סקס עכשיו

סקס עכשיו../images/Emo70.gif

"גרון עמוק: מיתוס ומציאות בהנחה שלא היית דוחף ארטיק שלם לגרון, למה שתדחוף זין שלם לשם? למציצות דגולות באמת אין שום קשר להכנסת זין לגרון. הקטע של גרון עמוק הוא יותר הגימיק שבעניין, ופחות משהו שגורם לגבר תחושות מדליקות במיוחד. ...ממילא החלק הרגיש ביותר בזין הוא חלקו העליון, אז ממש חבל לבזבז את הזמן על בסיס הגזע שלו. ... בנוסף יש אזור בגודל מטבע קטן - הרכסנית - המצוי ממש על גחונו של הזין הזקוף. זהו איזור רגיש ביותר, ויש גברים המסוגלים להגיע לאורגזמה מהגירוי של איזור זה בלבד. ובנוסף התפר המשוך לאורכו של הזין, משק האשכים ועד ראשו, מגיב (כמו שק האשכים עצמו) בחדווה רבתי." (הקטע לקוח מתוך הספר הנפלא "סקס עכשיו".
לאנשים הנפלאים בהוצאת בבל) מה דעתכם? מה באמת הופך מציצה לגדולה מהחיים? תנו טיפים, שתפו בחוויות, (ובשבוע הבא: בנות, להתכונן - הפינה לנשים בלבד!)

../images/Emo128.gif שטיות במיץ עגבניות ../images/Emo128.gif

הדברים האלה, לפחות לגבי, כלל לא מדויקיים. נכון שה"כיפה" היא האזור הכי רגיש, אבל אני הכי מתגרה שכל הזין בתוך הפה
זה חמים ונעים וכיפי, ומי שלא עושה פשוט - סתם עצלן

נמרמר24

New member
משעשעות אותי

כל התיאוריות האלה על האזורים היותר רגישים ופחות רגישים בזין... הרי כל אחד יודע מה האזור רגיש שלו, וזה לא אותו אזור אצל כולם. הכי מצחיקים הם משפטים בסגנון "יש גברים שיכולים לגמור רק מנגיעה במפרק של הזרת השמאלית" או "יש נשים שלחלוח קל של התנוך שלהן גורם להן לאורגזמה קוסמית"... באמת, מישהו קונה את זה?

EyeSeeYou

New member
זה דווקא לא מדוייק

פיזיולוגית (ואתה הרי יודע את זה כמוני דארלינג, מאותו הקורס..) קיים ריכוז עצבי גבוה יותר באזור הכיפה מאשר בגזע הזין. התיאור שנתנו בקטע מדוייק למדי. נתון נוסף מעניין שלא רבים יודעים הוא שריכוז גדול במיוחד של "עצבי מין" לכאורה, קיים אצל הגבר דווקא בקצה הערמונית..כלומר על ידי החדרת חפץ, אצבע או איבר מין זכרי לפי הטבעת ניתן להגיע אליה. כאשר הטריק הטוב ביותר כדי לחוש אותה הוא על ידי החדרת אצבע וכיפופה בכיוון "בוא הנה" ומגע באזור הערמונית (שגם יורדת קצת בזמן התרגשות מינית), לפחות לפי הפיזיולוגיה זה חתיכת אורגזמה.....אני חייב להודות שגם הביקורות מאוד חיוביות
ולכל חובבי הויברטורים למיניהם..זו בדיוק הסיבה בגללה לגברים יש ויברטור בצורה שונה ולא ויברטור בצורה של זין כמו של נשים. הויברטור הגברי הוא בעל צורה מעוקלת המתאימה בדיוק למה שאמרתי טוב לא יודע איך הגעתי לזה...מציצה היא ללא ספק עניין של העדפה אישית. יש אתה אלה שמעדיפים את זה בתוספת היד ויש את אלה שרק פה או רק לשון יש את הדוחפים לשון לחור ויש, שאלוהים ישמור, את בעלי הניבים המחודדים. ובל נשכח את הביצים שהן תוספת חשובה מאוד בכל הנושא (להלן המקבילה - "בציצה") נקודה מעניינת שראוי לשים לב אליה היא שרבים לא באמת "מוצצים" אלא פשוט מלקקים גם כשהם מוציאים ומכניסים..מציצה כשמה כן היא רבותיי!! אפקט של שאיבה ממש כאילו הזין הוא קשית
שיעור נוסף בחינוך מיני ופיזיולוגיה אנושית, או איך ניתן באמת להפיק דברים חשובים באוניברסיטה - בשבוע הבא

טוב עד כאב.

אתה יודע.. מרוב שיש כ"כ הרבה עצבים בקצהו של הבולבול זה מאד כואב לי שמתרכזים רק בחלק הזה, ואז דעתי מוסחת ואני לא נהנה. זה נורמלי

EyeSeeYou

New member
כן אני יודע ../images/Emo8.gif

ואגב, אין "כל כך הרבה עצבין בקצהו של הבולבול" זה פשוט באופן יחסי לשאר הבולבול. ולגבי מה שאמרת, השאלה היא אם זה ממש כואב לך או שזה פשוט מאבד את התחושה הנעימה ונהיה קצת מעיק

אני דיי בטוח שזה לא זה ../images/Emo13.gif

כאילו, זה קרה לי עם כל פרטנר במיטה. אני פשוט אומר איך אני אוהב, אבל יש הרגשה של החמצה אחרי שקוראים הודעות מהסוג הזה.

Liroy25

New member
לא תמיד זה עניין של עצלנות

לעיתים זה אף עניין של קיבולת אוראלית. הנקודה בדברים שמאי העלתה היא שלא חייבים לדחוף לפרטנר את כל הזין עד שמגיעים לקנה הנשימה שלו, אלא למצוא את עמק השווה.

"../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהכל או כלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif"

"... כבר אין לי כוח
" (כמו שירו של ברי סחרוף)

EyeSeeYou

New member
עמק השווה של בלונדיניות../images/Emo68.gif

מקווה שאף אחת לא תעלב, סתם פשוט קיבלתי את זה באי מייל וזה מתקשר נפלא...

למעלה