סקרים רבותיי סקרים - הפעם בנושא - זוגיות

Shamy

New member
סקרים רבותיי סקרים - הפעם בנושא - זוגיות

סתם כי קצת בא לי להכיר אתכם לעומק וכי אני רוצה שהפורום יהיה פעיל אני רוצה לפתוח סקר :

האם אני בזוגיות או רווק כרגע ?
האם אני נהנה בזוגיות/ רווקות? ומה הכי כיף לנו בזוגיות/רווקות?
האם אני רוצה לשנות את הסטטוס הזוגי שלי השנה?
מבחינתי בזוגיות טובה הכי חשוב שיהיה ___________
כי ___________
הדייט הכי מעניין שהיה לי :
הדייט הכי פחות מעניין שהיה לי :

בבקשה לא להגיב להודעה זו אלא להודעה המשורשרת למטה שתהיה לתשובות (סתם כדי לשמור על סדר ובהירות)

Shamy

New member
תשובות שלי

האם אני בזוגיות כרגע ? כן
&nbsp
האם אני נהנה בזוגיות שלי ? כן מאוד ,אני מרגישה שזו הזוגיות של חיי
&nbsp
האם אני רוצה לשנות את הסטטוס שלי השנה ? מקווה שאולי זה יהפוך למשהו מחייב יותר

&nbsp
מבחינתי בזוגיות טובה הכי חשוב שתהיה כנות, כי זהו הבסיס לתקשורת טובה ובתקשורת טובה קיימת זוגיות מופלאה
&nbsp
הדייט הכי מעניין שהיה לי : יצאתי עם מישהו שהחליט ללכת למסעדת יוקרה למרות שלא רציתי התחשק לי סושי , הזמין מנות יקרות והכריח אותי להזמין מנה ראשונה עיקרית וקינוח (למרות שאמרתי לו שהמקום יקר לי ואני לא מעוניינת מעבר למנה עיקרית או ראשונה במילא) התווכח וצעק על המלצרית, לא השאיר לה טיפ והכריח אותי להתחלק איתו חצי חצי ונאלצתי לשלם את הטיפ למלצרית כי מה היא אשמה שהדייט התנהג נורא. כמו כן אחרי שיצאנו הוא התעצבן עליי שהוא בא באלפא רומיאו ואני צריכה להחזיר לו על הדלק , למרות שאמרתי לו שזה לא אשמתי שהוא בא עם רכב כזה ושהוא יכל לבוא בתחבורה ציבורית ואף אחד לא ביקש ממנו להסיע אותי.
&nbsp
הדייט הכי פחות מעניין שהיה לי : האמת אני לא זוכרת , רב הדייטים שלי היו בנאליים ולא היו לי הרבה דייטים בכל מקרה
&nbsp
&nbsp

תשובות שלי

אני בזוגיות כרגע.
נהנית בזוגיות,מרגישה שזו הזוגיות של חיי.
בזוגיות חשוב שיהיה הבנה,קבלה אחד של השני, הצדדים היפים והיפים פחות ולעשות כיף ביחד.
טוב לי בסטטוס שלי כיום חברים אבל כל אחד חי בנפרד.
לא היו לי הרבה דייטים היו לי היכרויות בכל מיני תקופות בחיים.

פתרון הבחינה יופיע במוסף האבל

רווק כרגע
אני נהנה בזוגיות ורווקות. הכי כיף בזוגיות, שזאת לא רווקות. והיתרונות מגיל צעיר ברורים ומתאימים לי, לא מאלו ששוקלים את זה כלל.
אני רוצה לשנות את הסטטוס הזוגי שלי השנה אם כי פתוח לשנה אזרחית שנה יהודית שנה בודהיסטית.
מבחינתי בזוגיות טובה הכי חשוב שיהיה טוב לשני הצדדים וזה אומר לתת את כל מה שרוצים לקבל, במילים מעשים ואהבה כי חומוס עושים...

