סקס נטו ללא רגשות- האם אפשרי?

Ayelet871

New member
סקס נטו ללא רגשות- האם אפשרי?

היי,

רציתי לשאול מה אתם חושבים, גבר שיש איתו קשר מתמשך של שנתיים, כמובן און אנד אופ, שבנוי על מפגשים בביתו ל-סקס ושינה, כאשר הגבר יוזם את המפגשים-
האם גברים באמת יכולים לא להקשר רגשית לבחורה שהם נפגשים ושוכבים איתה כמה פעמים במשך תקופת זמן, ורק לראות אותה כאובייקט מיני?
אני , כאישה, לא מסוגלת שלא לפתח איזשהם רגשות, חזקים יותר או פחות, לאותו אדם וכן לרצות ולנסות לפתח איתו קשר רציני יותר...
מעניין אותי אם באמת גברים שונים עד כדי כך...

TakeCtrl

New member
אם ברנשית הייתה נותנת לי כזו אופציה..

והיא הייתה בסדר עם זה, קרוב לוודאי שהייתי נקשר אליה כמו כלב..

אבל מכיוון שאפילו לא "עשיתי" את זה אפילו פעם אחת.. זה די תאוריה אצלי.

רואה 6 6

New member
עדיף יותר לדבר לגופו של ענין כי כמובן,יש ויש

אבל הרבה מאוד גברים מתייחסים באופן תועלתני לגמרי למערכת יחסים מבוססת סקס.
הקביעות במפגשים,היוזמה שלו,החזרות לאחר הקפאה קצרה של המפגשים מאוד סביר שנעשים בגלל נוחות. הוא יודע שאת שם וזמינה והוא לא צריך להתאמץ. יתכן ויש גם רגשות חבריים כלשהם, יותר כיף להזדיין עם מי שיש כימיה איתה.
האם השאלה הזאת היא במסגרת הנסיונות להחליט אם לחתוך מימנו או לא?

TakeCtrl

New member
קביעות זה טוב לאקדמיה

אבל האם זה טוב גם למפגשי יזיזות? אין לי מושג.

אבל ברצינות יחסית (ואני מדגיש יחסית) להודעה הקודמת שלי אילו היה לי משהו טוב כזה עם בחורה שאני נמשך אליה (שזה סתירה עצמית
) הייתי קודם כל בודק:

א. אם לקחתי כדורים מהסוג הלא נכון

ב. האם היא לקחה כדורים מהסוג הכן נכון...

ג. איך לא להיכנס למצב של "זמינות" קבועה, ליזום, אבל בצורה אקראית (אחרי שהייתי כותב תוכנית מחשב שאומרת לי מה זה אקראי). תמיד לנסות לחדש לגוון, לקרוא .. אולי בגלל שאני היפראקטיבי...

אם נכנסים למצב של קביעות וזמינות וצפוי מראש, זה כשלעצמו יכול לגרום למצב של חוסר רגשות בפעולה עצמה. זה כמו שמישהו/מישהי לוחץ על כפתור וshazam...

ואגב, אני רואה בכולם אובייקטים (אבל זה בדיחה דבילית של מתכנתים).

רואה 6 6

New member
סקס מגוון זה במיטה

ובחוץ זה כל היתר,אלא אם כן תעשה כלכך הרבה רק בשביל סקס ולא יותר אבל מה ההבדל מקשר רומנטי? אתה יודע מה אתה רוצה?

Berethor

New member
לגברים יש יכולת יותר טובה להפריד בין השניים

כי גברים הם פחות רגשניים ביחס לנשים בדרך כלל לטוב ולרע. אבל יש גם נשים שמסוגלות להפריד, ויש גם גברים שאפילו אם הם לא רוצים לפתח רגשות הם מפתחים. לפעמים אדם גם יודע שבשביל קשר רציני הם לא מתאימים או שהוא לא מעוניין בקשר רציני וכו, אז לא תמיד יהיה רצון ליותר מזה, למעשה ברוב המקרים לא יהיה, אחרת כבר היה קשר רציני, אם כי יש סיכוי גם לקשר רציני פשוט הוא לא גבוה. כמובן סקס יכול לקרב בין אנשים, אבל מין זה גם לא מספיק בשביל זוגיות, יש עוד דברים.

מעמקים39

New member
אני באופן אישי לא יכולה לדמיין

מצב של מגע ללא אהבת אמת.
לא סתם רגש, אהבת אמת לנצח נצחים...

Berethor

New member
את רצינית?

