סקרנית ומודאגת

סקרנית ומודאגת

אומרים שהטיפול המומלץ ביותר לפסוריאזיס הוא שיזוף תחת השמש של ים המלח, למה? , הרי שמש היא מזיקה ומסרטנת, מזיקה לdna וגורמת להזדקנות העור. אז אם כול שנה בנאדם שסובל מפסוריאזיס ישתזף בים המלח עד שהשמש תטגן אותו, בסדר, תהיה הפוגה אבל מה יהיה דינו? סרטן העור?

שלום רב../images/Emo24.gif

הקרינה בים המלח שונה מכל מקום אחר בגלל התנאים הסביבתיים. חשיפה מבוקרת מועילה לחולי הפסוריאזיס ולא נמצא כי לחולי פסוריאזיס שנחשפו לשמש יש יותר סרטן עור מאשר באוכלוסיה רגילה. מידע רב על הנושא באתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית.

zepelin

New member
הסירי דאגה וזכרי כי הסקרנות הרגה את החתול. בי

בים המלח הקרינה מסוננת ב 410 מטרים נוספים מה שבריא בהרבה לעור. ככל שתגביהי הקרינה חזקה יותר, ואנו מדברים על המקום הנמוך בעולם. טוענים כי שכבת האויר בים המלח "סמיכה" משאר האזורים עקב חומרים שונים הקימים בה, מה שמוסיף סינון. נכון שקרינה אינה בריאה לעור, ים המלח הוא הרע במיעוטו. השיזוף חייב להיות מבוקר בשעות מסוימות בהן הקרינה אינה חזקה. כמובן שנחשפים בהדרגה, אף חולה שפוי לא מטגן את עצמו. ייאמר מייד כי רוב חולי הספחת שהכרתי, אינם לגמרי שפויים.
. בסולריום לאחר ימים מספר אחרי שהIQ המועט איתו ירדנו מתאדה, השפיות נעלמת לה כלא היתה.

תודה חברים

תודה לכם הרגעתם אותי עד מאוד! מזל שיש לפסורי פורום אחרת מה הייתי עושה! זפלין- התעלפתי הרגע מצחוק אחרי שקראתי מה שכתבת ואני חושבת שאתה לגמרי צודק לגבי השפיות, לא קל בכלל לשבת לשכב לעמוד בסולריום שעות! ואני לגמרי חסרת סבלנות.. תודה לכם שיר

למעלה