סקרנות בעניין אתרי ההכרויות

moran25

New member
סקרנות בעניין אתרי ההכרויות

שאלה לבחורים שיצא להם להכנס לאתרי הכרויות.... כמה ממכם באמת מחפשים שם קשרים רציניים.... וכמה ממכם רושמים "קשר רציני" אך מתכוונים בעצם ל"בילוי" תענו בכנות בבקשה... נשארו בחורים שבאמת מחפשים אהבה??

שלום מורן!

בקשר לשאלתך,אם הייתי מציין דבר מסויים בקשר למטרות שלי ומה אני מחפש אז הייתי בוחר לומר את האמת.איני יודע להגיד בוודאות אך אני מכיר מספר מקרים שאנשים מחפשים דבר אחד ולבסוף "זורמים" בשיחה ומגיעים לנושא אחר.היזהרי בחיפושייך ובידקי היטב את צעדייך הבאים!בהצלחה.

leper

New member
"בחור מחורמן לסקס חד- פעמי"

את היית עונה למודעה שכזו? לא נראה לי. נשים צריכות להרגיש מעט יותר בטוחות עם הזכר אשר חודר לפרטיותם האישית, יצא לנו להבין את זה, לאחר חינוך ממושך לגבי צורת ההתנהגות אשר אתן הייתן רוצות לראות אותנו ביום יום. והפגנת רגישות היא חלק מהעיניין, גם אם הוא לא אמיתי והוא משרת את מטרותינו. לי יש רק דבר אחד שהייתי רוצה שתודו בו. שעם כל ה"התחסדות" בעיניין אתן רוצות סקס כמונו ואולי יותר, כל השאר זה סתם כייף שמקרקרים סביבכן. מה שמקובל וכייפי.

ofirsd

New member
אנחנו מחפשים:

שלום ואהבה באתרי הכרויות..... כן, בטח..........................................

דונידן

New member
לא לא נשארו כאלה

אני מבין אלו שאומר לך שאהבה היא דבר שבשלם מסויים מבינים את הבלאגן שהוא גורם לכן כולם , או בכל אופן אני מחפש ידידות וסקס זוהי התשובה האמיתית

BlaBliBlu

New member
אני מחפש אהבה

אני מקווה שאני לא זן נכחד, אבל אני עוד מהבחורים שמחפשים אהבה וקשרים רציניים מאוד. אני בן 21, עוד בתול בעצמי, לא מתעניין בסקס רק לצורך סקס, אלא כחלק ממערכת יחסים טובה, אמיתית ואוהבת עד כמה שאפשר. ניסיתי המון אתרי הכרויות, ולמען האמת די התאכזבתי. יש שם בעיקר שטחיות קשה וחוסר רצינות עד כדי מצב שדי התייאשתי מזה. בחורות שנשמעו נחמדות בכרטיס שלהן התעלמו מתגובה שנשלחה אליהן וסרבו לענות בגלל שתי מילים באיזה כרטיס אומלל, אפילו לא נתנו סיכוי. וזה לא שהכרטיס שלי היה מלא בזבל ורשמתי שם שאני שמן, מכוער, בן 50 ובלי שיניים. ראיתי שם בעיקר בחורות לא רציניות ואולי אפילו די ילדותיות. אני לא יודע עד כמה הדברים האלה יעילים למציאת בת זוג אמיתית.

DrorCh

New member
אני אסביר לך למה קשה לך למצוא

נסה פעם אחת להכנס לצ'אט בשם של בת או לפתוח כרטיס פיקטיבי של בחורה שנשמעת נחמדה על רמה במקרה הראשון אתה תוצף תוך 5 דקות בעשרות בקשות לשיחה ובמקרה השני אתה תקבל בכל יום 99 הצעות היכרות במקרה הזה בנות יחלו לסנן פניות בכמות אדירה לפי קריטריונים שאולי לא ימצאו חן בעינייך אבל מה לעשות שסטיגמות הן בדרך כלל נכונות ועדיף להתבסס עליהם מאשר על כלום אני מדבר על קריטריונים של תמונה חובה, אזור מגורים "טוב" ועדיין ישארו 40 30 פניות שמתוכן אפשר לבחור 4 3 לנסות להכיר יותר טוב וכל זה ביום אחד בלבד מצד שני מעולם לא פתחתי כרטיס היכרות נשי יכול ליהיות שזה לא ככה אני רק מנחש

memphis

New member
שלום מורן ולכל האחרות

כן כן כן ועוד אין סוף כן... אני כנראה במיעוט פה מצד בנים בדעתי- אני רציני לגבי קשר רציני שני לא חושב על שום סיבה טובה או רצינית שמישהו ירשום "לקשר רציני" ובעצם הוא רוצה סטוץ או משהו אחר....

Vdrums

New member
נכון, ממפיס צודק,

הרי מי שירשום שהוא רציני ומחפש סטוץ אז לא יצא לו מזה כלום, שכן שקרים מתגלים, וסטוץ בחיים לא יצא לו מבחורה שרוצה קשר רציני...

למעלה