סקרנית..

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
סקרנית..

היי מקווה שלא תסתכלו עליי כאל טרולית ושאני לא מטרידה אתכם אבל... האם זה אפשרי להיות במערכת זוגית עם מישהו שהוא לא א-מיני? האם מאז ומתמיד ידעתם שאתם א-מיניים? והאם זהו סוג של א-מיניות, לא להיות מסוגל לסבול מגע בכלל? גם לא לראות זוג מתחבק? אני לא א-מינית, אבל מאוד הייתי רוצה להבין מה המשמעות של להיות אדם ללא נטיות מיניות... האם אתם מסוגלים להעניק ולספק את בת זוגתכן? כלומר, לתת ולא לקבל במיטה? אם כן, האם זה בא מתוך אילוץ או שאתם מסוגלים גם להנות מעצם כך שבת זוגתכן נהנה? שוב, סליחה אם זה מטריד מישהו ניסיתי לשאול את זה בצורה הכי פחות חודרנית שהצלחתי.

Limbonic Art

New member
סקרנית לדעת

האם המודעה בצד שמאל באדום לא מספיק גדולה ובולטת? או האם השאלות והתשובות הנפוצות שם לא מסודרות בצורה מובנת?

Limbonic Art

New member
מה לא מובן? ואני שואלת ברצינות. בלי לעקוץ.

אם קוראים בשאלות הנפוצות, חלק מהדברים האחרים ששאלת אפשר לענות עליהם לבד. אבל אענה לך אישית באופן מעורפל... בין היתר כי כל אחד נוהג ומרגיש קצת שונה (הכל אינדבדואלי): האם זה אפשרי להיות במערכת זוגית עם מישהו שהוא לא א-מיני?: רצוי מאוד לא להכנס למערכת זוגית מסוג זה , מאחר ובאופן טיבעי עלולים להיות מתחים בקשר על רקע חשק מיני וצורך מיני..שאלי את עצמך אם היית רוצה לקיים קשר זוגי עם אדם מיני ותביני מהר מאוד שלא - כך גם ההרגשה של הא-מיני ... יותר מידי מתחים , יותר מידי פשרות והקרבות (שגם ככה קיימות בקשר ). האם מאז ומתמיד ידעתם שאתם א-מיניים?: האם הומו או לסבית ידעו מאז ומתמיד מה נטייתם? התשובה אמורה להיות דומה גם לגבי הא-מינים. קרוב לוודאי שכולנו לא חשנו משיכה מינית בשום שלב בחיים, אך תמיד יש פה ושם דברים פחות ברורים במיוחד בגיל ההתבגרות שחלק אולי האמינו שזה יעבור, או עם "האוכל יבוא התאבון" וכו' האם זהו סוג של א-מיניות, לא להיות מסוגל לסבול מגע בכלל? גם לא לראות זוג מתחבק?: לא להיות מסוגל לסבול מגע בכלל או לא להיות מסוגל לראות זוג מתחבק- נשמע לי קיצוני מידי ונראה לי מעיד על בעיה . כי יש הבדל בין "פחות נעים" , "להעדיף לא לראות" מאשר לקבוע "אני לא מסוגל לראות או שיגיעו בי" ומצד שני - מה זה אותו מגע שהתכוונת אליו? סתם מגע ידידותי כמו חיבוק או סתם לחיצת יד (כל דבר שהוא לא בא ממקור מיני ,לרוב לא תיהיה בעיה עם זה). לי ,באופן אישי, אין בעיה לראות זוג מתחבק (מתנשק ומתמזמז - זה כבר מעדיפה לא לראות, אבל יכול להיות שזו רק אני
) .בנוגע למגע- רוב סוגי המגע (הלא מיני ) אין לי שום בעיה איתם. האם אתם מסוגלים להעניק ולספק את בת זוגתכן? : אינדבדואלי. כל אדם פועל אחרת . לפי הרבה אנשים פה בפורום - העדפה היא מראש לא להכנס למצב של מערכת זוגית הכוללת מין. אם כן, האם זה בא מתוך אילוץ או שאתם מסוגלים גם להנות מעצם כך שבת זוגתכן נהנה? כנ"ל אינדבדואלי. במידה וכן אז יש כאלה שזה מתוך אילוץ ואולי יש כאלה שנהנים מעצם העובדת שהבן/ת זוג נהנה (אם כי עד היום לא שמעתי מקרה כזה, רק מעריכה שיש ויש בכל זאת
)

Limbonic Art

New member
תיקון.

בשאלה הראשונה ששאלת עניתי לך: "שאלי את עצמך אם היית רוצה לקיים קשר זוגי עם אדם מיני ותביני מהר מאוד שלא - כך גם ההרגשה של הא-מיני" בלי כוונה השמטתי "א-" לפני "המיני" בפנייה אלייך- אם היית רוצה קשר זוגי מסוג זה .. כן הבנתי שאת לא א- ומשערת שלא היית רוצה סוג קשר כזה

למעלה