סקרנות

oscarwilde

New member
סקרנות

היי אני חדש בפורום ויש לי ספק שאלה ספק הצעה...
קודם כל אני אתן קצת רקע: אני סטודנט בן 23 מאיזור המרכז ולאחרונה נכנסתי למערכת יחסים חדשה.
הפרטים האחרים לא ככ מעניינים אבל הבחורה הנ"ל סיפרה לי ברגע של אינטימיות שהיא הייתה מעורבת בחוויות מיניות שלידן חיי המין שלי נראים די אפורים.
שלא תבינו לא נכון: אני מגדיר את עצמי כבנאדם מיני יותר מהרוב האנשים, סה"כ אני נראה די טוב והולך לי מעולה עם נשים אבל אף פעם לא יצא לי לעשות משהו קינקי מדי למרות שאני פתוח מחשבתית. כל הקשרים שלי היו די שגרתיים וגם רוב הסטוצים שהיו לי לא היו מעניינים במיוחד.
מאז שחברה שלי סיפרה לי על החוויות שהיא עברה המחשבות על כך טורדות את מנוחתי ולא מרפות. מה שאני רוצה להגיד בעצם זה שהבנתי שאני ממש סקרן בנושא וגם אני רוצה לחוות חוויות דומות..

ועכשיו לתכלס אני מחפש "מורת דרך" ל"צד האפל" של חיי המין, עדיף מישהי מנוסה. (אני וחברה שלי לא במע' יחסים מונוגמית)
וגם אני אשמח לשמוע איזה דברים גורמים לכם הנאה מינית (דברים קצת פחות בנאלים מצעצועי מין ומקומות ציבוריים)

שבוע קסום לכולם

יכול להיות

שהיא מזדיינת איתו כשמתאים לה אבל המערכת יחסים בינהם די רופפת ולא מתאים לה להעמיק אותה מעבר..?
זה רק אחד מהרבה יכול להיות

oscarwilde

New member
פספסתם את הנקודה

חברה שלי בחורה מדהימה ולשנינו יש פרטנרים אחרים (זאת המשמעות של קשר לא מונוגמי)
כל העניין הזה לא כל כך קשור אליה, אני מאמין שיש מקום לסקרנות מינית אינדיווידואלית גם במערכת יחסים.
קיוויתי שהתגובות כאן יהיו קצת יותר מעשירות...

קטניפ

New member
וודאי שהעניין קשור אליה

הרי התחושה שלך והמחשבות הטורדניות התחילו בעקבות השיחות איתה.
ולכן שוב עולה השאלה למה לא לנצל את הידע שלה, את הניסיון שלה והפתיחות שלה על מנת להעשיר את חיי המין שלך?
למה לחפש במקומות אחרים?

אתה זה שפספסת..

וגם אני בקשר "שונה" מההגדרות הרגילות- ובדיוק בגלל זה אני חושבת הפוך ממך.

אני חושבת שניסיונות מיניים השונים מסקס "סטנדרטי" הכי מוצלחים עם פרטנר שאנחנו סומכים עליו, שהוא מכיר אותנו ושיש תקשורת טובה איתו.
זיונים סתם, לאסוף מישהי בבר, זה תמיד נחמד ואתה יכול עם כל אחת שהיא לא הקבועה שלך. אבל סקס בשלישיה הוא הכי מוצלח כשיש אהבה בין הנוכחים (זו לא אהבה רומנטית, זו אהבה בין בני אדם) ושיש שם עוד מישהו/י שמכירה את השריטות הקטנות שלך, שיודעת מה גורם לך לביטחון, שיודעת מה מדליק אותך.
הרבה גברים חושבים (בטעות) שניסיונות מיניים קיצוניים צריכים להיות עם מישהי שהם לא מכירים או שהיא לא בת הזוג הקבועה שלהם. לדעתי זו טעות קשה. בדסמ למשל, יכול להיות לגמרי סצמי עם פרטנרית שאתה לא מכיר והסמים הכי חזקים עם מישהי שאתה סומך עליה ושיש לך אליה רגשות.

מעבר לכל החפירה הזו-
לחפש פרטנרית בפורומים בתפוז זה הרבה יותר קשה מאשר פשוט לנסות דברים עם החברה שלך. היא שם, היא בעלת ניסיון. לא חבל??
יכול להיות שאתה בסוג של משחקי אגו איתה?
שכרגע היא יצאה המגניבה שניסת כל מיני דברים ואתה לא?

wild orchid

New member
נשמע שהוא פשוט נכנס לתחרות מול החברה שלו

ועכשיו הוא רוצה להשלים את אותן החוויות עם נשים אחרות, כמו שחברה שלו עשתה.

מקפיץ

אבל אני חושב שפוסט כזה מחייב פרסום של מס' הטלפון של החברה.
אני חושב שכולנו צריכים לבדוק אם באמת הניסיון המיני שלה עשיר כפי שאתה טוען.
כי יכול להיות, אני מתקשה להאמין, אבל יכול להיות... שאתה מקשקש לנו בשכל ובסך הכל מדובר במודעת דרושות לא ממש מתוחכמת?
לאאאא
סתם, עזוב.

wild orchid

New member
למה אתה לא מפרט באילו חוויות מדובר?

מה כבר היא חוותה ואתה לא? מה זה קינקי בשבילך?

seymore butts

New member
אתה מודע לזה שלאוסקר ווילד

היו נטיות הומוסקסואליות ? הוא אפילו נרדף עליהן.

oscarwilde

New member
מודע בהחלט

יש גיבור שהפך לגיבור בלי להפגין גבורה?
אם כבר אני כותב בפורום ויכול לבחור דמות כרצוני, למה לא לקרוא לעצמי ע"ש בנאדם דגול ורבגוני, שאני גם נהנה מהכתיבה שלו?

ד"א לא שזה משנה משהו אבל אני סטרייט

אני יודעת שזו לא התשובה שתרצה לקבל

אבל אני מרשה לעצמי, מפאת גילי, מפאת גילך...
נראה לי שלא מדובר ברצון שלך לחוות עוד חוויות, כי לו רצית באמת לחוות חוויות דומות לשלה, היית לוקח בשתי ידיים את ההזדמנות ואומר לה עם חיוך "אני רוצה שתלמדי אותי כל מה שאת יודעת"...
הרצון שלך הוא גברי ילדותי טיפוסי, להשתוות, פן תצא הבתול חסר הניסיון.
זה ממש טורד את מנוחתך, כפי שתארת, לא כי מתחשק לך לחוות, אלא כי אתה עסוק בתחרות ילדותית ומיותרת.
חבל, נשמע שעומדת לצידך מורה פוטנציאלית איתה תוכל לחוות הרבה, ואת המוותר בתירוץ של "אנחנו לא מונוגמיים", במקום להיות כן.
היה כן עם עצמך, אחר כך איתה ואז איתנו, תגיע רחוק.
אני יודעתש זה לא מה שרצית לשמוע, מצטערת :)

למעלה