סקס, סמים ורוק [בלי רול]

stranger

New member
סקס, סמים ורוק [בלי רול]

לא לכותרת אין שום קשר להודעה, עכשיו אתם חייבים לקרוא את ההודעה מתחילתה עד סופה, אחרת למה פתחתם אותה? יאללה תקראו... תפוז מקום נחמד, תפוז מקום יפה, תפוז מקום נוח, תפוז מקום אינטילגנטי. אחרי שדאגתי להתחנף ולנפח את האגו למי שיצר את תפוז או למי שעובד בתפוז או לבעלי אובססיה לגבי תפוז, אני יכולה לגשת לעניין- יש פורום נהדר שנקרא ``פורום תיכוניסטים``, אחלה פורום, באמת. דיונים מרתקים, חברי הפורום לרוב משעשעים ואינטלגנטים. וכמו שרבים וטובים אמרו, ``זהו פורום הנוער המוביל בארץ``. הבעיה היא שזה פורום לתיכוניסטים, ואני [ועוד רבים שקוראים את הפורם אך לא משתתפים בו כיוון שאינם רוצים לשקר בקשר לגיל שלהם], לא הגעתי לגיל תיכון, עדיין. [כלומר, אני בחטיבה] אז מה דעתך, מנהל פורום חביב,לשכנע מישהו בתפוז,אולי את עצמך- להקים פורום חטיבת ביניים? ניסיון לשחזר את הצלחת פורום תיכוניסטים, פורום עם רמה,פורום עם דיונים רציניים. [או משעשים, אך משעשים בצורה משעשת ולא ילדותית (למרות שיש בעיה של ילדותיות בקרב בני גילי...)] תודה נ.ב. רק בשביל להסיר ספק, אל תעלה בדעתך לא להגיב, לא משנה מה התגובה וכמה היא עלולה להיות עוקצנית- תגיב אותה!! [סליחה?! ``תגיב אותה``?..קחי אקמול] בגילי הרך, אני יכולה להפגע קשות מהתעלמות של גורמים סמוכותיים [אהמ אהמ.. התחנפות?] וזה יכול ליצור אצלי בעיות קשות בעתיד, שאם אכול לפתור אותן זה יהיה רק באמצעות טיפול פסיכולוגי יקר שיכניס אותי לחובות, ובסוף, בסוף המר, אני אגור בקופסת קורנפלקס!! תודה, ובואו הצטרפו איתי לאגודת ``שונאי הנ.ב. שלא יכולים לסיים הודעה בלי נ.ב. קטן ומעצבן``.

zed246

New member
אבל למה את לא משתתפת?

אני לא מבין. למה את לא משתתפת? אז מה עם את לא תיכוניסטית, את חייבת לשקר בקשר לגילך? נורא פשוט - קראי לעצמך חטיבניסקית (נשמע קצת מטומטם אבל אני בטוח שתמצאי משו יותר טוב). אבל מצד שני אינני מהנהלת תפוז וגם לא מבית הספר...

stranger

New member
כי...

אני לא משתתפת כי הפורום הזה לא נועד לי, הוא נועד לתיכוניסטים. למה אני לא משתתפת בפורום סטודנטים?! מאותה הסיבה. וחוץ מזה, יש גם את הדיבורים על הצבא, נחמד נחמד, אבל מה יש לי לתרום לשיחה הזאת? ובכלל, עדיף להתידד עם בני גילך, אתה לא חושב? טוב,לפינת הנ.ב. zed246 האם את בן או בת? כי בהתחלה את/ה אומר/ת:``אני לא מבין.`` ובסוף:``אינני מהנהלת תפוז``? אמממממ... חידה! הצטרפו איתי לקבוצת תמיכה לנפגעי מורות כיתה גימל. (הן לימדו אותי מה זה נ.ב.) תודה.

zed246

New member
אני לא מבין שני דברים:

א. בסדר, אין לך מה לתרום לדיונים על הצבא (אני לא מאמין לזה, אין לך דעה בנושא?) אבל אין לך מחשבות או גישות לחיים? את יכולה גם להשתתף בפורום סטודנטים מה מפריע? כל עוד יש לך דעה בנושא הפורום מכוון אליך. ב. איפה החידה? כל ההודעה שלי היתה בגוף זכר (אני זכר). אינני מהנהלת תפוז זה לא משפט שמרמז על מין נקבה. הכוונה היא שאינני ממנהלי תפוז. והרי - מנהלי תפוז הם הנהלת מפוז ומכיוון שאני לא מהם אני לא מהנהלת תפוז. מילה נירדפת לאני לא היא אינני ומכאן - אינני מהנהלת תפוז. בחיי, יש לי פלשבאקים מהבגרות במתמטיקה...

