סקרים...

idogilad

New member
סקרים...

היי אמיגו´ס מה שלומכם ? אצלי אחלה אז חשבתי ואמרתי לעצמי לא מזמן שלא יאה לשים כאן כל פעם 2 לינקים, אחד לסקר חדש ושני להודעה של תוצאות סיום סקר הקודם... אז בניתי דף אינטרנט פשוט וקל וזו היא ארכיון של כל סקרים הקודמים והבאים של פורום חירשים וכבדי שמיעה בוואלה! וכך יהיה יותר נוח. ישנם כל לינקים שונים ל: * לינק סקר הנוכחי בפורום * לינק להודעה של סיום סקר ותוצאות ומסקנות של סקר מסויים ויש שם רשימה של סקרים. תהנו וחג פורים שמח !!!

מה קרה

אין מספיק קוראים בפורום תחת ניהולך, שאתה מפרסם גם כאן? שמתי לב שמנהלות הפורום כאן אינן מפרסמות דבר בפורום בוואלה.

בכל מקרה

זה מעיד על מצב הפורום בוואלה. גם אני יכול לבקש אישור לפרסם פה כל מיני דברים, ואינני מבקש. מנהלי פורום זכויות לבעלי מגבלות אינם מפרסמים פה. הפורום בהנהלתם מתקדם יפה בפני עצמו, ללא פרסום נוסף.

ל-black_magic שאלה לעניין

בקשר לפרסום דברים ,באמת אני רוצה לדעת מה מותר ומה אסור ואיזה סוגים ,או שמה שכתב עידו צודק לידעתי הוא צודק ,אבל הווכנה כל דברים... רק בקשה לידיעה אם תהיה לך בעייה ,תוכלי לפנות עליי בחופשיות ללא חשש ואני לא רוצה לעורר כאן בלגן פשוט המתין לתשובתך הכינות רק בלי חסימות בבקשה , זה שאלה חשובה לי מאוד בסדר אפילו אם לא אשיב לך הודה לך בקרב לב

בין כה וכה

הוא מפרסם הכל: אזהרות וירוסים, אזהרות מפני פריצה, אזהרות מפני חשיפה - ובעצמו חושף הכל. חבל על הזמן.

למעלה