מרגישה את זה כל הזמן ולא רק בזמן קיום יחסים. דבר שני הוא שהאיזון ההורמונלי בזמן הנקה גורם ליובש בנרתיק, דבר שיכול לגרום לכאב וחיכוך לא נעים. אני חוזרת על ההמלצות שקיבלת כאן ל-KY ג'ל או כל דבר מסכך אחר שמתאים לכם. אל תדאגו! זה הולך ומשתפר עם הזמן וגם תלמדו להתאים את התנוחות לנוחיותכם.

למעלה