סקס עם האקס

סקס עם האקס

אוף.. כבר חודשיים שאנחנו לא ביחד ובאמת שהחזקתי מעמד יפה אבל לאחרונה אני לא מפסיקה להיתקל בו והוא מצידו לא מפספס הזדמנות ומתקשר. מכל הבחורים שיצאתי איתם הוא היה "הכי" הכי כיף והכי מלטף הכי מחבק הכי טוב במיטה ולצערי הכי לא מתאים כבן זוג. הבטחתי לעצמי (ותמיד עמדתי בזה) שאני לא אחזור לאקס רק בשביל סקס אבל הפעם יש לי תחושה שאשבר. אולי הלבד אולי הזכרון של כמה טוב היה...אני לא יודעת. קשה..

magenta73

New member
למה לא מתאים כבן זוג?

ובכל מקרה - נראה לי מועמד מושלם ליזיזות, ככה, עד העונג הבא, לא?

אני מתחילה לחשוב בכיוון ../images/Emo13.gif

מלבד הסקס (שם לא צריך להסביר לו כלום), כל מה שחשוב לי לא ברור לו כמה שאמרתי והסברתי לא עזר. הוא לא יודע להתנהל עם בת זוג ולא מנסה להשתנות. אני סיימתי עם הגנון (להיות מורה זה לא מה שבחרתי לעשות בחיי).

magenta73

New member
אם את מרגישה שתוכלי לעשות את זה

בלי להיקשר ריגשית, אז יאללה...

אני ממש מרגישה נצלנית

ואין לי בעיה עם זה

smartblonda

New member
באם יש לך עדיין רגשות רומנטים כלפיו

הסקס עבןרך יהיה הרבה יותר משמעותי מאשר בשבילו. את תהיי כעת היזיזה ,ואני לא הייתי הולכת על זה.

אישון36

New member
אם את עומדת להישבר

ממה את כל כך מלאה באושר ? או שמע זה היה עושר ? רדג "ע" זה כסף או אולי "א" זה כסף ? או אולי המלאה זה המוטיב המרכזי ? את יודעת שאני הייתי בקופיד גיליתי שאם משהי אומרת שהיא מלאה..............היא ללא ספק ממעיטה בערך עצמה. בכול אופן, מה את רוצה להמשיך להישאר "תפוסה" ריגשית ופנויה פיזית (אה שחכתי חוץ מ 1/3 השעה בפעם בשבוע). לפעמים עוקרים שן, לפעמים נפתרים מאקסים. אם הוא לא מתאים הוא חלהבנתי, סוג של מוגלה - תמשיכי הלאה. אישון. בהמשכים.

ד נ י ת3

New member
אישון....

קרעת אותי מצחוק
לגבי האתרים ההם: יש איזה שהוא משהו מיסטי בגיל 40, 42 - באורח פלא כל אותם בני 40 או 42 סובלים מאובדן זיכרון זמני בדרך כלל של 5 שנים יותר. מוזר. האם זה חלק ממשבר גיל ה-40?

אישון יקר

א- אושר ויש לי הרבה סיבות להיות מאושרת המזל חייך ומחייך אלי הרבה (טפו טפו...) תאוריות יש בלי סוף ולעניין תאורית המלאה נשמעת לי שטותית. ד.א. - אני לא תפוסה ריגשית ומתחשק לי להיות תפוסה פיזית :) והגדרת המוגלה מחמיאה לו מאוד אני אעביר את המסר תודה

אישון36

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo210.gif

אם יש הרבה סיבות לעושר. ואולי גם לאושר. אז תמשיכי קדימה. אישון. ימינה שמאלה ושוב ימינה.

אם ככה,

ואם מצאת לך פרטנר ישן - חדש, פשוט לכי על זה. לפי מה שאת אומרת, זה נכון בשבילך.

אז תחזרו רק לסקס

זה מוכר ונפוץ בתקופות יובש. את לא ממציאה את הגלגל, תצטרפי לסיבוב.

למעלה