סקרנים לדעת איך נראה התינוק של מייק מייקל ג´קסון? שמים לב איך שהתינוק בהיר, לבן כשלג? פשוט מושלם!!
B blueirus New member 7/12/02 #1 סקרנים לדעת איך נראה התינוק של מייק מייקל ג´קסון? שמים לב איך שהתינוק בהיר, לבן כשלג? פשוט מושלם!!
S StooSh² ° ° ² New member 7/12/02 #9 אוּוּוּ עכשיו נזכרתי מאיפה... התינוק מוכר לי מהקליפ הזה של מייקל שהוא עוד היה שחור..של כל המפלצות...
G GK_FF New member 8/12/02 #12 מתי זה היה?!?! מעניין אותי באמת!! התמונה הזאת אמיתית?! איך סיטואציה כזאת יכלה ליקרות לעזאזל?! היה כתוב משהו על התמונה?! באיזה יום זה היה אני מנויייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתי זה היה?!?! מעניין אותי באמת!! התמונה הזאת אמיתית?! איך סיטואציה כזאת יכלה ליקרות לעזאזל?! היה כתוב משהו על התמונה?! באיזה יום זה היה אני מנויייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I Idan91 New member 8/12/02 #13 אני ראיתי את זה בחדשות ../images/Emo187.gif לפני איזה שבוע.. הוא היה ב.. אהממ.. גרמניה נראה לי, והמעריצים צעקו לו מחוץ למלון.. ואז הוא יצא ונופף בתינוק שלו.. ברר!
אני ראיתי את זה בחדשות ../images/Emo187.gif לפני איזה שבוע.. הוא היה ב.. אהממ.. גרמניה נראה לי, והמעריצים צעקו לו מחוץ למלון.. ואז הוא יצא ונופף בתינוק שלו.. ברר!
G GK_FF New member 8/12/02 #14 למה לעזאזל הוא עשה את זה? חחח, בא לכם להרחיב עוד?! XD זה נישמע לי כזה מצחיק........
S StooSh² ° ° ² New member 8/12/02 #15 זה היה.. בגרמיה לפני איזה טקס..הוא גם הוציא ת´ילד השני שלו,לא?.. "הוא רצה להראות למעריצים שלו ת´תינוק"...
זה היה.. בגרמיה לפני איזה טקס..הוא גם הוציא ת´ילד השני שלו,לא?.. "הוא רצה להראות למעריצים שלו ת´תינוק"...