סטייקים על המחבת - אצלי זה רק כבש...
מבקשת מהקצב שיפרוס פרוסות דקות מהבשר של השישליק כבש (במקום לחתוך לקוביות) מתבלת שניה לפני שאני שמה על האש במלח גס. תוספות - אני בד"כ מכינה אנטיפסטי מגזר פרוס, קישואים עגולים או זוקיני פרוסים, בטטה פרוסה. את הירקות אני פורסת, שמה בתנור על חום הכי גבוה מכוסים לכחצי שעה עם שמן זית ומלח גס, אחרי ששמה את הסטקים שמה גם אותם לצריבה על המחבת (ולטעם של שומן הכבש שנשאר). מוסיפה סלט כרוב לבן (התיבול: מלח, מיץ לימון ושמן זית). עבורי זו סעודת מלכים!