סקס~

Blue Potion

New member
סקס~

יש לכם בנזוג חדש.
אתם אוהבים אותו והוא החיים שלכם. כל פעם מתרגשים ממנו מחדש. נהנים איתו בכל מצב. הזמן איתו עובר כל כך מהר.

כמה זמן נראה לכם לגיטימי לחכות עד שעושים אהבה?

עם בנזוגי הנוכחי המתנתי כמעט שנה. הוא טען שלפני שמתפשטים חשוב לו להכיר אותי קודם, ושהוא רוצה מערכת יחסים שמבוססת על אמון וחברות, ולא חרמנות.
רוב החברות שלי נכנסו למיטה עם בנזוגן אחרי חודש כמעט.

יש הטוענים שזה לא טוב להיכנס לזה מהר מידי, כי אתה לא מכיר את הבנאדם שאיתך, וישר שולח ידיים.
יש הטוענים שזה לא משנה, שלהזדיין זה חלק מלהכיר את הבנאדם שאיתך.

*שוב, אני מבהירה: אני מדברת על בנאדם שאתם כן רואים אותו בתור בנזוג, ולא סטוץ חד פעמי.*

כמה זמן נראה לכם לגיטימי לחכות עד שעושים אהבה?

spaysi8

New member
תלוי סיטואציה

אני אישית לא בעד לחכות יותר מידי כי זה חלק בסיסי במערכת היחסים וכימיה מינית חשובה לא פחות מכימיה כללית אחד עם השני.
אבל, אני מכירה זוגות שחיכו לא מעט וגם זה סבבה,
לא לכל אחד זה מתאים.

Blue Potion

New member
סתם הבהרה, זה שלא שוכבים לא אומר שאין כימיה

מינית. כאמור, יש שלל דברים שאפשר לעשות באמצע.

אני עדיין לא גיבשתי דיעה בעצמי כמה זמן זה הגיוני לחכות. אבל בדיעבד זה כן היה נכון עבורי.

spaysi8

New member
נכון לא אמרתי שאי אפשר לדעת לפני

אבל כן, סקס זה שונה מפורפליי ולפעמים גבר יכול להיות ממש טוב ב"לפני" אבל חרא באקט עצמו..

rasmus girl1

New member
בת כמה את?

אם באמת 20+ אז חודש,חודש וחצי נראה לי סביר.

ובונגע לבן זוג הנוכחי שלך, אפשר להכיר ולבנות מעכ' יחסים שמבוססת על אמון וחברות גם עם סקס, אם אני אשכב עם חבר שלי אחרי חודש זה לא יהפוך את הקשר שלנו לקשר ללא אמון ורק חרמנות.. זה רק תוספת לקשר.

Blue Potion

New member
אני בת 22

הכרנו כשהייתי בת 19

וואלה לא מתחרטת על ההמתנה.

וחוצמיזה, יש שלבים רבים עד הסקס עצמו.

h a j b i

New member
באזור השבועיים

אם בא לי על הבחורה אני אישאר איתה ואם לא אז לא, לא משנה כמה זמן היא תנסה למשוך את זה.

האמת, מלבד שתי בנות שיצאתי איתן בצעירותי (והן מן הסתם היו יותר צעירות וחרות ניסיון) עוד לא קרה לי שזה לקח יותר משלושה שבועות, הממוצע זה בערך שבוע וחצי.

באופן תיאורטי לו זה היה קורה, כנראה שבמוקדם או במאוחר הייתי חותך. זה לא שאני איזה דוגמן או משהו אבל אני באמת רגיל שמי שאיתי נמשכת אליי ורוצה אותי כמו שאני רוצה אותה ולכן לא הגיוני שהיא תרצה לחכות. אם כבר להפך, אם אני לא לא מזיז עניינים מספיק מהר, הבחורה מתחילה לקדם עניינים (וכן, אני עושה את זה בכוונה לפעמים, זה יותר כיף ככה
)

שנה עאלק

אין בחורה בעולם שהייתי מוכן לחכות בשבילה אפילו רבע מזה

למה עד איזה גיל אני הולך לחיות שאני צריך לבזבז שנה על מישהי?

WTF?

אני בטוח במאה אחוז

שאין לך שום דבר שאפילו מזכיר קסם

כל הבחורות שגולשות בתפוז הן יצורים אומללים ביותר, 99 אחוז מהן מכוערות מאוד, ולרוב הן גם מוזנחות, חסרות נשיות וכל צורה, אופי ושאר רוח
האתר הזה מכיל אשפה אנושית בריכוז גבוה באופן בלתי מצוי
ללא ספק בגלל שהוא כל כך פמיניסטי והומואי ושמאלני ומבחיל עד להקיא

אבל אני סוטה מהנושא...
בקיצור, אין לך קסם, יש לך חבר פראייר (מסוג הבחורים שאפשר למצוא פה לרוב, שהם המקבילה "הגברית" - אם אפשר בכלל להשתמש במילה הזאת בהקשר שלהם - של סוג הנשים שתיארתי לעיל)

Blue Potion

New member

וואלה לא יודעת מה גרם לך להגיע למסקנות האלה.
חבל על ההכללות שלך, חבל עלייך שאתה שופט אנשים בלי להכיר אותם, את האופי או את המראה שלהם

תמשיך לכייף בחיים~

NEO83

New member
אוי

הנה אתה גולש פה גם כן נכלל כחלק מהאוכלוסיה הזאת, איזה יופי

למעלה