סקרון קטנטון!

סקרון קטנטון!

כל מי שחושב שהמשפחה שלו דפוקה סתומה ואידיוטית בבקשה שיכתוב אני!!! כי אני רוצה להיות לא היחידה שחושבת שהמשפחה שלה צריכה טיפול ארוך וממשוך בידי אנשים שדומים לחייזים אבל חכמים ויכולים לעזור להם לפתור את כל בעיות הפיגור האידיוטיות והסתומות

NiKi†a

New member
אני חושבת...לפעמים.

כרגע לא, אבל עד שיזרקו אותי מהאינטרנט ויגידו לי ללמוד, אז כן...אני אשנא אותם. אבל את לא לבד, תראי שמחר זה יעבור לך והכל יהיה שוב בסדר.

Bob טיפש

New member
אבל ככה זה.. זה הקטע בלהיות הורים

הם לא יכולים להיות תמיד טובים.. את תראי מוצ'ק כשאת תהיי גם אמא כזאת חח את תיהיי בידיוק ככה.. את גם תתעצבני על הילדים שלך (וכמו שאני מכירה אותך זה לא יעבור בלי איזו בעיטה ממך...) והממ הקיצר תקבלי את זה בחאפיפ יעני אל תתיחסי אליהם ממש למרות שלפעמים מה שהם אומרים ממש נכון כי בסופו של דבר מסתבר שהם רוצים לטובתנו **(אני לא מאמינה שאני מדברת ככה..) אבל שירדו ממני כבר!!!!! אני רוצה לגגור לבבבבבד :/ חוח חחח התפרצות קטנה :) אה ואגב עם הקטעים האלה ממש כדאי לך לכתוב בפורום "חברויות" או משו בסט כי שם הם מדברים על הכככל חחח

ח.ח.ח.

כולם כל כך צודקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מקווה שאני אפעם לא יגיע למעמד של להיות הורה למרות שזה ניראה לי סבבה אבל אני רוצה להיות בת 18 לנצח!!!!!! חלומות חלומות!!!!!!!!!!!!! לידיה אני גאה בך על הבגרות שרחשת בפיסקה הקטנה הזאת שרשמת..זה לא קורה הרבה צריך מהר לעשות לזה עותר ולטלות בחדר!!!

למעלה