סקרון קטנטון

סקרון קטנטון../images/Emo70.gif

אנשים..זה רק לי נדמה או שגם לכם
הסדרות של פעם..בואו נקרא להם הסדרות "הנורמליות" בהרבה יותר יפות ומענינות מאשר הסדרות של היום שמשודרות בערוץ 6 ופוקס קידס.. אני מדבר על סדרות כמו אקשן מן וכל החרטא הזה..באמת..פעם הסדרות היו סדרות כאילו חינוכיות יותר נחמדות בלי אלימות ובתכלס מה שנותנים לילדים היום זה מלחמות של חרבות ואגרופים ומכות
ובכלל הסדרות של פעם ושל היום זה בכלל שני עולמות שונים
מי שחושב כמוני אז שישרשר
ומי שלא חושב כמוני אז שישרשר

../images/Emo31.gif

יש הרבה סדרות גם היום שהן מעולות ליגת הצדק ג'קי צאן יוגיהו מלא אחרות לתת פירוט? אז מה אם זה יותר אלים אבל היא עשויה טוב וזה מה שחשוב

Mycroft

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

בסה"כ הסדרות של פעם באמת יותר טובות מאשר הסדרות של היום, אבל אולי זה כי העלילה בהן גם יותר טובה ומיוחדת (כל הסדרות בקרטון נטוורק הם משעממות לדעתי, ורוב הסדרות בערוץ הילדים ממש לא משהו גם) אבל תחשוב גם ש: 1) היום אתה יותר גדול, אז יש עניין של נוסטלגיה (כמו שהמבוגרים אומרים שפעם היה יותר טוב), הסדרות של פעם נראו לך בתור ילד ממש טובות, והיום כשאתה יותר גדול אז הסדרות של היום נראות יותר סתמיות... 2) יש סדרות היום גם לא אלימות וטובות (ביוגיהו כמעט ואין אלימות), ויש סדרות של פעם שהן אלימות וטובות (שוטרים וגנבים, אבירי האור הקסום, כוח וידאו), אז לא כדאי להכליל ממש... הייתי אומר שהסדרות של פעם יותר טובות, אבל בלי קשר לאלימות

Reutk

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בתלכס אתה צודק שהסדרות הישנות יותר חינוכיות (למרות שלא כולן כאלה) אבל זה עדיין לא אומר שהן יותר טובות לפעמים זה דווקא כול כיף לראות את התוכניות המטורפות האלה במיוחד אלה שבקרטון נטוורק ולפעמים זה נחמד לראות את התכניות של החינוכית ולהתקף בפרץ של נוסטלגיה כזה יו נו

Shai Felton

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo77.gif

מצד אחד אין על הסדרות של פעם! הן באמת היו ממש טובות! ממש! אבל גם היום יש סדרות מעולות ולא הכל קשור לאלימות! ממש לא.

Miss Pigmelion

New member
../images/Emo45.gif|מיעו|

הסדרות של היום זה לא מה שהיה פעם.חחחח...אליהו שכמותי. היום אם תשימו לב הערוצים מצפים בסדרות, אני לא מדברת על כולן אבל פוקמון שהיה היסטריה כבר בקושי מוזכר כיום איפשהו ועוד מעט הסדרה הבאה תחלוף ועמה תהילתה. הסדרות של פעם נזכרות במשך המון שנים, וזאת הסיבה שהקימו להן פורום. אני בטוחה שעוד 6 שנים או אפילו יותר אף ילד לא יבוא ויגיד:"פוקימון הייתה אחלה סידרה! אני אוהב אותה עד היום"

Mycroft

New member
למה לא?

לדעתי כמו שהסדרות ההן הן הנוסטלגיה שלנו, כך הסדרות של היום (כמו פוקימון) יהיו הנוסטלגיה של הילדים היום (ועובדה שיש הרבה שזוכרים אותה מכיתה ז' בתור נוסטלגית...)

The Mad Hatter

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני מחבבת חלק מהסדרות בקרטון נטוורק, אני מעדיפה את הסדרות הישנות בהרבה. אבל יכול להיות שזה מכיוון שבזמן האחרון יש לי סלידה טבעית מכל מה שמתקשר איכשהו ליפן. >_<

../images/Emo45.gifבהחלט.../images/Emo79.gif

אתם לא מעדיפים את 'נעלולים'
'תינוקות בצמרת'
'קלימרו'
, גם 'המומינים'
נחשב זה שודר בעבר- אבל גם עכשיו.

למעלה