סקרון

shambi

New member
סקרון ../images/Emo26.gif

נא להכין מראש דלי להקאה 1
לצופי פקוייקט Y, איזה מהדמויות הבאות הייתם רוצים לראות בוילה? סימון צ'ריטי סאם איב ג'וליאן 2
ליד איזה גברבר הייתן רוצות להתעורר בבוקר? טי סי ג'וילאן אליסטר האנק צ'אד 3
ולבנים, שלא ירגישו מנודים גרייס סימון איב קיי צ'ריטי 4
איזה מהזוגות הבאים יביאו לעולם עוד חייזר סימון והאנק ויטני וג'וליאן [תודה לצ'אד על הרעיון!] איב ואליסטר גרייס וטי סי צ'ריטי וגרייס 5
את מי תרצו לראות על שער פלייבוי איב גרייס סימון קיי תרזה 6
את מי תרצו לראות על שער פלייגירל אליסטר ג'וליאן טי סי האנק או שמא - לואיס [הייתי חייבת!]

shambi

New member
אופס איזו טעותת...

ב 4 התכוונתי בסוף "צ'ריטי וצ'אד"

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo67.gif../images/Emo96.gifתשובות../images/Emo96.gif../images/Emo67.gif../images/Emo41.gif

1 לצופי פקוייקט Y, איזה מהדמויות הבאות הייתם רוצים לראות בוילה? סימון צ'ריטי סאם איב ג'וליאן אני לא רואה פרוייקט Y 2 ליד איזה גברבר הייתן רוצות להתעורר בבוקר? טי סי ג'וילאן אליסטר האנק צ'אד
3 ולבנים, שלא ירגישו מנודים גרייס סימון איב קיי
צ'ריטי 4 איזה מהזוגות הבאים יביאו לעולם עוד חייזר סימון והאנק ויטני וג'וליאן [תודה לצ'אד על הרעיון!]
איב ואליסטר גרייס וטי סי צ'ריטי וצ'אד 5 את מי תרצו לראות על שער פלייבוי איב גרייס סימון קיי
תרזה 6 את מי תרצו לראות על שער פלייגירל אליסטר ג'וליאן טי סי האנק או שמא - לואיס [הייתי חייבת!]

backstreet girl

New member
אני.........................

1)אני בכלל הייתי רוצה לראות את צ'אד בוילה.....יהיה מעניין....... 2)מה......אין את לואיס........................אני אתפשר על צ'אד... 3)שאלה לבנים.........לא עונה....... 4)גרייס וטי סי......הכי הגיוני.......... 5) קיי קיי קיי.........שווה....... 6)לואיס..........ברור......

אני../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

1. ג'וליאן (חח) 2. האנק (לא עשיתם את ההכי שווה - לואיס..) 4.צ'ריטי וגרייס דפנטלי
חחחחחחחחח 5. תרזה (לא בגלל הגוף בגלל שזה כזה לא מתאים לה) 6. לואיסססס

Ker 15

New member
שלי../images/Emo113.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

1.סימון-היא בטח הייתה הופכת להיות קמילה כזאת 2.אם אין את לואיס
.....אז את האנק כי כל השאר ממש דוחים 3.אמממ למרות שאני לא בן הייתי אומרת שקיי היא הכי שווה שם 4.איב ואליסטר...בטח יצא להם טלפון במקום ילד... 5.תרזה.. 6.לווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאייייס!

shambi

New member
אוף! לא הבנתם....

זה היה אמור להיות דוחה, בגלל זה כתבתי בהתחלה שצריך להכין דלי להקאה! כאילו דהההההההההה וידעתי שלא הייתי צריכה לכתוב לואיס בסוף.. כולם הלכו עליו!

python 4

New member
מה כל כך דוחה בלרצות להתעורר

לצד קיי כל בוקר? *שאל בתמימות*

python 4

New member
OK, אני מסתכל עליה, ומה שיש לי

להגיד זה אווו קיייי... וחוץ מזה, רק לידיעתך, טימי מתאהב בה וזה התגלה לא מזמן. בקרוב הוא יעזור לה להרוג את צ'רי.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifעונה...

