סקרון\ שאלון ושאר שטויות..

קורטי

New member
סקרון\ שאלון ושאר שטויות..

האמ... הפורום שלנו לא זז... תשימו לב שעברו ימים מספר, ואנחנו כל הזמן על אותו העמוד.. אהה זה מבאס! אז, כדי שלא נגיע למצב של לדבר אבל לא לעשות- החלטתי להעשיר את הפורום בכמה סקרים- שאלות- משחקים וכו'- נראה למה יהיה לי כוח...
שימו לב- מתחילים....!
פרטו על הארוחה החלומית שלכם- עם מי זה, איפה, מה אתם לובשים, האם יש מוזיקת רקע, מי הכין את האוכל, מה השעה, מה אתם שותים וכו'- אני רוצה לראות סיפורים מעניינים ומתכונים לארוחה מוצלחת...
האם אתם מאמינים ברוחות?
מה אתם חושבים על המצב הפוליטי בארץ? האם אתם מאמינים בהיותנו מדינה דמוקרטית?
האם אתם צמחונים? האם אתם מסכימים עם הגישה שאוסרת התעללות בבע"ח?
מי הוא המלך שלכם? או המלכה?
ספרו על האהבה הראשונה שלכם...
האם תסטתם לחו"ל? לאן? עם מי? מתי?
מה היא העונה האהובה עליכם? נמקו!
האם אתם צורכים אלכוהול? פרטו.
מהי המתנה המושלמת?
משחק ילדים אהוב...?
ריח אהוב-
ספר טוב שקראתם לאחרונה-
סתם כי בא לי חתול... (לא להתייחס לסעיף זה...) ולסיכום, רק אומר- אני רוצה שתציפו את הפורום בתשובות! ושאף אחד אבל אף אחד (גם את אנקה!), לא יתחמק מלענות! אוהבת בל.

בשלולית

New member
הנה תשובתיי!!

פרטו על הארוחה החלומית שלכם- עם מי זה? כמובן עם אהוב ליבי - אין כזה כרגע. איפה? הייתי אומרת בים - פנטזיה שעוד לא ממש מומשה! מה אני לובשת? לבן! אין מוזיקת רקע... רק קולות הים... הוא כמובן הכין את האוכל.. וכמובן שהוא ארגן גם יין... השעה היא 7-6 בערב... יום קייצי... התאריך הוא ה17 באוגוסט (היומולדת שלי כמובן ! ) והשמש עומדת לשקוע.. האם אתם מאמינים ברוחות? לא מה אתם חושבים על המצב הפוליטי בארץ? הממ באסה אחת גדולה... לא בא לי להרחיב. האם אתם מאמינים בהיותנו מדינה דמוקרטית? יותר מדיי אזרחות להיום!! (היה לי מבחן ענק על כל הדמוקרטיה! ) האם אתם צמחונים? האם אתם מסכימים עם הגישה שאוסרת התעללות בבע"ח? לא אני לא צימחונית.... לא אוכלת נקניקים מסיבה אחרת... - מגעיל! בן דוד שלי הצמחוני דאג להבהיר לי איך עושים את הנקניקים וממה בדיוק... עם תיאורים מבחילים - הייתי צימחונית באמת לכמה זמן אבל הפסקתי... אבל עדיין לא אוכלת נקניק. והמממ אני מסכימה עם כך שאסור להתעלל בבעלי חיים... אבל אם זה לצורך אוכל אז אין מה להגיד... זה שרשרת המזון... אין מה לעשות. מי הוא המלך שלכם? או המלכה? הממממממ לא נראה לי שיש אחד כזה ספרו על האהבה הראשונה שלכם... הייתי בת 14... הוא היה בן 15... והכרנו באינטרנט - שנינו ילדים תמימים וביישנים - נפתחנו נורא אחד לשני... נשארנו בקשר חצי שנה... נפגשנו אחרי חצי שנה (גרנו במרחק של 3 שעות נסיעה) ובזה זה נגמר - אני באמת חושבת שהוא היה האהבה הראשונה שלי למרות שלא התנשקנו אפילו... האם תסטתם לחו"ל? לאן? עם מי? מתי? טסתי לחו"ל : לקפריסין בגיל 8 עם אחותי התאומה ואבא ואמא... לדנמרק בגיל 9 עם אחותי התאומה והסבא - נסענו למשפחה... לקנדה בגיל 12 עם אחותי התאומה ועם סבא ואמא - למשפחה!!... ולפולין לפני חודש עם אחותי התאומה ועם כלללללללל המשלחת השולטת שלנו!!
מה היא העונה האהובה עליכם? נמקו! אני הכי אוהבת את האביב... כי גם קריר וגם חמים... וגם הכל פורח בשונה מהסתיו... האם אתם צורכים אלכוהול? פרטו. אני שותה כשיוצא לי.... האמת הרבה זמן לא יצא לי... ויש לי וודקה לימון בארון כבר מלפני יותר מחצי שנה (אורן אומר לך משהו? ) תמיד אמרתי "טוב יאללה פותחים תוודקה" אבל עוד לא פתחתי..... חח (זה כבר בטח מקולקל לא??) מהי המתנה המושלמת? אושר ובריאות! ואם זה חומרי... אז משהו לא קנוי.. משהו שהכינו במיוחד בשבילי! משחק ילדים אהוב...? אני זוכרת שמאוד אהבתי לשחק גומי! וגם אחרי זה זה השתכלל ל"מספרים!".... ריח אהוב- דלק! גשם! ויש עוד איזה פרח שאני אוהבת... יסמין נראה לי
ספר טוב שקראתם לאחרונה- לא קראתי ספרים לאחרונה... רק ספר אזרחות אתמול לפני שנרדמתי.... בלה! קבלי ח"ח על היוזמה! טוב שמישהו מנסה להעיר תפורום הזה!

