סקרסקרסקרסקרסקר - כי די יבש פה..

NesheM

New member
סקרסקרסקרסקרסקר - כי די יבש פה..

מה אתם חושבים על הסרט "האחים בלוז". ועל המשכו "האחים בלוז 2000". אני אישית חושבת שהאחים בלוז הוא אחד הסרטים היותר טובים שיצאו אי פעם!! אפילו הטוב ביותר !!! הוא פשוט מדהים.. (טוב עם שחקן כמו דן אקרויד.. איך אפשר שלא?) יש שם דגש חזק מאוד על הבלוז שקצת נעלם.... וחבל מאוד מאוד !!!!!!!!!!!!!!!! האחים בלוז 2000... פחות טוב לדעתי.. אבל עדיין מעולה !! הוא גם מצחיק יותר! ועכשיו תורכם..

NesheM

New member
אה כן.. ושכחתי דבר חשוב!

Nanook

New member
אז ככה

האחים בלוז 2000 אני לא יגיב עליו כי לא ראיתי אבל לפי מה שסיפרו לי - שמעתי שהוא גרוע. האחים בלוז המקורי אחח זה סרט נהדר! ההומור הרציני הזה שלהם, מאוד נהניתי מהסרט הזה! וגם המוזיקה שם הייתה מעולה - שTRETHA FRANKLIN שרה במסעדה אמרתי לעצמי זה בטח סתם איזו אישה שיש שם פלייבאק - שוראיתי בסוף את רשימת המופיעים הייתי בשוק עם אמנים כל כך גדולים! בכלל BOOM BOOM של JLH זה שיר מאוד חביב עלי! ובכלל בלוז שולט!

plutoT

New member
מצוייו!!!!!!!!!!!!!!!

לפחות לגבי, זה הסרט שאני הכי אוהב. אין, הוא פשוט מצוין!!! ואני גם מת על השירים. לגבי האחים בלוז 2000, לא אהבתי אותו ביכלל, חוץ מאת השירים שבו הם גם כן ממש ממש מעולים ומצוינים. דרך אגב, אתם יודעים שהם באמת היו להקה? למישהו פה יש איזשהו דיסק שלהם שהוא לא הפסקול של הסרט?

למעלה