הדייט הכי מעניין שהיה לי יצאתי לדייט עם חייזרית לוהטת בגוף אישה, הלכנו לשחות ואחר כך העניניים התלהטו, התעוררתי כתמיד ברגע הלא נכון, ואחרי תשעה חודשים גיליתי שעשו לי inception והחלום היה בתסריט של כמה סרטים מצליחים.

הדייט הכי פחות מעניין שהיה לי : עוד לפני שנפגשנו צעקות ונו נו ואיפה אתה ואיפה את, הופעתי והתיישבתי ושילמתי רק מכבוד נימוסי להיותי בן אדם, חשק לפגוש אותה כבר לא היה וערכה צלל לערך פיתה עבשה בעיניי.

עונה

האם אני בזוגיות או רווק כרגע ? לאהאם אני נהנה בזוגיות/ רווקות? ומה הכי כיף לנו בזוגיות/רווקות? ממ לכל מצב החסרונות ויתרונותהאם אני רוצה לשנות את הסטטוס הזוגי שלי השנה? האמת שלאמבחינתי בזוגיות טובה הכי חשוב שיהיה _הערכה______ כי ___זה רגש מאד אישי לבן אדם ספציפי_____הדייט הכי מעניין שהיה לי : בחיק הטבע טיול של שעתיים וחצי שאם מתחילים אין דרך חזרה ולמזלי היה כיף ונהיינו זוג ברגע שנישק את העקיצה באצבע שלי בצורה שלא השאירה מקום לספק.הדייט הכי פחות מעניין שהיה לי : נפגשנו בים וממש התאכזב שלא באתי בבגד ים ונשחק מט קוט.

האם אני בזוגיות כרגע ? כן
האם אני נהנה בזוגיות שלי ? כן, זה עובד בסדר, נראה לי.
האם אני רוצה לשנות את הסטטוס שלי השנה ? רק שיישאר ככה, אמן.
מבחינתי בזוגיות טובה הכי חשוב שיהיה כבוד הדדי, כי מהבסיס הזה צומחים אמון, כנות ודאגה לאחר.
הדייט הכי מעניין שהיה לי : מעולם לא יצאתי לדייט. היתה פעם אחת שנפגשתי עם מישהי, ורק לא מעט שנים אחר-כך הבנתי שמבחינתה זה היה דייט. אני לא הכי חזק בלהבין נשים...
הדייט הכי פחות מעניין שהיה לי : כנ"ל

ommerl

New member
יאיי סקר

האם אני בזוגיות או רווק כרגע?
בזוגיות!
&nbsp
נהנה! מה הכי כיף? הכי הכי? הכי הכי הכי? אין לי מושג... הכל כיף! בחורה מדהימה שמחזקת אותי ותומכת ומעבירה ביקורת כשצריך ובעיקר אוהבת.
&nbsp
NOP... מוקדם מידיי לחתונה, ואין לי שום סיבה לרצות להיפרד.. אולי בעוד שנתיים או שלוש.. משהו כזה. אולי ארבע.
&nbsp
מבחינתי בזוגיות טובה הכי חשוב שיהיה פתיחות כי ככה לא מצטברים דברים שליליים, ולא נעלמים דברים חיוביים מהתקשורת. ומקבלים תמונה מדויקת של הבן אדם השני.
&nbsp
הדייט הכי מעניין שהיה לי:
אני לא אוהב לקרוא לזה דייט אבל נגיד ש...: הבאתי פק"ל קפה אבל שכחתי מים, הלכנו על החוף ואז ישבנו בבית קפה. הסיפור עצמו בנאלי.. היה מעניין בגלל הבחורה

&nbsp
הדייט הכי פחות מעניין שהיה לי:
כיתה ז', סרט או משהו כזה, הבאתי פרחים וזהו. היה מצ'עמם..

TakeCtrl

New member
תשובות...