קורטי

New member
התשובות שלי--

פרטו על הארוחה החלומית שלכם- עם מי זה, איפה, מה אתם לובשים, האם יש מוזיקת רקע, מי הכין את האוכל, מה השעה, מה אתם שותים וכו'- אני רוצה לראות סיפורים מעניינים ומתכונים לארוחה מוצלחת...
טוב אז ככה זה הולך- גג בתל אביב, שיעה- השמש נמצאת במצב האידאלי שלה- גוונים של אדום- כתום וורוד, שוטפים את הגג בצבע- ברקע מתנגן שיר שקט של אדגאי והצמחים הירקרקים שרק התאוששו מהחורף הקר מתנודדים ברוח הקלה שמוסיפה לאווירה הקסומה... באמצע עומד שולחן- מפה לבנה- עליה נרות ריחניים הממלאים את האוויר בריחות יסמין, בקבוק של יין אדום חצי יבש ושתי כוסות זכוכית. כמו כן, ניתן למצוא על השולחן צלוחיות כסף שבתוכנן גלידת וניל עם עוגיות- הוא כבר מכיר אותי מספיק טוב כדי להיות מודע לאובססיה הזו לוניל ולעוגיות- אבל הכי הרבה לשניהם ביחד... אני לבושה בחצאית לבנה ובגופייה שחורה- לרגליי רק גרביים של פו הדוב (עוד אובססיה בלתי ניתנת להסברה..), השמש כבר שקעה, ורק אור עגמומי שמבשר את בוא הלילה נשאר- ואז הוא נרכן לעברי ובמגע המעביר תחושת צמרמורת נעימה בכל הגוף נושק לשפתיי.. ומכאן אני משאירה לו את העבודה- אפילו לא מפנטזת... האם אתם מאמינים ברוחות?
לא ממש.. מה אתם חושבים על המצב הפוליטי בארץ?
המצב הפוליטי בארץ חרא.. אין הרבה מה לומר.. האם אתם מאמינים בהיותנו מדינה דמוקרטית?
זו אחת הבדיחות הטובות ששמעתי לאחרונה- מדינת ישראל אינה מדינה דמוקרטית במאום! אין חופש ביטוי נורמלי... אוף.. זה מבאס- אין לי כוח לדבר על זה... סתם מדינה שחברי הכנסת שלה- "נבחרי העם" עלק.. משחדים אחד את השני מעבירים כספיפ.. בעע- בושה... האם אתם צמחונים?
לא.. האם אתם מסכימים עם הגישה שאוסרת התעללות בבע"ח?
אני מסכימה איתה- עגל חלב עובר בחיים שלו שואה של ממש... אבל אני חושבת שצריך לאכול בשר- פשוט לא להתעלל בבעלי חיים... מי הוא המלך שלכם?
או המלכה?
ספרו על האהבה הראשונה שלכם...
הוא הגיע אליי באביב, המבט הזה שלו תפס אותי- משך אותי אליו בצורה מפחידה, המגע שלו גרם לי פרפרים ולא רק באזור הבטן, הרגשתי מאושרת לצידו, התקרבנו הוא כמעט בן 17 אני עוד בת 15, אהבתי אותו כל כך, ובגלל סיבה מפגרת לא יצא מזה כלום- ואחר כך כשהוא הבין שטעה האגו שלי לא נתן לו להיות איתי (היום אני אספתי לראשונה את השיער- בד"כ הוא מפוזר..., אז הוא בא אליי ואומר:"בל, את ממש ממש יפה היום, זה נורא מתאים לך, אני אוהב את זה..").. אבל לא נורא כי כאמור "אהבה ראשונה- לא אהבה אחרונה.." האם תסטתם לחו"ל? לאן? עם מי? מתי?