stranger

New member
אבל תמיד יש אבל

אבל הרבה יותר קל להשתלב בשיחה עם בני גילך, ביני לבין האנשים בפורום מפרידות אלפי שנות אור [יותר מידיי המדריך לטרמפיסט.. איתכם הסליחה]. עם אנשים בני גילי יותר קל לפתח שיחה, יש יותר נושאים משותפים. חשבתם שסיימתי את טיעוניי?טעיתם. מי שיותר מבוגר ממך, אוהב להתנשאות. למשל, סבא וסבתא, ``אויש אתה קטן, אתה לא מבין`` או לחילופין, בשיחה עם אמא ``אויש הוא קטן הוא לא מבין``. ותיכוניסטים נוטים להעיף לפעמים משפטים כמו ``אויש הנוער של היום...`` או ``אין לי כוח אל כל הזייניקים האלה..`` בקיצור- לזלזל. כפיש?

zed246

New member
ותמיד יש תשובה

א. השתלבות. נכון את צודקת, קשה להשתלב בשיחות שלא לבני גילך. אבל, תנסי. מה יכול לצאת רע? וחוץ מזה, מעולם לא אמרתי לא לפתוח פורום לטיבות הביניים או ליסודיים. פשוט הייתי תמה בקשר לסיבה בגללה את לא משתלבת בפורום תיכוניסטים. ב.התשנשאות - תרגיזי יותר אנשים, הם יפסיקו להתנשא עליך כי אז הם לא מוכיחים כלום (במידה ואת אכן אומרת דברי חוכמה). ויפה על החבירה הספרותית באיזו גרסה קראת את המדריך - עברית או אנגלית?

stranger

New member
שלושה ניחושים..

מה אתה מצפה ממני? כולה כיתה ז`... קראתי בעיברית שנה שעברה, אבל ברגע שאוצר המילים שלי באנגלית יתרחב [יש רגע מסוים?!], אני אקרא באנגלית, המקור תמיד יותר טוב.

stranger

New member
סליחה שאני מפגרת

אם נתעלם מהפתאטיות של העובדה שאני מגיבה לעצמי, נוכל לראות את הטימטום נוזל לו מההודעה האחרונה שלי. אתה בן, אני דיסלקטית, איתך הסליחה. עדיין מצפה לתגובה.

@poet

New member
הו מי אמר שלהתחנף לא טוב?

דבר ראשון המכתב באמת נגע לי אוקי : יש לנו כמה פורומים לצעירים שאינם תיכוניסטים (למרות שאני לא רואה מדוע ולמה , אתה לא משתתף בפורום עצמו) יש את בנים ועל בנות יש את יומנה של שלומצי ואם יש לך רעיונות אחרים אני אקבל בברכה התרשמתי מצורת הכתיבה בתיאבון (סיום בסדר מתעב נ.ב.)

stranger

New member
ולבריאות

טוב, בואו כולנו נקח חמש דקות הפסקה מחיי היומיום שלנו ונכנס לפורומים הבאים: בנים בנות [דיי!! זה לא כל מה שיש לי בראש] ויומנה של שלומצי [מה זה בכלל?]. עכשיו הבנתם למה אני לא משתתפת בהם? יופי, אני מציעה לפתוח פורום בשם ``חטיבת בניים``. :)

בלה בלה

New member
סליחה שאני מתערבת לכם כאן בדיון הנח

(אני לא רוצה להפריע חס וחלילה..) נכון שיש לתפוז פורומים לצעירים, כמו ``על בנים ועל בנות`` - שע``פ הבנתי (אני מודה שהיא לא משהו) מיועד בדיוק לדיבורים על כל ה``עניינים`` שבין בנות לבנים. ו``יומנה של שלומצי`` שמיועד לדבר על היומן (או מה שזה לא יהיה) אבל אין בתפוז שום פורום ``כללי`` לגילאי החטיבה, ובאמת רבים מהם מגיעים ל``תיכוניסטים`` בסופו של דבר כי אין שום פורום אחר שעונה על הדרישה הזאת.. (תקנו אותי אם אני טועה) בלה בלה :) נ.ב פעם, מזמן מזמן הודעתם שבכוונתכם לפתוח פורום 13-16 מה איתו? נראה לי שהוא יכול להיות פתרון מצויין

stranger

New member
איפה ישנים עוד אנשים כאלו?

אני שמחה שמישהו מבין את נקודתי!! ואם אני לא טועה [ועכשיו אני כמעט בטוחה שאני לא טועה], בלה בלה היקרה כותבת בפורום תיכוניסטים, אז זה הזמן לציין- אחלה של פורום יש לכם שם! מסרי זאת לכולם. :)

@poet

New member
אוקי ואם נקים כזה?

איך הייתם רוצים שיקראו לו אני בהחלט משתכנע בעקבות הטיעונים האלה

בלה בלה

New member
ממ..

אני הבן-אדם הכי פחות יצירתי שיש אבל נראה לי שהשם צריך באמת לרמז על הגילאים (13-16 או חטיבת בניים) או פשוט לקרוא לו פורום נוער בלה בלה :)

למעלה