&nbsp
1. רווק
2. מעולם לא הייתי בזוגיות, אבל יש לי רושם שאני לא אהנה שם, כי כל הזמן אני אהיה בלחץ מה לעשות איתה (אין שום PDF שאפשר להוריד מאתר היצרן)
3. אני מתייחס לזה כאל סטטוס שצריך לשנות זה נראה לי ממוקד מדי, זה כמו לעשות רשימת קניות בבת זוג (שאמשך אליה, שתבין ותשתתף בטירוף שלי, שלא תשפוט , שתהיה קיימת במציאות..וכו') היום אני לא מסוגל להסתכל עלי מישהי שאני נמשך אליה לאורך זמן בגלל שאני מרגיש אשם.
4. מעולם לא היה לי דייט בגלל סעיף 2.
&nbsp
אגב, סתם סקרנות יש איזה חוק בלתי כתוב שאם נשארים רווקים מעל גיל 30, חייבים לעבור לפורום רווקים מעל גיל 30?

שנה את חייך קודם

יש מספר דברים שאתה מודע להם כחסמים לזוגיות רצינית בגילך.
סגנון חייך והעצמאות שלך כבוגר בין אם אתה מרגיש בנוח במצב הנוכחי ואדרבא אם אתה מרגיש אשם ולא בנוח להציג את האמת... הם קצת מקשים בגילך. אם אתה באמת מרגיש בנוח עם עצמך עקב נניח מעמד בקריירה או יתרון אחר, הבטחון העצמי שלך היה מסוגל להקרין ולחפות.
&nbsp
אבל כנראה שכך לא המצב אם אתה לא רוצה רוצה ומצליח להגיע למצב של להפגש עם נשים.

Anna Vasserman

New member
יאללה זורמת

האם אני בזוגיות או רווק כרגע ?
בזוגיות (נשואה)
אני הכי נהנית בזוגיות. מה הכי כיף לי בזוגיות? הכל. הזוגיות עצמה. עצם זה שיש לי שותף לחיים. סובלת ברווקות (למזלי לא חוויתי יותר מידי תקופות של רווקות)
לא.
מבחינתי בזוגיות טובה הכי חשוב שיהיה
שתהיה תקשורת טובה כי זה המפתח לזוגיות מוצלחת.
הדייט הכי מעניין שהיה לי :
לא יודעת... היו כמה דייטים הזויים... לא ממש זוכרת. מנסה להדחיק...
הדייט הכי פחות מעניין שהיה לי :
לא זוכרת

שלום

אינני בזוגיות, אעדיף כמובן זוגיות. אני רוצה להתחתן ולהקים משפחה. בקשר הכי חשובה הדאגה והנתינה כי זאת המשמעות של יחסים. דייט מעניין כשנפגשתי עם חברה בחיפה והתמזמזנו בערב מעל הנמל והיה מאד רומנטי. דייט לא מעניין כשניסו לסדר לי במשרד שידוכים מרמה איזו בחורה קצת ערסית וראיתי אותה לרגע בקניון ולא קרה כלום.
&nbsp

מצטרפת?

האם אני בזוגיות או רווק כרגע ? רווקה
האם אני נהנה בזוגיות/ רווקות? ומה הכי כיף לנו בזוגיות/רווקות? נהנית, מהחופש כמובן. אבל מצד שני מעט נמאס מהמשחקים והחוסר רצינות. בא לי מישהו לחזור אליו בלילה. :)
האם אני רוצה לשנות את הסטטוס הזוגי שלי השנה? אשמח להכיר מישהו לטווח ארוך סופסוף.
מבחינתי בזוגיות טובה הכי חשוב שיהיה אמון כי וואו. בלי זה הכל פשוט מתפרק.
הדייט הכי מעניין שהיה לי : בחיים לא הייתי בדייט. כאילו לא בקטע של "היי רוצה לצאת איתי?" לא משהו שמוכרז כדייט.
הדייט הכי פחות מעניין שהיה לי : כנ"ל.
&nbsp
היי לכם

למעלה