גיל 9- אוקראינה עם המשפחה.. גיל 12- אמאבא וסבתא לצרפת... גיל 14- אמאבא, אחות וחברים לצ'כוסלובקיה גיל 14- אמאבא ואחות לאוקראינה גיל 15- אמאבא ואחות לארה"ב מה היא העונה האהובה עליכם? נמקו!
אביב! א'- יש לי יומולדת... ב'- הריח של האביב זה הריח! ג'- אביב מבשר על בוא שנת הלימודים.. האם אתם צורכים אלכוהול? פרטו.
כל הזמן- אני שותה בירות ווודקות באופן קבוע- היום לפני בית הספר שתיתי 5 שוטים של וודקה... מהי המתנה המושלמת?
הוא...
משחק ילדים אהוב...?
דום- משחק מחשב שלא מעיד על התפתחות תקינה של הילד... ריח אהוב-
אביב, גשם והבושם של מעיינקה.. ספר טוב שקראתם לאחרונה-
קובץ סיפורים של אדגר פו- סיפור מעולה: "מסכת המוות האדום" כל זה נכתב אחרי שיעור גיטרה- למדתי לנגן "סמלס לייק טין ספיריט"...יאיי!

בל בל... מוקדש לך!../images/Emo25.gif

טוב, שנתחיל?.. אז ככה: |סופגניה|הארוחה החלומית שלי תיהיה איתו, באיזו ביקתה חמודה, בהרים, או סתם אצל אחד מאיתנו בבית(כשההורים לא נמצאים). על השולחן שני נירות, וכלי מטבח רגילים, השעה... קצת לפני השקיעה
ואת הארוחה מכינים ביחד. מה מכינים, מה שאפשר מהמוצרים במקרר, העיקר שנאכל אותה ביחד
אני לובשת שימלה חמודה(מיני) עם הורד
שהוא הביא לי קודם לכן, בשיער. ברקע יתנגן דיסק, עם השירים שלו, שכבר מזמן הפכו להיות שלנו.
אכן כן! מאמינה! אבל לא מקנאת בהן במיוחד... להיות תקוע בין שני עולמות זה לא בדיוק החלום שלי.
איכס פוליטיקה... תסלחי לי אבל אני שומרת על זכות השתיקה.
צמחונית.. לעע.... אבל בשאיפה... אולי יום מן הימים. אחרי הכל, בשר, זה רצח!
המלך שלי... פשוט מלך, והוא לא צריך לדעת מזה,וגם לא אתם
המלכה... בתקוה שאני... ביום מן הימים. מותר לחלום.
אהבה ראשונה... עכשיו, במבט לאחור, אני לא מאמינה שהיא הייתה.
טסתי עם ההורים לטורקיה, בחורף
,נחמד עד סביר.
עונה אהובה היא החורף הקר... רק חסר מי שיחמם.נולדתי בחורף, אז אולי זאת הסיבה, אבל גם שאר העונות לא מפריעות.
מילה אחת- איכס!.. עד להודעה חדשה
מתנה מושלמת בשבילי היא חיבוק או נשיקה... אבל 2 המתנות הכי יפות שאני קיבלתי עד כה היו
דובי מתוק מדים- דים וספר ברכות מבל- בל.(בל, ביומולדת השנה אני מפצה אותך על השנה שעברה, חכי חכי!)
משחק ילדים אהוב שלי הוא ברביות... תנו לי אותן מצידי בזה הרגע ואני אשחק בו עד מחר.
ריח אהוב... פרחים ובושם לגברים... ההוא בבקבוק שחור מעוגל, ברח לי השם.
יש ילדים זיג זג, ספר טוב.
לסיכום שלי, אחלה סקר
,
- יא!

