סקרנות

Lagrangian

New member
סקרנות

שלום :) (זה הולך להיות קצת מוזר..) ישבתי בערך רבע שעה מול הפורום, ותהיתי הם לכתוב או לא. לבסוף ניצחה הסקרנות.. נראה שיש איזשהו מסר\לקח שאני אמור ללמוד מכל העניין.. אז.. אשמח לדעת מהו :) קוראים לי ניצן (זאב) קלינגהופר, נולדתי ב 15.5.80 ושם אבי הוא גדי.. תודה! ניצן

rasha911

New member
../images/Emo13.gif

ארשה לעצמי להתערב... פשוט סקרן אותי הנושא "סקרנות"
המסר שאתה מחפש בעצם בא מהעובדה שבכל זאת כן כתבת שאלה והיצגת פרטים , אולי זה מנוגד לאימונה שלה , אבל עשית... והנה אתה חושב שזה בא לא מן הסתם
אולי אתה צודק! אז מאחלת לך בהצלחה
רק דבר נוסף... צריך שם האם ולא האב

Lagrangian

New member
חשבתי שלבנים

צריך את שם האב.. שוין.. לאמי קוראים חנה :) הםם.. זה אמורפי מדי.. מאידך - אריאלה - בדיוק את מה שכתבת! תודה.

כן, תארתי לי- מסר עבורך../images/Emo189.gif

בנושא הרוחני , בעצם ממלאכים " אהוב אתה בעולמך, ברצוננו לזרז את התעוררותך, אך מתקשים לעמוד בקצב ריצתך. האט את הקצב, נשום מעט בקלות . ילד יקר של אלוהים, אל לך לפחד להכנס לשקט. היה שמח ברגע זה של עייפות. קרא לעזרתנו ועייפותך תפסק. במחוזותנו, מימד הזמן אינו קיים, אנו עדים לכמיהתך לאהבה. התקרב אלינו כדי שנמלא את משאלותיך, תן לבורא להזין אותך באהבה, אנו המלאכים" אור ואהבה אריאלה

Lagrangian

New member
תודה!

למעשה התכוונתי שכבר בהודעה הקודמת היה מסר.. בעצם זה שעוד לא אמרת כלום ופשוט היית שם, הבנתי שאפשר ללמוד הרבה רק מאנשים אחרים - זה בעצם הראה לי שגם אנשים אחרים הם בעצם ישויות רוח (בין השאר..), ושתמיד הם אומרים משהו, גם כשהם לא. ולא הבנתי משהו בתקשור.. רוצים לזרז את התעוררותי ומתקשים לעמוד בקצב? לא הבנתי.. באיזושהי תקופה הציקו לי יותר מדי כי לא ידעתי לשים את הגבול ביני לבין ישויות חיצוניות (אני עדיין לא ממש יודע..).. עכשיו המצב הרבה יותר מסודר, אבל יש יותר מרחק.. ושוב תודה! ניצן.

למעלה