1 לצופי פקוייקט Y, איזה מהדמויות הבאות הייתם רוצים לראות בוילה? סימון צ'ריטי סאם איב ג'וליאן --לא רואה פרויקט Y--- 2 ליד איזה גברבר הייתן רוצות להתעורר בבוקר? טי סי ג'וילאן אליסטר האנק צ'אד
3 ולבנים, שלא ירגישו מנודים גרייס סימון איב קיי
--למרות שאני לא בן... צ'ריטי 4 איזה מהזוגות הבאים יביאו לעולם עוד חייזר סימון והאנק ויטני וג'וליאן [תודה לצ'אד על הרעיון!]
גאד זה כאזה אדיוטי.. איב ואליסטר גרייס וטי סי צ'ריטי וגרייס 5 את מי תרצו לראות על שער פלייבוי איב גרייס סימון קיי
-- נגיד ש.. תרזה 6 את מי תרצו לראות על שער פלייגירל אליסטר ג'וליאן טי סי האנק או שמא - לואיס [הייתי חייבת!]
כ"כ
!!!!!!

תשובות

לצופי פרוייקט Y, איזה מהדמויות הבאות הייתם רוצים לראות בוילה? סימון צ'ריטי סאם איב ג'וליאן אף אחד מהם צ'ינו הכי פצצה ןאף אחד לא עולה עליו אולי רק קיי וגם בזה אני בספק --2 ליד איזה גברבר הייתן רוצות להתעורר בבוקר? טי סי ג'וילאן אליסטר האנק צ'אד לייק דה לואיס 3 ולבנים, שלא ירגישו מנודים גרייס סימון איב קיי קיי הפצצה למרות שאני לא בן וכול מי שיש לו משהו רע להגיד על קיי צריך להתמודד נגדי -- 4 איזה מהזוגות הבאים יביאו לעולם עוד חייזר סימון והאנק ויטני וג'וליאן [תודה לצ'אד על הרעיון!]איב ואליסטר גרייס וטי סי צ'ריטי וגרייס כול זוג שצ'רטי חלק ממנו כי היא בעצמה חייזר 5 את מי תרצו לראות על שער פלייבוי איב גרייס סימון קיי קיי הכוסית למרות שהיא קצת שטוחה 6 את מי תרצו לראות על שער פלייגירל אליסטר ג'וליאן טי סי האנק או שמא - לואיס [הייתי חייבת!] כ"כ!!!!!! בט אוף קורס לואיס הכוסון רק מלראות אותו אנו הבנות נהיות רטובות

Danial***

New member
או...

1 לצופי פקוייקט Y, איזה מהדמויות הבאות הייתם רוצים לראות בוילה? ג'וליאן
בשיחות עם אבא'לה שלו הם יוכלו להמציא מעללים ותככים שיעוררו את הוילה השוממת לחיים. במילא הוילה מאוד דומה להרמוני - כולם שם מפגרים. 2 ליד איזה גברבר הייתן רוצות להתעורר בבוקר? ג'וליאן. מה לעשות, אני מחבבת אותו. הוא עשיר ובעל השפעה, מאפיר בצדדים (יש לי חולשה לOLDER GUYS), ואני גם מרחמת עליו בגלל הילדות חסרת האהבה שלו - עם אבא כמו אליסטר ואמא שמתה די מהר לג'ולי שלי בטח יש חסכים שרק אני אוכל למלא
, הוא קצת נשלט מדי על ידי פאפא דירסט אבל זה רק בגלל שהוא כל כך כמה לאהבה מצידו. או, ג'וליאן, TAKE ME! 3 ולבנים, שלא ירגישו מנודים אני לא בן אבל אני מוחה על החוסר באייבי. חולה על הבחורה הזאת! אם לא היא - אז קיי! 4 איזה מהזוגות הבאים יביאו לעולם עוד חייזר גרייס וטי סי - כל השילובים שנתת מבחילים אבל השילוב הזה הוא המנצח. גרייס המשעממת והמטומטמת עם טיסי החרמן האלים? פיחס!
5 את מי תרצו לראות על שער פלייבוי תרזה. לקיי אין כלום שאפשר להסתכל בו, לא שלתרזהיש הרבה, אבל לפחות קצת יותר. 6 את מי תרצו לראות על שער פלייגירל לואיס ! האם באמת יש אפשרות לענות תשובה אחרת????

למעלה