אהבת אמת לנצח נצחים? ממש כמו אדוארד ובלה קאלן?

מעמקים39

New member
רצינית לחלוטין.

לא יודעת מי זה אדוארד ובטוח שהוא לא מתקרב לאהבה
שאני מדברת עליה, שלא כתובה בשום ספר...

Berethor

New member
אדוארד הוא דמות מהספר דמדומים של הסופרת סטפני מאייר

בהתחשב שאת הספר כתבה אישה, וחלק מרכזי בסיפור הזה הוא רומנטיקה אז זה בדיוק האהבה שאת מדברת עליה, אהבה מהסרטים/ספרים, שכמעט ולא קיימת במציאות. אני כמובן יכול להעריך דברים מהסוג הזה, אבל אני גם מודע לזה שזה דבר נדיר מאוד במציאות. חוץ מזה איך את יכולה להתעלות על האהבה הנצחית של אדוארד ובלה? הם היו הראשונים זה של זו ונשארו ביחד לנצח, מה גם שאדוארד הוא ערפד, ובסוף גם בלה הפכה לערפדה, ככה שהם נשארו גם צעירים לנצח, אז זה אהבה נצחית בכל מובן אפשרי, משהו שכמובן אנשים לא יכולים שיהיה להם, גם כי אהבה לרוב לא שורדת כל כך הרבה זמן, וגם משום שגם האנשים לא נצחיים. הנה גם קישור בשבילך בנושא.

http://he.wikipedia.org/wiki/דמדומים_(%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D)

מעמקים39

New member
האהבה שאני מדברת עליה

לא קיימת בספרים ובסרטים אבל אני מאמינה בה בכל ליבי.
האם אדוארד ובלה רבו מידי פעם או נפרדו ?
אם כן, האהבה שאני מדברת עליה עולה פי אלף מונים על אהבתם,
אני מבינה שהחיסרון היחיד בתמונה שמצטיירת במוחי הוא עניין המוות.
זה אכן עצוב אבל כיוון שזה לא תלוי בנו, זה לא הופך את תמונת אהבתי לפחות עוצמתית.

Berethor

New member
אז באהבה פרי יצירתך אין אפילו ריבים או פרדות זמניות?

במקרה של אדוארד ובלה הם לא רבו עד כמה שזכור לי, אבל היה פרק זמן שאדוארד עזב את בלה כי הוא חשב שזה יגן עליה, כי מסוכן לה להיות איתו, אבל זה גם סוג של דוגמה לאהבה לא אנוכית, כי הוא מוכן אפילו להיפרד ממנה אם זה מה שיהיה לה טוב יותר. אבל בסוף הם חזרו, כי הם שניהם היו בדיכאון מזה, עם אפילו ניסיונות התאבדות, ככה שזה יצא יותר מסוכן שהם לחוד מאשר ביחד. בכל אופן נראה שהצפיות שלך אפילו יותר גבוהות מאשר בסרטים וספרים, לכן הסיכוי שיהיה משהו כזה הוא אפילו יותר נמוך, וכמעט בלתי אפשרי.

ההמלצה לזוגות היא לא לא לריב, אלא לריב בצורה שלא תהרוס את הקשר, כמו שאומרים צריך לדעת גם להתווכח ולריב, כי צריך לזכור שמדובר באדם שרוצים להישאר איתו ולא באויב, לכן מומלץ לא להיסחף. אבל כמובן שאם יש ריבים על דברים משמהותיים אז אולי מדובר בחוסר התאמה מספקת, מסיבה זאת או אחרת. וץ מזה מי שלא מתכווח גם לא מדבר בדרך כלל, הרבה מהזוגות שלא מתווכחים, זה זוגות שצד אחד תמיד שותק בהם, בדרך כלל הצד של האישה, או זוגות שכמעט ולא רואים אחד תשני, במקרה כזה זה לא חכמה גדולה אם אין ויכוחים.

[URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D_(%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D)[/URL]

מעמקים39

New member
אין ריבים או פרידות זמניות

מי שיכול לעזוב אותי פעם אחת, יוכל תמיד לעזוב אותי וזו לא אהבה. אין ריבים כי אהבתו אלי כה גדולה שאני אף פעם לא מרגיזה אותו ולא הוא אותי ויש בינינו הסכמה
על כל דבר. אני יודעת שאנשים חושבים שלריב מידי פעם זה בסדר, בעיניי זה חמור מאוד. אני חייבת לציין שלא הרבה אנשים מסכימים איתי או חושבים שזה אפשרי
אך זו שאיפתי ואני מאמינה בה בכל ליבי.

