סקרון קצר ועוד כמה דברים לא קשורים

annagr

New member
סקרון קצר ועוד כמה דברים לא קשורים

מזמן לא כתבתי פה כלום אז היום, בזמן שהקשבתי למדל באוטובוס חשבתי על משהו... הייתי באמצע ההאזנה לאקוס בפעם השניה בערך (האלבום דיי טרי אצלי .. בערך יומיים אז לא הספקתי לחרוש עליו) ראיתי שיש שם קטעים דומים לAHM (השיר).... ועכשיו לסקר: איזה שיר אתם אוהבים יותר: אקוס או אהמ? ולא לכתוב לי רק את שם השיר, לפרט...

annagr

New member
אני אתחיל

אני אוהבת יותר את אהמ (למרות שחברי הלהקה לא) , בגלל שהוא משלב יותר אמצעים מוזיקליים (קולות אנוש, כלי נשיפה, גיטרות וכדו). הוא גם לא ננעל על אותו רעיון (כמעט) במשך כל השיר, הוא משלב ממש טוב דברים שונים זה מזה. גם השיא של השיר ממש יפה (נו בסוף, כשכל הקטעים מנוגנים ביחד, בערך). וזהו זה כל מה שיש לי להגיד על השיר... (ד.א. שלום למנהלת החדשה!
)

edlessme

New member
חחח.. קרב הענקים!! (פהפהפמממ)

האמת היא שחשבתי על זה פעם... כאילו... אה"מ הוא ענק.. וגם אקוס.. אבל באקוס יש נגינה יותר טובה.. אבל החמש דקות באמצע!! אררר... זה פשוט נימאס כל כך בשלב מסויים... ככה שאני מכריע שאין לי אישית הכרעה... למרות שאני נוטה לאקוס...

OzzzzzY

New member
שאלה קשה במיוחד...

שניהם הם מהקטעים האהובים עלי של פ"פ... אני מעדיף קצת יותר את אקוס...הוא אמנם קצת פחות מורכב מAHM , אבל יש משהו קסום בשיר הזה שקצת קשה להסביר...

pink floydror

New member
אין אפשרות להחליט..

אי אפשר :)...יד תקופות ויש תקופות, אבל שניהם סוחפים ברמה שאי אפשר לתאר..

GingerBread Man

New member
כשזה נוגע לאולפן, שניהם שווים

אך אם נשווה את אקוס מפומפיי מול אהמ מהאולפן, אין ספק שאקוס לוקח בגדול, ולא רק את אהמ, אלא גם כל שיר אחר של פינק פלויד.

annagr

New member
מקפיצה

בגלל שאני חושבת שזה יכול להפוך לדיון, אני אקפיץ *נדמה לי שכבר עברתי את כמות התווים הדרושה להקפצה*

Tomer 123

New member
אטום הארט

מהסיבה הפשוטה שיותר כיף לשמוע אותו... אין לי הרבה סיבות, פשוט אטום הארט, בניגוד לאקוס, מצליח לא לשעמם ו/או להימרח באישזהו שלב.

למעלה