סקס פותר הכל... האמנם?

BigFatBaby1

New member
סקס פותר הכל... האמנם?

בשלוש השנים האחרונות עברתי ממערכת יחסים למערכת יחסים... בלי זמן לעצמי בכלל... לפני חודשיים החלטתי שאני עושה הפסקה ממערכות יחסים... אבל בגלל שאני גבר המשכתי את ה"מפגשים" שלי עם כמה ידידות אינטימיות שלי. אני חייל כרגע... ולחיות בלי אינטימיות בסביבה עמוסה ושדורשת המון, במספר מובנים זה הקושי הכי גדול שיש לי בחיים... אני עדיין בלי חברה ובכל זאת החלטתי להפסיק את המערכות האינטימיות עם ידידות שלי... כי זה הפסיק לעזור... האינטימיות שאני מחפש כרגע היא כנראה יותר עמוקה... השאלה היא אם עשיתי את הדבר הנכון, כי פיזיולוגית זה משגע אותי...

מיטללל

New member
מממ

זו שאאלה שאך ורק לך יש תשובה עליה. במידה ואתה אומר שאתה מחפש וצריך משהו יותר רציני... אז כן. לדעתי זו ההחלטה הנכונה. כי יהיה לך מאוד קשה עד בלתי אפשרי לפתח קשר אמיתי ורציני שמקביל אתה נהנה מ"מפגשים אינטימים" עם ידידות שלך.. אני מבינה שמבחינה פזיולוגית זה קשה אבל הנה ההזדמנות שלך להוכיח שאתה שולט ב"זה" ולא "זה" בך שיהיה בהצלחה

SimpleMe

New member
ערב טוב..

עצם העובדה שהפסקת את המפגשים האלה מראה שמשהו בהם לא ממש התאים לך או לתקופה בה אתה נמצא
תקשיב לעצמך וללב שלך, כי רק אתה יודע ולגבי הקושי הפיזי..הוא די מובן..אבל...כמו כל מי שאין לו חברה- תביא ביד.

seeyou

New member
../images/Emo3.gifאתה לא יוצא דופן!

לעבור ממערכת יחסים אחד למערכת יחסים אחרת או להיות בו זמנית בכמה מערכות עם מין מגובן זאת תקופה שעוברת לרוב הבנים מעט מאוד גברים מחזיקים מעמד בפעילות ספורטיבית מסוג סקס! אצל בנות זה שונה... הן מתחילות קצת באיחור אך מחזיקות מעמד עד הסוף! יוסי

למעלה