קורטי

New member
אנקה!!!!!!!!!../images/Emo23.gif

אשכרה הגבת לי בפורום... יאיייי
אז כמו שאמרתי לך כבר בטלפון- את המושיעה שלי! אין ספרות על הבוקר! יאייייייייי!
שוב אפשר לשתות וודקה לפני בי"ס... והאמ... חוצמזה- הבטחת לכתוב משהו בפורום ולהחיו אותו קצת עם הנוכחות הכריזמטית שלך ולא עשית את זה... אז החלטתי לפעול לבד... אה.. ואגב- אני עדיין אוהבת את הבוקסר שקניתי- זה עם המיקי מאוס המאוהב... יאייייי משום מה מאז השיחה איתך בטלפון אני נורא שמחה- אבל זה לא את, זה ורד (למה חשבתי עליה? למה?
) טוב אני צוחקת- אוהבת אותך מכל הלב- שלך בל השמנה עם השיער האסוף שיגאל תופס אותה מנסה להבריח את עצמה לכיתה..

s h i r k u s h

New member
לא מתחמקת- מתייצבת ../images/Emo88.gif

פרטו על הארוחה החלומית שלכם- עם מי זה, איפה, מה אתם לובשים, האם יש מוזיקת רקע, מי הכין את האוכל, מה השעה, מה אתם שותים וכו'- אני רוצה לראות סיפורים מעניינים ומתכונים לארוחה מוצלחת... הארוחה היא עם אהובי כשיימצא כזה
, זה יהיה באיטליה או רומא- 2 מקומות מאוד רומנטיים לדעתי, אני אלבש שמלה אדומה סקסית ומטריפה, יש ברקע מוזיקת סלסה ואני והבחור רוקדים ריקוד סקסי כזה, כאילו הכל מתוך חלום, ואז נאכל ביחד פסטה ארוכה כזו עד ששפתינו יגיעו אחת לשניה.
האם אתם מאמינים ברוחות? ממש לא... מה אתם חושבים על המצב הפוליטי בארץ? בכי רע
האם אתם מאמינים בהיותנו מדינה דמוקרטית? הממ... יש דברים דמוקרטיים אבל בעיקרון מי שמחליט זה החברי כנסת והראש ממשלה וכו' וזה רע... האם אתם צמחונים? לא, אבל גם לא חובבת בשר דגולה... האם אתם מסכימים עם הגישה שאוסרת התעללות בבע"ח? כן מי הוא המלך שלכם? החתול שלי
או המלכה? אין ספרו על האהבה הראשונה שלכם... אין הרבה מה לספר.. אהבה ילדותית ותמימה... האם תסטתם לחו"ל? לאן? עם מי? מתי? טסתי טיול בת מצווה עם ההורים ללונדון וסקטולנד ולפני הצבא לניו יורק וושינגטון. מה היא העונה האהובה עליכם? נמקו! סתיו כי זה עונת מעבר כזאת נחמדה האם אתם צורכים אלכוהול? פרטו. פעם ב... בעיקר במסיבות וכשבא להשתחרר טיפה. מהי המתנה המושלמת? מתנה שבאה מהלב... משחק ילדים אהוב...? מונופול ריח אהוב- קנזו פלוואר- אתמול קניתי בדיוק במבצע של ה- 12 תשלומים בסופר פארם. ספר טוב שקראתם לאחרונה- הממ... מלא זמן לצערי לא קראתי אבל מקווה שזה ישתנה בקרוב.

