סקררררררר

סקררררררר ../images/Emo113.gif

איזו דרך ,לדעתכם הכי תפרסם את ליאל ? א.לשים את השירים שלה בפרסומות(ברקע..)..[שמתי לב שבישראל זה כבר מאוד נפוץ ..] ב.שתופיע יותר בהופעות התרמה וכ"ו.. ג.שהיא תכתוב טור כלשהו בעיתון.. ד.(תמציאו..)
אל תשכחו להתחשב ברייטינג [כמה אנשים צופים בהופעות התרמה לעומת כמה אנשים קוראים עיתון..,לדעתכם.]

nitzan111

New member
לפי דעתי

מה שהכי יכול לפרסם אותה זה לשחק בתפקיד משני- ראשי בטלנובלה ישראלית. (אני מדברת יפרסם בארץ לא יודעת בחו"ל)

הדעה שלי..../images/Emo26.gifאם כבר ../images/Emo36.gif

אני לא מסכימה עם הרעיון הזה (למרות שהוא יכול להיות טוב) אבל אני [אישית] רואה טלנובלות או בגלל שהעלילה מעניינת אותי ולא אכפת לי מהשחקנים ,או כי משחקים שם שחקנים מפורסמים שאני אוהבת.. למרות שבהחלט היו כמה שחקנים שהתפרסמו מהשתתפותם בטלנובלות.., אולי בכל זאת תבחרי תשובה מהסקר לגביי חו"ל? כי בנתיים היא משקיעה שם\אז בכל זאת... סורי עם עצבנתי אותך...

nitzan111

New member
../images/Emo9.gifלא יודעת

לגבי חו"ל. כשגרתי בלונדון אפילו לא הייתה לי טלויזיה
אבל אולי להופיע הרבה בטלויזיה? תוכניות אירוח? ממממ הרבה השמעות ברדיו? כתבות בהרבה עיתונים בייחוד עיתוני נוער. אני יודעת שאני לא ממש עונה על השאלה הספיציפית אבל שיהיה גם אם אני רואה טלנובלות זה בגלל העלילה, פשוט אצלנו בארץ הרבה מאוד שחקנים התפרסמו בעקבות השתתפות באי אילו טלנובלות. לא עצבנת אותי בכלל

sisty

New member
לדעתי באמת, לשים

לדוגמא את 'רואים עליי' לפרסום לבושם כלשהו
... אבל מה שהכי ימכור בישראל - זה שערוץ 24 יחרוש על רואים עלי (השיר שלדעתי בעל המוטיבציה הגדולה ביותר להיתפס כלהיט).

למעלה