סקרררררררר!

Death of Rats

New member
סקרררררררר!

שימו לב לסקר החדש והיפה שמתנוסס לו ב
למעלה... בכל אופן, הנה לכם תוצאות הסקר הקודם כדי שהספק לא יאכל אתכם בלילה: הסקר היה: האתר הכי שווה הוא...? ו-ה-ת-ו-צ-א-ו-ת: the Unseen University-6 קולות(יש לנו מנצח
) התוף השבור/מתוקן-0 (מענין איך הוא מרגיש עם זה...?) הסביבה של מוות. נו, ה"הכל-שחור,-שדות-חיטה-ברוח-ריח-של-טיגון-בשמן-ותיק". זה בדיוק.-5 (
רולז
) לונדון, בגלל בשורות טובות-3 (מזל, חשבתי שאני בודדה במערכה) הרי רמטופ עם כל הכלול בהם (גם המכשפות)-2 גנואה-0 (לא אהבתם את מכשפות בחו"ל הא?) Holly-wood-2(קסם הקולנוע). ולסקר החדש שלנו: מיהי המכשפה החביבה עליכם כמובן שמי שיש לו רעיונות לסקרים מוזמן לשלוח מכתבו על פני המסנג´ר (על משקל "שלח לחמך על פני המים" ^_^). שבוע טוב לכם lords and ladies...

The Mad Hatter

New member
או! הצבעתי ראשונה ^-^

לגראני, כמובן (
), אבל מה עם אנתימה? ואגנס ניט >_<-כבר קראת את מסקרייד, לא? או שרק התחלת? (אני קוראת שוב, ולצורך השלמה, לקחתי את "פנטום האופרה" מהספריה. לוידעת. אני לא מרגישה טוב עם זה שלא קראתי...:///) עברתי על....לורדס אנד ליידיס, זה היה, נראה לי. עוד מישהו שם לב שיש שם Amanita DeVice? (אחת מה"מכשפות המודרניות",נראה לי) בכלל, קראתי את זה אחרי "בשורות טובות", אז מצאתי אז עוד כלמיני שמות דומים-מידי שאני לא זוכרת עכשיו...:/// האאא. הצביעו לגראני.

dino_din

New member
זו אמורה להיות היא ????

לא דומה בכלל (לפי מה שדמיינתי כמובן, לא פגשתי אותה אישית :) דינו.

*קליאו*

New member
גמני לא..../images/Emo98.gif../images/Emo105.gif

קצת יותר מלאה, עם שלוש שכבות של אפודות כמובן.. אבל אותו מבט חמור סבר..

Fingertip

New member
זה לא אגנס ניט?

היא אולי משוגעת (נאטר), אבל השם שלה הוא ניט, אני בטוח. אהד.

*קליאו*

New member
../images/Emo45.gif אני הצבעתי ל../images/Emo129.gif..../images/Emo105.gif

.. כמובן..
ועכשיו הצבעתי לגראני וות´רווקס!
ואני חושבת שהייתה שם אחת שאני לא מכירה, למרות שאני לא בטוחה, כי מאוד הגיני שקראתי ושכחתי.. כמו כל דבר אחר.

*קליאו*

New member
אוווקי..../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

הגעתי למסקנה שאסקרינה זו אסק מהספר השלישי בסדרה.. אופס?..
אבל לפחות לא שכחתי!

הצבעתי לאסק...../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

היא חמודהה!^_^ אבל אני גם לא מכירה כל כך הרבה...מכל האופציות הכרתי את את אגנס ואת אסקרינה...

למעלה