סקס עם השותפה

209020

New member
סקס עם השותפה

האם הייתם שוכבים עם השותפה שלכם ? או שזה יכול לפגוע במערכת היחסים בדירה

גילדורי

New member
ברור!

בשביל מה יש שותפות? יש שלושה כללים בסיסיים בלהיכנס לדירה או בלהכניס מישהו לדירה איתך: א. שתיהיה שותפה ב. שהיא תיהיה שווה ג. שהיא תהיה זמינה (ורצוי פתוחה להצעות קינקיות) אלה כמובן כללים שעולים בחשיבותם על קריטריונים כמו אזור הדירה, גודל הדירה שכר דירה וכו' לא יודע מה איתכם, אבל אני, על שאלה מפגרת עונה תשובה עוד יותר מפגרת...

אני לא יודעת בקשר לזה

אני לא חושבת שהשאלה מפגרת, וגם אם כן לא צריך להיות נבזי.
כפי שתיארתי בעבר, השותף הראשון שלי היה נורא חתיך, ולא היתה שום מניעה עקרונית מכך שזה יקרה. באופן צפוי זה באמת יכול להרוס שותפות, ולא רציתי להכנס לערימת צרות שכזו (הוא לא היה עד כדי כך חתיך), אז מעבר לאיזו מחשבה אקראית בעניין לא עשיתי יותר מדי, ולכן אין לי גם מה לומר. אני לא יודעת, יכול להיות שכאן מדובר במשיכה רבה, ויש כאן התלבטות. פשוט הכותב לא אמר כמעט כלום אז אין כ"כ על מה לדבר.

karnaf7

New member
חציש? לא אמרת שהחבר הנוכחי

היה שותף לפני שהיה חבר?

אמרתי

אבל זה אחרת מסתם משיכה. אני יכולה להבין רצון למשהו גופני בלי קשר לכן קשר לא קשר, וזה לא היה ככה . דווקא להיפך: בגלל שהתערבב כל העניין של שותפים וחברים אז לקחנו את הכל ממש ממש לאט. נראה לי שאם אדם גר עם מישהו/י וכל מה שמעניין אותו זה להיכנס איתם למיטה, הדבר האחרון שרלוונטי זה לקחת דברים ממש ממש לאט.

EyalPolo16V

New member
זה גם טוב וגם רע

זה טוב מהסיבות המובנות זה רע מהרבה סיבות וביניהן : * במקרה של חיכוכים לאחר מכן, אין לאן לברוח * היא עלולה לחבל בכל קשר עם מישהי שאני אביא לדירה * היא עלולה להחזיק אותי "בביצים" מבחינת תשלומים וכאלה ולחשוב שמותר לה הכל החל מאותו רגע. לכן אם אין סיכוי לשומדבר אחר חוץ מסקס, אז לדעתי כדאי לוותר. אלא אם כן המצב בגזרה קשה מאוד ואין אופציות חלופיות

EyalPolo16V

New member
זה גם טוב וגם רע

זה טוב מהסיבות המובנות זה רע מהרבה סיבות וביניהן : * במקרה של חיכוכים לאחר מכן, אין לאן לברוח * היא עלולה לחבל בכל קשר עם מישהי שאני אביא לדירה * היא עלולה להחזיק אותי "בביצים" מבחינת תשלומים וכאלה ולחשוב שמותר לה הכל החל מאותו רגע. לכן אם אין סיכוי לשומדבר אחר חוץ מסקס, אז לדעתי כדאי לוותר. אלא אם כן המצב בגזרה קשה מאוד ואין אופציות חלופיות

למעלה