סקס

שירלי=

New member
סקס ../images/Emo14.gif

אני לא מבינה כמה דברים!!!!!! למה בנים כמו רוב הבנים שאני מכירה הולכים בפעם הראשונה לזונה? כנראה זה בגלל כמה בחורות כמוני שלא נותנות להם ישר על הפעם הראשונה שאני רואה אותם! בנים תבינו לא תמיד על הפעם הראשונה ירצו לשכב איתכם! רוב החברות שלי מוצצות ולא סוכריות על מקל! לפי דעתי הם נותנות שם רע לנערות כמוני וכמו עוד כמה~ כי ישר שהבנים רואים אותי מסתובבות איתם והם מצצו להם הם חושבים שגם אני כזאת! איכס זה מגעיל אותי לחשוב ככה אפילו! שתבינו אני לא חושבת שסקס זה דבר מגעיל זה הדבר הכי יפה שיש עלי אדמות אבל תלוי עם מי באיזה מצב ובטח ובטח שלא בכפייה! אבל בגלל חברות שלי הבנים אחרים חושבים שגם אני רוצה! והם קוראים לנערות כמוני לא נורמליות! וכל שאר הבנות שנותנות להם מה שהם רוצים הם נורמליות לחלוטין????? שידעו חברות שלי וכל הבנות שקלות להשגה שהם שוות יותר מזיון! וכדאי לתת לבנים אתגר לפני שקופצים איתם למיטה! לכל הבנות האלה שיהיה לבריאות תעשו מה בראש שלכם אבל אתם מקלקלות לבנות שלא ממש נותנות!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה סקס שירלי

נריה_ה

New member
אני אסביר לך...

כי את מתחברת עם האנשים הלא נכונים. תראי עם מי את מסתובבות ("רוב הבנים שאני מכירה הולכים בפעם הראשונה לזונה"; "רוב החברות שלי מוצצות") נורמליות תלויה בנורמה (=מצב טיפוסי, סטנדרד קבוע, שאינו יוצא דופן) ובחברה שאת מסתובבת איתה הנורמה זה "על הפעם הראשונה ירצו לשכב" אז בחברה שלך את לא נורמלית. לא מתאים לך? תבחרי לך חברה אחרת שבה תהיה נורמלית. לא חסרות בנות לא נותנות... כתבת ש"כדאי לתת לבנים אתגר לפני שקופצים איתם למיטה! לכל הבנות האלה שיהיה לבריאות תעשו מה בראש שלכם אבל אתם מקלקלות לבנות שלא ממש נותנות". כדאי או לא זה תלוי בך... או בכל אחד אחר באופן אישי. אבל מה שבטוח הן לא שוכבות בשבילך... לא נראה לי שאכפת להן לקלקל ללא נותנות. נריה. נ.ב. סתם מעניין אותי לדעת איך את מתלבשת מתאפרת וכו´... מה הסגנון שלך...??? זה לא ממש קשור, אבל אותי זה מעניין, ואת לא חייבת לי כלום...

מה הבעיה שלך?????

זה שהחברים שלך דפוקים זה בעיה אחת זה שאת עשוה מסקס דבר כזה גדול זה גם בעיה חלאס מתי שאת מוכנה תעשי מתי שלא לא אבל תשחקו לי אותה קדושות מעונות חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kirk hammett

New member
about sex and stuff

אני אישית חושב שזה באמת בגלל החברות והחברים שאת מסתובבת איתם..... אצלי אישית בחברה שאני מסתובב לא מקבלים כלום בקלות וסקס זה משו מיוחד שעושים עם משהו שחשוב לכם ולא סתאם עם משהו מזדמן(לא שנתנגד אבל זה דפוק) , בכל מקרה תחפשי לך חברים נורמאלים, ואל תקיימי יחסי מין סתאם עם אנשים שיזרקו אותך למחרת.... believe me i know!!

תיראי.

קודם כל איך את יודעת שלימצוץ זה מגעיל אם לא ניסית????? ודבר שני שאנשים יגידו מה שהם רוצים אל תיתייחסי לאף אחד שאומר לך משהו על זה שאת או אחת החברות שלך מוצצות, שימי *** על כולם, העיקר שאת יודעת את האמת על עצמך, ואם מישהויבקש ממך לימצוץ לו ולא תרצי בזה אז את לא חייבת להסכים, את יכולה פשוט להגיד לו שאת לא רוצה, ואחר כך שילך ויגיד מה שהוא רוצה, שימי פס על כל מי שינסה ליכפות עלייך דבר כזה, תעשי מה שאת חושבת שנכון לעשות בשבילך, ומה שאת מרגישה שאת רוצה באמת, מקווה שעזרתי רעות.

liran b

New member
רעות???

משתמע מדברייך דבר אחד מאוד (טוב כמעט) ברור.....תחשבי על מה שרשמת... ...... :)

אוקיי... ישבתי בחנתי וחשבתי...

על כל מה שרשמתי... ולא הצלחתי להבין מה היא כוונתך "דבר אחד מאוד (טוב כמעט)" אז בבקשה אשמח אם תסביר לי ישירות מה היא כוונתך. "אל תלך סחור סחור גש ישר לנקודה" רעות.

