סקס

אוריקס

New member
סקס

יופי לכדתי את תשומת לבכם. לא היה קשה במיוחד. OK, אז במהלך שיחה עם ELAD אתמול ב ICQ הוא סיפר לי על "תולדות הפורום" (ניוב, אתם יודעים). הקיצר הוא סיים את הסיפור וספונטנית החלטתי להמשיך אותו, כלומר מה יהיה בעתיד. זה מה שיצא
ולמי שקורא ומזדעזע (זה יקח 2 דקות הכתב ענקת אל תבהלו מהגודל של המסמך) - התייעצנו עם מוטי לפני שפרסמנו. הסיפור, אגב, מצונזר... יש שם פרטים חושפניים שצנזרנו כמו מה אלעד אכל באותו ערב. לא תדעו. באסה.

gilad g

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול
"פורום המנה המנה"

claimbing

New member
../images/Emo6.gif

אבל אין שם מילה עלי! אני לא יודע אם להיות שמח אם עצוב

אויש אתה מעתיקן ברמות :)

ה"המנה המנה" - שלי! :) השיטה של לקבל את תשומת הלב התחילה בפורום סקס לנוער יא חרמנון :)

אוריקס

New member
שטויות

"המנה המנה" באמת שלך והקרדיט שלך אבל אני שומר לעצמי את הזכות להשתמש בזה כי זה נחמד....
בקשר למשיכת תשומת לב - ראיתי את זה במודעה בתיכון שלי כאנשים חיפשו ניצבים לסרט הקולנוע שלהם. אבל אם אתה אומר שזה מהפורום סקס לנוער כנראה שאתה ה"חרמנון" אם אתה גולש שם... והתמונה היא מהכרטיס שלך גבר. ושוב קבל קרדיט על ה"המנה המנה" אני חושב שכולם צריכים לענות ככה.

אני לא מתבייש בזה:) סתם ציינתי עליך

אם הייתי, לא הייתי שם את רשימת הפורומים שלי בכרטיס האישי... מוזמנים לחפש הודעות אחרונות שלי שם.. זה לא מעניין :)

בצחוק הא!! אתה תראה מזה...

חכה חכה אני אדקור אותך אם תעשה את זה עוד פעם! אתה יודע מה- קבע יום ושעה ואני משלח עליך את כל תל-קביר יא $#@%$

אוריקס

New member
אני לא מתעסק בשטויות האלה

יש לי אנשים שעושים את העבודה. מוטי.... מוטי....

פשששששששש

יש הרבה אנשים אחרים שמגיע להם לנהל. כמו ליאור שמש
קמפיין חדש... יוחזר ליאור לאלתר

למעלה