בשלולית

New member
יאוו...

החברה הכי טובה שלי קנתה לי את הבושם הזה לפני איזה שנתיים ככה ולא השתמשתי בו כי אמרו לי שיש לו ריח של שירותים !! ומזה נעלבתי!

Pyromanic

New member
דמוקרטיה -

הרעיון הוא שהעם בוחר את מי שיחליט את ההחלטות שהכי מתאימות לאידאולוגיה של הבוחרים. אז... כשראש הממשלה שנבחר ע"י העם מחליט את ההחלטות - זה מימוש של דמוקרטיה. אבל לא משנה.

תשובות ../images/Emo26.gif

פרטו על הארוחה החלומית שלכם- עם מי זה, איפה, מה אתם לובשים, האם יש מוזיקת רקע, מי הכין את האוכל, מה השעה, מה אתם שותים וכו'- אני רוצה לראות סיפורים מעניינים ומתכונים לארוחה מוצלחת... - הארוחה המושלמת: לפי דעתי לא חשוב איפה זה, ומה אוכלים, העיקר הבנאדם שאוכלים איתו, וכמובן - שמוזיקת רקע מאוד חשובה לי.. מצטערת שאין לי סיפור מעניין.. אולי מניסיון - הארוחת ערב המושלמת שהייתי בה עד כה, הייתה עם חבר שלי לשעבר, בביתי.. הכנתי לנו ערב רומנטי... פיזרתי מלא נרות בכל הבית, שמתי מוזיקה שקטה כזאת יפה, וכשהוא בא התחלתי לבשל את הדבר היחיד שאני יודעת להכין - שניצל ואורז... אז זה ממש לא משנה מה אוכלים, ומה לובשים - העיקר זה עם מי
האם אתם מאמינים ברוחות? לא, ממש לא. מה אתם חושבים על המצב הפוליטי בארץ? לא מעניין אותי כ"כ האם אתם מאמינים בהיותנו מדינה דמוקרטית? כן האם אתם צמחונים? לא האם אתם מסכימים עם הגישה שאוסרת התעללות בבע"ח? כן מי הוא המלך שלכם? יש כמה מלכים
אבל מי שמככב כרגע זה בחור בשם איתי.. ויש אחד, עדיין נסיך - רפי
ספרו על האהבה הראשונה שלכם: אהבה תמימה וטהורה כלפי בחור בשם רוני.. לא מצטערת על רגע אחד שאהבתי אותו.. כל פעם שאני נזכרת בתקופה הזאת, אני מעלה חיוך על השפתיים.. הכל היה כל כך תמים.. (בכיתה ט-י) האם תסטתם לחו"ל? לאן? עם מי? מתי? לא, אבל ביוני 2006 (חצי שנה אחרי השחרור) יש תכנון לנסוע עם חברתי מורן לתאילנד לחודשיים!
מה היא העונה האהובה עליכם? נמקו! חורף.. בעיקר עם בן זוג.. אין הרבה מה לפרט, חורף עונה ביתית, חמימה.. ועל קור יש לנו שליטה, על חום לא כ"כ.. למרות שהקיץ שעבר עלי השנה היה אחד הקייצים הכי טובים בחיי... האם אתם צורכים אלכוהול? פרטו. לא אוהבת לשתות אלכוהול בכלל, הטעם שלו מזכיר לי תרופה ואני לא אוהבת לשתות דברים שלא טעימים לי בכוח... מה שכן, כשאני יוצאת למועדונים, אני כבר שיכורה אוטומטית, אז מעניין אותי מאוד לראות איך אני מתנהגת כשאני שיכורה באמת.. זה בטח יהיה מצחיק, אבל זה לא יקרה בקרוב..... מהי המתנה המושלמת? כרגע אסתפק במועט - פג'ו 206 משחק ילדים אהוב...? ברביות ריח אהוב- אנג'ל ופויסון ספר טוב שקראתם לאחרונה- לאהוב עד מוות של דבורה עומר סתם כי בא לי חתול... (לא להתייחס לסעיף זה...) - אני לא אוהבת חתולים
מצטערת שלא פירטתי, פשוט אני עייפה ונראה לי שאלך לישון.. אפרט יותר פעם הבאה
לילה טוב

