סקס עם דתיים???

locker1

New member
סקס עם דתיים???

בנות יקרות העלה בדכתכם פעם לקיים קשר מיני עם דתיים? האם מימשתם את זה? בתור סטודנט חילוני המקושר היטב לחברה הדתיים בפקולטה אני מקבל כמה תלונות אצל חלק מהדתיים פה על קרירות והסתייגוץ מסויימת של הבנות החופשיות נו מה אתן אומרות?

Vdrums

New member
יש לי שאלה

דתיים לא מחכים עד החתונה? או שבנים יכולים להשתולל ובנות לא?

אז כך.

כולם רוצים להשתולל גם בנים גם בנות.הבנים מרשים לעצמם הבנות מפחדות בגלל איבוד הבתולין.אבל יש הרבה שלא מפחדות...

תראי....

חָפְשִׁי - שאינו מוגבל, שאין עליו הגבלה, שליטה או ביקורת; ומכיוון שהמדובר בהודעה על סקס...תסיקי את המסקנות לבד.

דנטל

New member
הייתי עם דתיים

חרדים לא אעשה. כלומר, אחד מהם בא ממשפחה חרדית רק שזה לא שהוא מרגיש שייך בכלל לדת וכשהכרתי אותו הוא אפילו לא טרח לשים כיפה. איתם הוא משחק אותה כחלק מהם בשביל שלא ינדו אותו. בקיצור, בחור מסכן שלא שלם בכלל עם מה שהוא.

PreDirector

New member
נראה לי ש

פשוט הם פוחדות שהוא יעלב שהם יצעקו : "או אלוהים ,אני גומרת!!!"

Multik

New member
So u may say:

"Oh ya ya das is gut das is fantastish" or some thing of the kind with out using gods name. By the way it really cool i like more hearing it in russian.

locker1

New member
פיתוח נושא סקס עם דתיים...

בעיקרון מדובר באלה שנמצאים איתנו באוניברסיטה כיפות סרוגות ג'ינסים אוהבים אותה מוסיקה ויוצאים אפילו גם לאותם מקומות פאבים דיסקו' וכו' אלא מה הם שומרים שבתות ומועדים כשרות הולכים עם כיפה ועוד. תחשבו על זה בנות... אני לא עושה להם פרסומת אבל הם די שונים בתפיסה שלהם בכול מה שנוגע לזוגיות הם יותר נאמנים (לא שאנחנו לא...) עדינים (כנ"ל) יש ךהם ראיה אחרת את הבחורה לפחות בחלק מהמקרים שאני נתקלתי בהם.. יכול להיות שהם עונים על חלק מהחוסרים שקיימים אצל הגברים החילונים ושהבחורות החילוניות מחפשות אחריהם... אלו הם רק הרהורים "אקדמיים" תףכלס הגיוני שהם לא מיומנים במיטה ופתוחים באותה מידה גם בתחומים נוספים אבל אולי יש דברים בגו?

אתה מדבר כאן על זוגיות

ובזוגיות שיש לה עתיד חשוב שלבני הזוג יהיה מכנה משתף כלשהוא. נכון, אני אמנם מכירה זוגות שהאחד שומר מזורת והשני לא, אבל זה לא קל. לי אישית לדוגמא אין זמן במהלך השבוע, ואם אני אצא עם שומר שבת זה אומר שאני כמעט ולא אראה אותו, וזה לא מתאים לי. אני לא מבינה למה להתעקש לצאת עם מישהו כל כך שונה ממך בתפיסת החיים שלו. (אלא אם מתאהבים וזה כבר סיפור אחר)

Multik

New member
And i think they some times...

Have more sexual life than both of up together i know some one lives dual life he studies at university but every evening he brings another girl and some times even two a day. He was my companion on rent and he mannanged really good one time he told of the secret girls likes religius

למעלה