אז אל תסתובבי איתן!

אני בחיים, בחיים לא אסתובב עם "הפרחות\ערסים של בית הספר כבר לא בתולות\בתולים מגיל 13" קודם כל בגלל שהם פרחות וערסים ולי כן יש משהו נגדן\ם, דבר שני בגלל שדההה... שקוף שזה יוציא לי שם של אחת כזאתי.... אני חושבת שאת צריכה לבחון את החברות שאיתן את מסתובבת.. מה את בכלל מוצאת בהם? מה יש לך איתן במשותף? אולי הן פשוט לא מתאימות לך!

סקס והעיר...

ישנם בנים שפונים לשרותי ליווי מכמה סיבות , סקרנות, או שנידחו ע"י בנות, או שפשוט פוחדים מדחיה ע"י המין השני ועוד ... אני מאמין שרוב הבנים לא מעדיפים לקיים יחסים עם זונה בפעם הראשונה. את צודקת שסקס זה לא דבר מגעיל, אני חושב שזה עוד יותר טוב אם מקיימים יחסים עם חבר שאוהבים. אני אומר שאת לא צריכה להתייחס למה שאותן בנות אומרות את תהיי את ותתיחסי לנושא הסקס כפי שאת רואה לנכון וזה לא עניין של אף אחד אם את "נותנת או לא" . שלומי

סליחה שאני אומר זאת למרות

שזה לא בגילי צריך לזכור שיש מחלות מין ,ואיידס מציצות יכול להביא זהום בפה ,וגם פריחות שונות באיבר גברי ואם נערה מקיימת יחסי מין עם פרנטרים שונים יכולה לעביר מחלות שונות ולגבי זונות -רוב גברים מעדפים ללכת לזונות בגלל שחוששים להרוס את השמם הטוב (כמו שלמרדכי,ולמהנל טלויזיה) קרה משפטים ,הטרדות שונות כיום בעולם יש סכנות שונות מפני פיתויים קטלניים , עובדה שכל יום כתוב בעיתון או אונס או ניפלה בפח

*mishel

New member
מציצות

אתם ממש קדושים.... כאילו מה זה סקס?? למה כל העניין צריך להיות כזה ביג דיל.... כשאני יוצאת עם מישהו, אני בכלל לא חושבת על סקס, כי זה לא חשוב לי במיוחד, וגם אם הוא מנסה כל מיני ´דברים´, אז אני פשוט אומרת לא. סקס זה לא כזה ´עניין´ גדול! אני לא אומרת מנסיון או משהו, זה פשוט שאם אני לא אוהבת מישהו, או לא מוכנה ל´עניין´, אני לא אעשה אותו... ואם החברות שלי מוצצות- יופי להן!! למה שאני ארגיש מאוימת? תחשבי על זה...

יש לי שאלה ...

או יותר נכון שאלות... 1.בן כמה אתה??? 2.זה שמציצות יכולות להביא זיהום בפה, אתה אומר את זה מניסיון? או שזו סתם השערה? 3.אם אתה מבין בזה אז... האם בחורה שמוצצת להרבה בנים היא יכולה להידבק במחלות שונות ולהעביר אותם מאחד לאחד? רעות.

המרחפת

New member
רעות

1. הוא מבוגר. 2. זו לא השערה (לגבי הניסיון שלו, אני לא יודעת...) אם מקשיבים בהרצאות על חינוך מיני, מגלים שישנן מחלות מין שיכולות לעבור גם במין אוראלי, כמו זיבה, לדוגמה. הסיבה: מתקיים מגע בין נוזלי הגוף. ישנן מחלות שלא עוברות במין אוראלי (איידס, אלא אם כן יש לך פצע בפה), וישנן מחלות שמקבלות את ביטויין גם במין אוראלי (זיבה). 3. בהחלט ייתכן שכן. תפני למישהו קצת יותר מומחה בושא. מסקנה: גם סקס אוראלי הוא לא בטוח. תמיד, תמיד להיזהר, וכמו שאומר ידיד שלי, פעם ראשונה שאני יורד למישהי, אני עושה זאת באור כדי לוודא שהיא לא אגרית. מכיוון שהמשפט ברור רק לתלמידי ביולוגיה, הנה הפירוש: אגר זו צלוחית פטרי, עליה מגדלים חיידקים. אגרית: בחורה שבגלל קפיצה בין יותר מדי פרטנרים , או מגע עם הפרטנר הלא נכון, מתפקדת כמדגרה למיני מחלות מין.

פו-הדוב

New member
שירלי בתור בן

שירלי קודם כל לא כולנו כאלה. תראי אין דבר כזה "קלה להשגה" זה פשוט כל אחת והקצב שלה את לא צריכה למהר בגלל שחברות שלך כן כי לכן יש קצב שונה, ולאנשים אסור לקפוץ למסכנות חפוזות בגלל שאת מסתובבת איתן. כמוך אני חושב שסקס צריך לבוא רק מהסכמה ואהבה ומי שחושב שאת לא נורמלית כי את הולכת בקצב שלך או "לא קלה להשגה כדבריך" אז כנראה שהוא לא מבין שום דבר בנושא ואת יכולה להגדיר אותו כדביל. ביי פו-הדוב

למעלה