סקס, שותפים ופאדיחות...

Noaal

New member
סקס, שותפים ופאדיחות...

אז ככה, שנה שעברה שגרתי במעונות הייתה לי שותפה פסיכופטית עם קבלות (כזו שהאמינה שאמל"ח זה דבר יפה ובע"ח וילדים מבינים רק אלימות) ולא היה לי איכפת את מי אני מביאה לחדר, כמה סקס אני עושה וכמה שומעים אותי (גרתי בדירה של חדרים בודדים). השנה, מפני שהדירה שלי משמשת לי כבית, אני כן מקפידה למי אני נותנת את הטלפון והכתובת בבית, את מי אני מביאה לדירה וכו'. היות ומיחסיי עם השותפה הזו כן איכפת לי, אני מנסה לשמור על כל מה שלא שמרתי שנה שעברה.. אם זאת היו כמה רגעים מביכים למחרת בבוקר ומסתבר שהיא שמעה מה הלך בחדרי.. כמובן שהתנצלתי, אבל עדיין לפעמים אני מרגישה לא נעים. עצות??? ניסיון??? הזדהות??? משהו??? אני בטח לא היחידה שזה קרה/קורה לה...

JustMeNow

New member
מוכר מאד...

כשגרתי עם השותף לא היה אכפת לי אם אני מביאה אנשים הביתה ומסתגרת ישר בחדר כשלשנינו ברור מה הולך שם- כי עדיין- הוא גבר... עכשיו כשהכנסתי שותפה אני קצת מתפדחת מהעניין...עוד לא יצא לי להביא מישהו הביתה (שבועיים מטורפים) אבל אני מציעה לך לדבר איתה ולשאול אותה אם מפריע לה הרעש (שימו מוזיקה להסוואה) או העובדה שמסתובב גבר בבית (שלא ישארו לישון או שיסתלקו לפני/אחרי שהשותפה קמה)

Noaal

New member
תאמיני לי שהיא יודעת מה הולך בחדר

ודיברנו על עניין הבאת בחורים הבייתה (היה לה חבר כשהיא נכנסה לדירה), אבל בלי קשר, מי רוצה בכלל שהם ישארו לישון??

יוֹאב

New member
אני לא חושב שיש פתרון מעשי

מעבר להתקנת קירות מבודדי רעש והחלפת הדלתות (ולמעשה גם זה לא מעשי). פשוט תתחשבי בה, או שתלמדי להפסיק לגנוח.

גם אם היה

אין סיבה שלא לפתוח אותו מחדש. הדברים הללו הם לא כמו שאלה עם תשובה חד משמעית, כל אחד חווה את זה אחרת. וחוצמיזה, מגיעים מצטרפים חדשים, אז אין סיבה לא לחזור על דינים ולשמוע דיעות וחוויות נוספות.

a d i s h

New member
תשמעי,זו קצת בעיה..

אני גרה עם שתי שותפות ולאחת מהן יש חבר, ואני כן שומעת אותם לפעמים... אבל מנסים להחליק את זה... תנסי להיות קצת יותר בשקט, תשימי מוסיקה להסוואת המפגע, ותקווי שהיא תבין- אחרי הכל- אחוות נשים..

עמית22

New member
לפני חצי שעה

מישהי ברחוב הסמוך העירה את כל השכונה... סקס בדירה, המצב קשה כרגע כך שלא יצא לי כל כך לחשוב על זה, אבל אני בטוח שהשותפה שלי תבין. כולנו בני אנוש.

Noaal

New member
../images/Emo13.gif סחתיין עליה... או שעליו??! ../images/Emo6.gif

למעלה