סקרלטינה

סקרלטינה

הבן שלי, בן 4 שנים, אובחן היום כסובל מסקרלטינה. מה זה? יש לו לשון עם נקודות אדומות, גרון אדום ופריחה קלה בגוף. הרופא איבחן גם ריח מיוחד שיוצא מהפה, כמו אציטון. הטיפול אנטיביוטיקה (כדי למנוע פגיעה בכבד ובלב). האם אפשר לעשות משהו נוסף? או לאחר המחלה והטיפול משהו ע"מ לחזק אותו? אני חוששת שלא לתת את האנטיביוטיקה ולצערי אתן כי החשש שהמחלה תפגע באברים אחרים מדאיגה אותי. המלצות ורעיונות יתקבלו בברכה.

סקרלטינה (שנית)

איילת שלום הסקרלטינה הינה מחלה הנגרמת מחיידיק מסוג סטרפטקוקוס והיא מדבקת . אכן התסמינים הם התסמינים שיש לבנך. אכן אני ממליצה שתתני את האנטיביוטיקה אולם יש מקום לחזק את מערכת החיסון לכן הייתי ממליצה לקחת אסידופוליס המכילה חיידקים ידידותיים וחיונית בזמן נטילת אנטיביוטיקה כיוון שהיא משקמת את הפלורה הטיבעית של המעיים.( יש אבקה מיוחדת לילדים ABC Dophilus poeder). הרבה בריאות

אסידופוליס

האם צריכת יוגורט במקרה זה לא מספיקה? האם עדיף לקחת בתום נטילת האנטיביוטיקה (שהרי האנט´ בלאוו הכי "הורגת" אותם)? אני נמצאת בארה"ב, האם את מכירה תכשיר שאוכל למצוא פה בבית טבע או דראגסטור? מה אפשר בתום המחלה לעשות ע"מ לאושש את הגוף שלו? לחזק ע"מ שלא ידבק במחלות? סליחה על הפצצת השאלות !!!! דרך אגב, אני נהנת מאוד מהפורום. בהצלחה לך כמנהלת

אסידופוליס

איילת אכילת יוגורט ביו הינה טובה במצבי בריאות אך במצב שלוקחים אנטיביוטיקה יוגורט ךא יכול לעזור - כרגע כדאי לקחת את האסידופוליס עם האנטיביוטיקה דווקא בגלל שהיא הורסת את הפלורה במעיים . אני מאמינה שבכל בית מרקחת יש אסידופוליס חשוב שתבקשי את זה באבקה ( שיתאים לבנך) אך אם אין פשוט פותחים את הקפסולה ונותנים ( חצי כפית אבקה) הרבה בריאות

למעלה