סקררררררררר הסקרים!!!

1HADAR1

New member
סקררררררררר הסקרים!!!../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

טוב,אז יש לי רעיון לסקר.תתחילו לשרשר לכאן תשובות ונפתח דיון קצר. שכל אחד בבקשה יענה בכנות עם נימוק למה הוא בוחר את התשובה(הקצרה)שלו. באיזו שפה מתאים לליאל יותר לשיר?
עברית
אנגלית
אחר (תגידו את השפה.)

1HADAR1

New member
../images/Emo187.gif

עברית בתור אחת ששמעה גם שירים שלה בעברית וגם שירים שלה באנגלית ובעוד שפה (לא זוכרת איזו,נראה לי לטינית..) עבריתת זאת השפה השולטת,השפה הישראלית ואני מאוד אוהבת לשמוע שירים בעברית, רק כי ככה אני יכולה להבין את כל המילים של השירים,לשיר את השיר וכן הלאה..בעבריתת נדמה לי שיש לה קול יותר יפה.אבל זה בטח סתם דמיון.. לעומת זאת באנגלית אני לא מבינה את כ-ל המילים של כ-ל השירים שאני שומעת...וזה מעצבן. חוץ מזה שקשה להתרגל לסגנון שלה באנגלית. יש ת"שיר הזה "די עד מתי" ויש את "קצב החיים" ,אמרו לי שהם שירים ממש ישנים שלה..אבל אלו השירים שאני הכי אוהבת אצלה.\ למרות שיש עוד,כמו FREEDOM &PEACE. טוב,אני אוהבת את כל השירים שלה..אבל בעדיפות ראשונה?-עברית!

SloveK

New member
../images/Emo41.gifאנגלית../images/Emo41.gif

שימו לב איך היא שרה באנגלית,את כל השירים שלה,וגם את של סלין דיון-אני לא האמנתי בהתחלה שזאת היא,זה היה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וזה עדיין מהמםםםםםםםם ותראו אפילו את הקליפים שלה באתר הרישמי שלה-משהו מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם קיצר,אנגליתתתתתתתתתתתתתתת

1HADAR1

New member
../images/Emo113.gif יש לי להגיד משהו!../images/Emo9.gif

נכון,באמת אני מסכימה עם זה שהיא ממש דומה לסלין דיון... יש שיר אחד,שבו ממש לא האמנתי שזאת היא. אבל ממש ממש ממש היה קשה לי להאמין שזאת היא..!! כאילו,זה היה ממש מדהים וקשה לזהות אותה שם.. (אולי סתם נדמה לי) אבל באמת היא שרה מדהים

1HADAR1

New member
אביטללללללל תשובהההה מפורטת ../images/Emo6.gif

חחחחחחחח... זאת המטרה...להפוך כאן דיוןןןןןןן :):):):)

sisty

New member
אוקי, אם ככה, אז../images/Emo187.gif../images/Emo26.gif

(+
) ליאל שרה יותר יפה באנגלית, אך אני הייתי רוצה שהיא דווקא תקדם את השירה בעברית.
האם יש מישהו שחולק עלי

1HADAR1

New member
פעם ראשונה שה"לא" צריך להיות הפוך..

מהסימן הזה:
(אם את מבינה אותי..חחח)

SloveK

New member
כן ולא...

סבבה שהיא שרה גם בעברית אבל היא שרה בעוד שפותתת ואת זה אתם צריכים לזכור!!! אבל באנגלית זה מדהים,היא נשמעת מעולהההה כמו הזמרות הענקיות ;) אבל תודו,היא שרה יפה בכל השפות גווו ליאלוש

1HADAR1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifGO LIEL!!! :)

sisty

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

למעלה