נראה אם הבנתי נכון...
(בהדגשה תוצאות הסקרים, ומתחת לזה הדעה האישית שלי, אתם מוזמנים לחוות את דעתכם). גברים תמיד צריכים לשלם בדייט ראשון . למרות שאני תמיד משלם בדייט ראשון (ובדרך כלל גם בשאר הדייטים), אני לא חושב שגבר "חייב" לשלם, זה דבר שאמנם מקובל, אבל לדעתי מי שיזם את הדייט הוא זה שצריך להראות נכונות לשלם. (ושוב, אני לא אתן לבת הזוג שלי לשלם בדייט ראשון, אבל אני אשמח אם היא לפחות תראה נכונות ע"מ שאני לא ארגיש כפראייר ושהיא מקבלת הכל כמובן מאליו..), חובה תמונה בכרטיס אישי ברור! ואם לא בכרטיס אז לפחות איכשהו לפני הדייט, אחרת אין דייט. מי שיוצא לפגישה עיוורת מבלי לוודא קודם עם מי- סופו שיחווה פגישה שבה הוא היה שמח להיות עיוור. לספר על בעיה רפואית רק כשהקשר נעשה רציני . אנשים באמת עד כדי כך סתומים?! אני לא רוצה להעלות על דעתי לצאת עם מישהי חודש (אם זו אמריקאית זה יקח יותר זמן עד שהיא תכריז שזה רציני), ושפתאום היא תבוא לי בהכרזה "יש לי משהו לספר לך....." דוגי סטייל- הנוף הכי יפה תגידו הכי מהנה- סבבה, אבל הכי יפה? מה כבר רואים משם? זה נוף זה? להפליץ- מותר אך תלוי באיזה שלב של ההיכרות להפליץ תמיד מותר, אבל יש מקום לעשות את זה, זה נקרא "שירותים". זה בסדר אם ברח, אבל להרגיש בנח עם הניחוח הלא מרענן את זה - זה פשוט מגעיל מבלי שום קשר לאיזה שלב ההיכרות. (ואגב, דין "אברום" כדין "יוסוף"). הכי כיף לעשות סקס בכל שעה כן בסדר, אבל מי ישלם את המשכנתא? רק אם שני האחרים מהמין השני מותר לעשות סקס בשלישיה אם כבר החלטתם ללכת על זה- וודאו שיש לכם הסטאמינה המתאימה, נשים-האורגזמה היא פק"ל בכל משגל כן ברור, אני מניח שאתן מתייחסות לסעיף הקודם. הומו לא יכול להפוך לסטרייט איך אמרה איליין בנוגע לבחור הומו שהיא ניסתה להתחיל איתו "למה שהומו יעדיף אשה, שבמקרה הטוב משתמשת שעות ספורות בשבוע, לעומת גבר אחר אשר לו נסיון אדיר עקב גישה בלתי מוגבלת בכל שעות היממה לאיבר..." (ושוב, אישית אין לי מושג, לא ניסיתי) לא שווה להחזיר אהבה תלוי מאד בסיטואציה, אבל אני מאמין שלפעמים צריך לדעת להמשיך הלאה...