Stripperella

New member
עונה../images/Emo9.gif

פרטו על הארוחה החלומית שלכם- עם מי זה, איפה, מה אתם לובשים, האם יש מוזיקת רקע, מי הכין את האוכל, מה השעה, מה אתם שותים וכו'- אני רוצה לראות סיפורים מעניינים ומתכונים לארוחה מוצלחת... אממ....זה יהיה עם מישו שאני קצת דלוקה עליו בזמן איפה- בנקרות בשקיעה... גופיה דקה וחצאית עד הברך...לא אכפת לי מה הוא ילבש... רקע- הגלים מתנפצים בצוקים יחד עם רוח נעימה... נשתה יין אדום יבש...יש מסעדה באזור הזה אז נאכל שם משו... האם אתם מאמינים ברוחות? עדיין לא החלטתי בקשר לזה... מה אתם חושבים על המצב הפוליטי בארץ? חרא!! שונאת פוליטיקה! האם אתם מאמינים בהיותנו מדינה דמוקרטית? נראה לי שכן האם אתם צמחונים? לא האם אתם מסכימים עם הגישה שאוסרת התעללות בבע"ח? מסכימה בהחלט! מי הוא המלך שלכם? לא יודעת או המלכה? גם לא יודעת האם תסטתם לחו"ל? לאן? עם מי? מתי? בכיתה ב'- לרומניה עם המשפחה בסוף ו'- לצרפת עם המשפחה מה היא העונה האהובה עליכם? נמקו! קיץ!!!!! ואוהבת שמש!! אוהבת בגדים קצרים!! אוהבת גלידה!! אוהבת שחם!! האם אתם צורכים אלכוהול? פרטו. לפעמים....אם המשפחולה שותה...ולפעמים עם חבר'ה מהי המתנה המושלמת? כל דבר שבא מהלב משחק ילדים אהוב...? דג מלוח (?) ריח אהוב- נרקיסים ספר טוב שקראתם לאחרונה- תעתועים קורצים- נורה רוברטס

Zoharrr

New member
אני

- הארוחה החלומית שלי:עם מישהו שאני אוהבת והוא אוהב אותי, על חוף הים בשקיעה הוא הביא שוקולד ושמפניה, שקיעה אני לושבת ג'ינס גופייה שחורה ואת הז'קט שלו...שומעים ביחד באייפוד שלו "קאונטינג קרוז".... - מאמינה ברוחות - המצב בארץ חרא אבל יכל להיות גרוע יותר...מאמינה שאנחנו מדינה דמוקרטית. - לא צמחונית ונגד התעללות בבע"ח. - אין מלך. - האהבה הראשונה שלי:קוראים לו דידי עכשיו הוא בן 18 והייתי(איזה כיף זה להגיד את זה בעבר!!!) מאוהבת בו 4 שנים ועבר לי לפני פחות מחודש. אני חושבת שאהבתי אותו כל כך כי אני משום מה נשכת לאנשים שלא שמים עליי...הוא מקסים אבל זה לא יכל לקרות בינינו...ראיתי אותו בשבת ושמחתי לגלות שהוא עבר לי.... - לא טסתי לחו"ל. - אוהבת את כל העונות... - צורכת אלכוהול לפעמים...לא מכורה. - המתנה המושלמת? וורד / קאלה. - משחק ילדים אהוב: חיי שרה - אל תשאלו... - ריח אהוב - הוגו בוס, אדם וטיטניום.בקיצר אפטרשייבים. - ספר טוב: האלכימאי.

m14590

New member
אני..הייתי רוצה..

