סקרחקר

סקרחקר../images/Emo194.gif../images/Emo95.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

סקר שחוקר אתכם לעומק. 1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם? 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם? 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל? 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם? 5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13? 7. כמה סוכר אתם שותים בתה? 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה? 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים? 10. רק בגלל שהם מותגים? 11. למה תתחפשו בפורים הבא? 12. מי ינצח במונדיאל?

ס ט י י ק

New member
שיהיה

1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם?הכי גבוה שהיה בבריכה.? 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם?הרבה זמן לא 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל?כה 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם?שור 5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13?לא 7. כמה סוכר אתם שותים בתה?זוכרזית 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה?כמה שיותר 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים?לא 10. רק בגלל שהם מותגים?לא 11. למה תתחפשו בפורים הבא?לעצמי 12. מי ינצח במונדיאל?אני

Gefi Giraf

New member
תשובות

1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם? 3 מטר בערך 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם? היום 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל? יצא לי לא מעט 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם? חתול 5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? קוקוס 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13? לא. אני לא מספיק פסיכי 7. כמה סוכר אתם שותים בתה? 2 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה? לא משנה מה הכמות, כי בסוף, בסוף הוא גם ימות 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים? בגדי הקולקציה החדשה שהנפיק חיל הלוגיסטיקה. המדים הבהירים היפים של חיל הים עם כומתה ועליה פס לבן של הקורס, עם תג יחידה של בה"ד חיל הים. אחחח מותגים... 10. רק בגלל שהם מותגים? בטח 11. למה תתחפשו בפורים הבא? בתקווה שתהיה לי הזדמנות להתחפש לאזרח 12. מי ינצח במונדיאל? ברזיל

AvtipuS

New member
נמנמ

1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם? כמה נמוך שאפשר. 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם? לאזוכר. 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל? בטח, אבא שלי גר שם. 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם? בלע חיים מזכירה? לאן הגענו... 5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? עץ גבוה >.< 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13? נההה. 7. כמה סוכר אתם שותים בתה? לא שותה תה. 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה? לא קוראים לזה וודקה? 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים? לא. 10. רק בגלל שהם מותגים? לא, בגלל שזה לא הטעם שלי. 11. למה תתחפשו בפורים הבא? אינלימושג. 12. מי ינצח במונדיאל? איראן.

Dug E

New member
יכעחעגכעילוןטנהנה

1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם? צללתי בבריכה של 10 מטר באילת כקורס לפני צלילה,אבל בסוף השתפנתי ולא צללתי בים. 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם? אתמול 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל? לא נראה לי 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם? לויתן
5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? - 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13? - 7. כמה סוכר אתם שותים בתה? 3 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה? לא משנה מה הכמות. 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים? לא אכפת לי 10. רק בגלל שהם מותגים? רק בגלל שלא אכפת לי 11. למה תתחפשו בפורים הבא? לא יודע 12. מי ינצח במונדיאל? ברזיל. כמה מפתיע..

אוף טופיק

אל תשאלו למה בשעה 4 ורבע לפנות בוקר אני מחפשת 'להקה דפוקה' בגוגל, אבל חיפשתי 'להקה דפוקה' בגוגל (נו די, זה למטרה טובה) והתוצאה הראשונה היתה 'גיים בויז' והתלהבתי כי הם באמת דפוקים . התוצאה הרביעית היתה אינפקציה. :)

B a m b o o k

New member
עמוק נורא

סקר שחוקר אתכם לעומק. 1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם? 2 מטר אולי 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם? יום שישי בלילה 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל? נופ 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם? את פו הדוב
5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? אה? 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13? למה לי? 7. כמה סוכר אתם שותים בתה? 2 כפיות 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה? אני שותה רק את האציטון 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים? לא 10. רק בגלל שהם מותגים? ממש לא... 11. למה תתחפשו בפורים הבא? אממ יכול להיות לאליס בארץ הפלאות
12. מי ינצח במונדיאל? ממש מעניין אותי... אני בספורפארם

פרקשון

New member
מושמוש מושמוש

1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם? 3.5 מ' 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם? היום בקטנה 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל? בטיול שנתי 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם? חתול 5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? ברוש 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13? לא 7. כמה סוכר אתם שותים בתה? לא שותה תה 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה? לא שותה קפה 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים? כן 10. רק בגלל שהם מותגים? לא יודע 11. למה תתחפשו בפורים הבא? לחייל 12. מי ינצח במונדיאל? ברזיל

Elfangor

New member
יאאר!!!!!

1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם? עם בלונים? ^_^ אם לא אז בריכה רגילה, 3-4 מטר 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם? לאחרונה יש לי הרבה, אתמול, שיחות כאובות משו 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל? נראה לי, יאר, כן! 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם? טלה XD 5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? אין לו שורשים, קורה, בול. 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13? לא ממש, מים+חורף= צינון =X 7. כמה סוכר אתם שותים בתה?אני טובל תה בסוכר P: 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה?אמא לא מרשה... 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים? לא נראה לי 10. רק בגלל שהם מותגים? ממש לא 11. למה תתחפשו בפורים הבא? האמפ, תמיד אפשר לפרה 12. מי ינצח במונדיאל? ארגנטינה, שאלה בכלל? -.-

hkatsman

New member
דגלדגלך

1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם?3.5 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם?שבוע שעבר 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל?כן 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם?ג'ירפה(לא הגובה) 5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם?זה יותר שתיל(כן הגובה) 6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13?אולי 7. כמה סוכר אתם שותים בתה?2 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה?לא יודע, העיקר שהעולם יפה. 9. אתם אוהבים ללבוש מותגים?כן 10. רק בגלל שהם מותגים?לא ממש... 11. למה תתחפשו בפורים הבא?לאחותי 12. מי ינצח במונדיאל?ארה"ב

Shexy Peanut

New member
אניאניאני

1. כמה עמוק צללתם בבריכה אי פעם? עד לריצפה... 2. מתי היתה השיחת נפש האחרונה שלכם? נראה לי בשבועות.. 3. האם ביקרתם פעם בעמק יזרעאל? כן.. 4. איזה בעל חיים מזכירה לכם החברה הכי טובה שלכם? אוגר
(אוגר רגיל.. לא סיבירי..) 5. איזה עץ מזכיר לכם החבר הכי טוב שלכם? לא יודעת..
6. הייתם רוצים להיות בשייטת 13?_ 7. כמה סוכר אתם שותים בתה? 2 8. כמה אציטון אתם שותים בקפה? באותה כמות של החומר נפץ
9. אתם אוהבים ללבוש מותגים? אם זה בגד יפה אז בקשה.. למרות שזה סתם יקר לקנות מותגים.. אני לא רוצה לשלם על השם של הבגד שלי תודה רבה 10. רק בגלל שהם מותגים? לא.. זה מטומטם 11. למה תתחפשו בפורים הבא? לא יודעת.. אולי שאנטי..
12. מי ינצח במונדיאל? לא מעניין אותיי

למעלה