סקרנות אישית ............

סקרנות אישית ............

סתם מתוך סקרנות אישית מעניינים אותי כמה דברים : 1) מה אתם חושבים על התכנית ?? 2) מה מצחיק אותכם ? ( ומי שיכתוב אתה לא , אז הוא בנאלי ) 3) סתם מה המצב ??? טוב אז גם אני נכנסתי פה לפורום , מקווה שיהיה מלא צחוקים .........דברו איתי כמו כן , כולכם מוזמנים לצפות בסרטוני הוידיאו שלי ב- YOU TUBE : http://www.youtube.com/profile_videos?user=samiefron תגיבו לי שאני לא ארגיש חסר חיים .........

פורמן ../images/Emo24.gif

קודם כל זה מנחם [מסודות מתוקים
] אם אתה זוכר אותי
אז ככה...התכנית היא אחלה! והכל מצחיק! אהבתי את הקטע שכל אורח עושה גרפיטי בגג ואת הקטע של המטרה שפוגעים לנסראללה בפרצוף
והכל טוב

יאיי גם אתה!../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo90.gif

עונה: 1. התוכנית ממש טובה לדעתי ומשתפרת עם הזמן!
אורחים מעניינים.
מנחים טובים.
קטעים מצחיקים והכי חשוב
התוכנית זורמת..
2. מצחיק אותי? מממ.. דודו מג'טיקס.
יש לו שריטה.
וגם חיים אלמקייס, בלי הרבה קשר אבל הוא הקומיקאי שאני הכי אוהבת.
3. אצלי מצוין.
מה שלומך?
ראיתי את הקטע בYou Tube עם התופים...
לא הגזמת בכלל!
בהזדמנות אני אראה עוד קטעים...

פורמן יא כוסית../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

מה נשמע?! :] 1) מה אתם חושבים על התכנית ??
אני חושבת שהתוכנית די השתפרה בהתחלה לא כלכך אהבתי אותה.. אבל עכשיו היא בסדר מגניבה כזאת עם הרבה גיוונים 2) מה מצחיק אותכם ?
אתה לא
מה זה די נכון האמת...
ראסמי אין משהו ספציפי שמצחיק אותי.. 3) סתם מה המצב ???
סבבה לגמרי רק קמתי עכשיו

Madonna Men

New member
התכונית משעממת ברמות ../images/Emo70.gif

ממש לא מתקרב להרכב המקורי של אקזיט אסי... אם כמה שאני אוהב אותך הכי שבעולם אבל התוכנית פשוט מזעזעת
SORRY ... המצב בקטנים ! האורחים שלכם משעממים טילים ! וההומור כ"כ רדוד שזה פשוט עצובבבב
בקיצר DO SOMETHIN !!!!!!!!

crazy cottage

New member
גמני גמני גמני../images/Emo163.gif

1) מה אתם חושבים על התכנית ?? פצצות לגבות. 2) מה מצחיק אותכם ? הראיון עם ציקי לאבין
3) סתם מה המצב ??? מצויין מאיתך??

ToXic BoY17

New member
אז ככה../images/Emo195.gif

1) מה אתם חושבים על התכנית ?? אממ לא ראית עד היום אפילו תוכנית אחת(זה בשעות לא ניתנות לצפייה כשאתה חייל שחוזר כל יום ב-6 וחצי) 2) מה מצחיק אותכם ? דבר ראשון זה אתכם ולא אותכם. דבר שני,אממ הרבה דברים מצחיקים אותי בעולם הזהץ 3) סתם מה המצב ??? בסדר חוץ מזה שצבא זה רע!

למעלה