פרטו על הארוחה החלומית שלכם- עם מי זה, איפה, מה אתם לובשים, האם יש מוזיקת רקע, מי הכין את האוכל, מה השעה, מה אתם שותים וכו'- טוב אז..הייתי רוצה שארוחה החלומית שלי תהיה עם מישהו שאני דלוקה עליו עכשיו...ההיתי רוצה שזה יהיה על שפת הים...שנקנה משו לאכול לפני שנלך לארוחה....ונאכל על שפת הים...שנשתה בירה הייניקן ושזה יהיה בערך 1...2...בלילה... האם אתם מאמינים ברוחות? לא..אני לא מאמינה ברוחות... מה אתם חושבים על המצב הפוליטי בארץ? מצב פוליטי על הפנים... האם אתם צמחונים?לא...אני לא צמחונית.. האם אתם מסכימים עם הגישה שאוסרת התעללות בבע"ח?מסכימה ועוד איך מסכימה.. מי הוא המלך שלכם? או המלכה?עוד לא החלטתי.... האם טסתם לחו"ל ?מתי?עם מי?לאיפה? לגרמניה-בכיתה ה עם סבתא שלי לתורכיה-עם ההורים שלי...בכיתה ב.. בכיתה ו-עם ההורים שלי...לפראג.. מה היא העונה האהובה עליכם? קיץ!!!!בריכה..ביקיני...חשוף...חם....אין גשמים..לא קר...כיף...בקיצור אין כמו קיץ... האם אתם צורכים אלכוהול?עם חברים ובאירועים משפחתיים.. משחק ילדים אהוב...?תופסת... ריח אהוב-ורדים.. ספר טוב שקראתם -לא קראתי לאחרונה ספר טוב...

shany v

New member
וויא שיחקת אותה!

טוב אז ככה: ארוחה החלומית-פיקניק באמצע הלילה...אני והבנאדם שאני יאהב... נאכל כל מה שאוכלים בפיקניק...(בעיקר ממתקים)כזה באיזה פארק כזה ענק ונטוש..מעל מלא כוכבים מ-ו-ש-ל-ם-! מאמינה ברוחות בקטע של סיאנס וזה כה המצב הפוליטי בארץ- לא מתעניינת.. האם אנחנו מדינה דמוקרטית- בגדול כן אבל יש הרבה תחומים שאנחנו שואפים להיות אבל אנחנו לא. מסכימה לא חשוב לאיזה אמצעים אסור להתעלל בבע"ח..רק לאכול אותם. אהבה ראשונה- התקופה הכי שמחה והכי עצובה בחיים שלי. טסתי לחול הייתי באיטליה צרפת ולונדון- הכל עם המשפחה.. מתנה משולמת: מה שאותו בנאדם הכי רוצה משחק ילדים אהוב- מחבואים בלי ספק ספר טוב שקראתי לאחרונה: אמממ... עונה אהובה- אין

psytherpy

New member
מהראש שלי

ארוחה לעיניין איטלקי ספגטי אים קציצות בשר ברוטב עגבניות את האמת אני לא שותה אלכוהול אבל אים זה ערב רומנטי אז כוס יין אדום מרלו הייתי מארגן שהארוחה תצא קפיקניק על ראש הר אים נוף מרהיב מוזיקת רקע ציפורים רעש של רוח מלטף את העלים בשלבי השקיעה באביב כי עז טיפה קריר יש תרוץ מעולה להיתחבק אני לא מאמין ברוחות אבל תואן שאלוהים צופה ושומר אני לא צימחוני אך לא מרבה באכילת בשר ואני נגד היתעללות החיות אין לי מלכה אבל אשמח שיהיה

psytherpy

New member
שכחתי

אהבה לא חוויתי מתנה טובה עים ארך ריגשי ואני בעד משהוא לא שיגרתי

למעלה