סקרון

סקרון ../images/Emo3.gif

יש כאלו (מאיתנו ובכלל) שהאינטרנט הוא סוג של הפסקות מהיומיום, סתם כמה זמן של להעביר כשאין מה לעשות ויש כאלו שהאינטרנט קצת יותר חשוב להם וכן השפיע על החיים שלהם בדרך כזו או אחרת... עם איזה קבוצה אתם נמנים? האם אתם חושבים שהאינטרנט השפיע על חייכם בדרך כזו או אחרת? אתם חושבים שהחוויות שעברתם בעקבות הגלישה שלכם (מפגשים, הכרויות וכד'..) הם חלק משמעותי מהחיים שלכם? פרטו עוד קצת על חשיבות האיטנרט בחיים שלכם..

חשיבות האינטרנט ????? ../images/Emo6.gif

מאוד חשוב
נהייתי תלותית באינטרנט... בכל שלב בחיים... ואין מצב שאני אעשה משהו בלי לבדוק קודם בגוגל, או בכל אתר אחר מחירים/ אופציות אחרות... זה מתחיל במתכון לעוגה ונגמר בבדיקת משכנתאות.
חוצמזה, שהאינטרנט מעביר ת'זמן כשמשעמם. אם זה כאן בפורום. או בכל אתר אחר... אני מורידה שירים. משחקים (לאוריין), משווה מחירים וביצועים
ובכלל.. זה כיף !

נ ו ל י 1

New member
האינטרנט.....

היה חלק מהיום יום שלי (אפילו הייתי מכורה) וגם הרס לי חלקים נכבדים מהחיים שלי. היום אני הרבה אחרי זה, ונכנסת שממש אבל ממש משעמם לי (כמו ברגע זה), ובעיקר כדי לפתוח אימליים ולבדוק דברים בבנק.

green panda

New member
עלי האינטרנט

השפיע ככה שאין לי מושג איך אפשר בלי לגלוש באינטרנט זה משחרר וכיף ואני גולשת מתי שיש לי זמן ומתי שאני יכולה. אני לא מבינה אנשים שלא יודעים מה זה אינטרנט ולא גולשים ברינטרנט לפחות פעם בשבועה אני לא יכולה לתאר לעצמי איך הם מצליחים .............. ולסיכום לדעתי אינטרנט ממכר כמו לדוגמא גם פלאפון ממכר פשוט קשה בלי פלאפון!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה