סקררררררררר

סקררררררררר

אוקיי לילה ומשעמם לי!!!!!!!!!!! 1.איך קוראים לך 2.בן/בת כמה 3.כמה סרטי אימה ראית בחיים תן 3 דומאות(מי שלא ראה לפחות סרט אחד חסר חיים אני חייבת להודות) 4.איזה סרט אימה הכי אהבת(לא פחדת,אהבת-לפי העלילה השחקנים או משהו) 5.מאיזה סרט אימה הכי פחדת 6.מאיזה סרט אימה השתעממת 7.כמה זמן עבר מאז שראית סרט אימה טוב 8.האם אתה מעדיף אימה או מתח או שילוב בין השניים 9.איזה שחקן ששיחק בסרט אימה שיחק הכי טוב 10.תן שם(לא חייב)לסרט אימה ישן(מתחת לשנת 2000) אוקיי אל תתלוננו לי על הסקר המטומטם כי אני משועממת ואתם לא חייבים להתסכל

ת-ש-ו-ב-ו-ת

1.ליהיא 2. 16 3.לא ספרתי אבל הרבה-הצלצול,צעקות למינהן ודרקולה 4.הצלצול-התאהבתי בזה 5.אני מפחדת מכל הסרטי אימה אבל זה כיף.... 6.אממ.השתעממתי מהסרט ג'יפרס קריפרס 7.ראיתי לא מזמן לפני שבוע את הצלצול(וכן..אני יודעת שהוא כבר ישן) 8.אני מעדיפה אימה ומתח אין כמו הצמד חמד האלה 9.כל השחקנים כמעט משחקים טוב 10.אגדה עירונית(1 ו-2) אין כמו הנוסטלגיה וגם דרקולה נחמד ובליידים........ הנה שלי שרשרו תשובות אם בא לכם נ.ב-אני דיברתי רק על סרטי אימה

i love usa

New member
תשובות

1.רעות 2.בת 3.ראיתי דיי הרבה סרטים ,פרדי גרוגר,מגרש השדים,הצילצול,ויש עוד אבל אמרתם לתת רק 3 דוגמאות. 4.קצת קשה יש המון סירטי אימה טובים אני ילך על הצילצול סרט מעולה אהבתי את העלילה ויש כמה קטעים מפחידים. 5.מגרש השדים עשה לי סיוטים הילדה המפחידה הזאת עד היום אני מפחדת ממנה. 6.לפני חודש בערך היה סרט מעפן בAXS קראו לו הבית הרדוף סתם משעמם 7.המוןןןןןן זמן עבר אבל יש לי כמה סירטי אימה טובים שאני מקווה שבקרוב אני יראה כמו:קוג',דארקנס,גותיקה,המנסרים מטקסס,פרדי נגד ג'סון,ועוד ..,יש גם כמה סירטי אימה ישנים שאני רוצה לראות. 8.אני מעדיפה לשלב את שניהם ביחד כמובן . 9.אמ...יש הרבה שחקנים טובים. 10.קוג'ו,מגרש השדים,פסיכו,ליל המתים חיים ,המנסרים מטקסס,פרדי קרוגר,ליל המסכות,יום שישי ה-13,the fog,ועוד ועוד ועוד.....

Lord Kass

New member
תשובות

1.תומר 2.בן 19 3.ראיתי המוווווווווווון דוגמאות:סיוט הקצה האופק,כל סרטי פרדי.. ובית כ/קברות לחיות 1. 4.סרט האימה שהכי אהבתי זה יעד סופי 1 ו2 העלילה פשוט מדהימה... 5.הכי פחדתי מהסרט של סטפן קינג...IT אני שונא ליצנים!!! 6.הכי השתעממתי מהסרטים של אני יודע מה עשית בקיץ האחרון..טיפש מי השמציא את הסרטים האלה בכלל. 7.יומיים עברו...ראיתי את המנסרים מטקסס 2003 8.אני מעדיף יותר אימה אבל גם קצת מתח זה בסדר.. 9.אני לא בקיא בשמות של שחקנים אז אני לא יכול לענות על השאלה הזאת.. 10.IT!!!!! הוא עד עכשיו עושה לי סיוטים :(

TrancE MaN

New member
k...