Berethor

New member
האם גישה נוקשה כל כך תורמת לשימור הקשר שכבר ישנו?

כי זה אומר בעצם שלהפוך כל ריב קטן לריב גדול, וכל פרדה זמנית לפרדה מוחלטת. אם רבים כל הזמן, אולי זה באמת מעיד על קשר בעייתי וחוסר התאמה גדולה, אבל ריבים מידי פעם זה לא כזה נורא לדעתי. אני לא מצפה מאנשים להיות יסמנים, אלא להיות דעתנים, שלא יפחדו לומר את דעתם גם אם יודעים שהצד השני לא יסכים איתם, ולא חייבים להסכים בהכל לדעתי. אני מבין איך מבחינה אידאלית, לא יהיה ריבים, כי תמיד מסכימים, ותמיד הכל טוב ויפה בחיים, אבל אני לא חושב שזה מצב מציאותי.

אני אישית גם כבר ויתרתי על הרעיון של למצוא בת זוג מושלמת, זה נראה לי כמעט בלתי אפשרי ובדיעבד גם יכול להיות מאוד מתסכל, כאשר באים עם ציפיות גבוהות מדי. אני מאמין שהגישה הכי נכונה בנושא היא מישהי מספיק מתאים ממה שיש, לא ממה שאין. יש חוסר התאמו וריבים משמהותיים, ויש כאלה שלא, אם נתייחס לכל דבר שולי כאילו הוא מהותי, אז זה יוביל לשיפוט לא פרופורציונלי ולצפיות יותר מדי לא ריאליסטיות לדעתי. כפי שנאמר, יש רצוי ויש מצוי.

מעמקים39

New member
דעתניים כשהדעות תמיד זהות.

אני יודעת שזה נשמע כמו משהו מושלם אך בלתי אפשרי.
בעיניי זה אפשרי אך נדיר מאוד. אל תוותר על החלום, לחלום תמיד אפשר גם אם לבסוף "תסתפק" במציאות אחרת...

Berethor

New member
נשמע כמו משהו מושלם אך בלתי אפשרי זה ההגדרה הנכונה

עד כדי כך מושלם ובלתי אפשרי, שאפילו בספרים ובסרטים, זה לא מאה אחוז ככה, אלא כמעט תמיד יש דרמות מסוימות, כדי להוסיף לזה מימד ריאלסטי יותר, אם כי זה נעשה גם משביל 'אקשן', מהסוג הלא טוב במציאות, אבל עדיין מעניין. כן לחלום תמיד אפשר, בכך את צודקת, פשוט חשוב להפריד בין מציאות לחלום לדעתי, כבר הכרתי אנשים שציפו לגבר המושלם או האישה המושלמת, ובסוף נשארו לבד. כמובן אני מבהיר שוב, אני מאמין שהתאמה והסכמה בכמה שיותר נושאים זה דבר טוב, אבל אני לא מצפה שזה יהיה בהכל, ובסופו של דבר תמיד יש דברים שחשובים יותר וחשובים פחות. אז כמובן שהסכמה והתאמה בדברים היותר חשובים, ורלוונטים לזוגיות, זה יותר חשוב לדעתי.

במצב שתיארת סביר שקיימים רגשות גם מצידו.

סקס לא משפיע רגשית רק על נשים, הוא משפיע חזק מאוד גם על גברים. זה לא אומר שזה "שרביט קסמים" אבל זה בהחלט הנשק הכי חזק שלכן. גבר שרוצה רק סקס היה מעדיף לגוון את בת הזוג ולא להזמין שוב ושוב את אותה הבחורה. גם הנטייה שלך להיות שם תמיד בשבילו כנראה מאוד מוערכת. עם זאת, קיים היום יותר ממודל אחד של זוגיות ולא בטוח שהמודל שעליו את אולי חשבת זה גם המודל שלו.

אם למרות הכול את לא מצליחה להנות מהמצב הנוכחי, נסי להתחיל בהצעה שתזמינו אוכל הביתה (אחרי..) או תכינו יחד בעצמכם.
בהמשך נסי להציע שתרדו לאכול יחד מתחת לבית. תתקדמי בצעדים קטנים ואל תשכחי שקשר תלוי בעיתוי לא פחות מבהתאמה.

כל מה שתיארתי יוצא מתוך הנחה שמדובר באדם שעבר את שלב הילד והפך מנטלית לגבר

למעלה