1. עמית 2. 14 (הכי צעיר בפורום אני חושב..?) 3. ה-מ-ו-ן (המנסרים מטקסס 2003 וגם הסרט השני, 24 הימים שאחרי, כל הסרטים של bloody murder...) 4. אמממממממממ שאלה קשה חח אני חושב ש- Braindead (The Dead Alive) והיום אני יראה את dawn of the dead 2004 ואני מקווה מאוד שזה יקח את המקום הראשון ;) 5. פחדתי? לא זוכר אחד כזה ;) 6. לתת רק שם אחד?? אוקיי.. יום שישי ה-13... 7. יומיים - ראיתי return of the living dead 3 ;) 8. רק אימה! לא סובל מתח למרות ששילוב בין שניהם לפעמים יוצא נחמד 9. אני ממש מכיר תשחקנים חח 10. אם מתחת לשנת 2000 נחשב אצלך ישן לא ראית מספיק סרטי אימה ;) מתחת לשנת 85 ככה זה נחשב בשבילי כבר סרט ישן בז'אנר האימה חח

moon and sun

New member
חדשה כאן

אבל מטורפת על סרטי אימה!!! 1. אורית 2. בת 18 (עוד חודש
) 3. ראיתי המווון סרטי אימה, לא ניראה לי שניתן לספור אותם. לדוגמא- הצלצול, בית קברות לחיות (1 ו-2), סיוט ברחוב אלם, צעקות למיניהן, יעד סופי (1 ו-2), אפקט הפרפר (יותר מתח מאימה אבל גם נחשב, לא?), הרוח ה-13 ועוד מלא שאני פשוט לא מצליחה לזכור עכשיו. 4. סרט האימה שהכי אהבתי היה הצלצול אני מניחה, זה באמת היה בין הסרטים היחידים שישבתי נורא שקועה בסרט, כי אם לומר את האמת אין הרבה סרטי אימה מעולים בזמן האחרון. 5. אני לא חושבת שאי פעם פחדתי מסרט אימה, אני לא זוכרת שצעקתי או משהו אבל הרוח ה-13 היה סרט די מפחיד, גם הצלצול. 6. הכי השתעממתי מראיון עם ערפד שמשום מה הוגדר כסרט אימה אבל היה ממש כמו סיפור-אגדה לילדים לפני השינה. 7. כמה ימים 8. אני מעדיפה שילוב, כי סרט אימה שלא מותח הוא לא סרט אימה
9. לא זוכרת 10. אוייי אני באמת לא זוכרת שמות של סרטים ישנים...

moon and sun

New member
אני לא יודעת איך הוא מתורגם לעברית

אבל באנגלית הוא נקרא (אם אני לא טועה) the 13th ghost

אנייייי../images/Emo26.gif

1.לירון 3.הצלצול,הכלה של צ'אקי,יום אהבה קטלני 4.הצלצול 5.פרוייקט המכשפה מבלייר(אפשר להבין הייתי צעירה יותר) 6.הכלה של צ'אקי 3-4.7שבועות(ראיתי הצלצול) 8.מתח בעיקר(אבל אם זה משולב זה גם טוב) 9.מרטין הנדרסון(נוח,הצלצול) 10.תן שם(לא חייב)לסרט אימה ישן(מתחת לשנת 2000)

אנזימים

New member
umm...

1.מיכל 2.בת 18 3.בית כברות, פסיכו, הניצוץ 4.וואלה אין לי מושג, נראה לי הניצוץ או מיזרי 5.זה 6.יום אהבה קטלני 7.יום 8.כל מה שטוב, קטגוריה לא משנה 9.ג'ק ניקולסון וקתי בייטס 10.כפר הארורים

DoctorSatan

New member
אז ככה:

1- לי קוראים שלום ואני בן 17 (עוד מעט 18) 3- אני לא יכול לספור כמה סרטי אימה ראיתי אבל ראיתי ג'יפרס קריפרס 1+2, הניצוץ, המנסרים מטקסס-החידוש, וכל המותחני אימה למינהם כמו צעקה, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון וגם פרדי קרוגר וכל סדרת יום שישי ה-13. 4- הכי אהבתי את הניצוץ, הצלצול, המנסרים מטקסס ודרקולה 5- אי אפשר להגיד שפחדתי אבל הסרט הכי מזעזע שראיתי הוא ללא ספק בית אלף הגופות! 6- אני לא משתעמם מסרטי אימה. 7- מקסימום חודש. 8-שילוב 9- ג'ק ניקולסון 10- נוספרטו שזה משנות ה-30, דראקולה משנת 92, ליל המתים החיים משנת 90

למעלה