סקררררר....

The_ScorpioN

New member
סקררררר....

אם היה לכם את האפשרות לבנות קומפלט של איזה סקייט שאתם רוצים בלי הגבלת תקציב בכסף מה הייתם לוקחים? (קרש,צירים,גלגלים,לאגרים,גריפ טייפ וכו´) אני מזכיר שאין הגבלה בכסף כל מה שאתם צריכים לסקייט המושלם

פיצוץ

New member
הנה..

עם היו נותנים לי להרכיב איזה סקייט שאני רוצה הייתי לוקח פלטה של אלמנט גלגלים של ספיד דמוס קוטר 44 לאגרים של צינה בונס וצירים של ואנטור

matanbitton

New member
סקט טוב

קרש של birdhouse (falcon egg) גלגלים birdhouse (falcon 3 44m"m) צירים monster לגרים zero (black window)

טוב בלי קשר לסקר הזה...

יש לי סקייט לא נראה לי מקצועי קניתי אותו בלונדון מישהו אמר לי שזה גלגלי אייביק5 אם יש דבר כזה על הקרש כתוב wipout וזהו

FineX

New member
הייתי...

לוקח קרש של Zero (רוחב 7.75) צירים של Orion גלגלים ומיסבים של Pig, אבק 5 וברגים של Shorty´s

The_ScorpioN

New member
Zero דווקא?! אמרו לי שלאלמנט יש את

הקרשים הכי טובים אבל אני לא ממש מכיר את של Zero אתה ממליץ על משהו?

FineX

New member
אני נוסע על zero כבר שנה וחצי ו...

מאז הזירו הראשון שקניתי (American Zero, 7.75), קניתי עוד איזה 4 קרשים של זירו כי זה היה לי ממש נוח והצלחתי איתו דווקא ממש טוב. שמע אחי קנה מה שנוח לך לא מה שאומרים לך שזה טוב (אולי זה טוב אבל יכול להיות שאתה לא תאהב את זה). אם אתה רוצה לקנות Zero אז אני ממליץ לך לקנות את האמריקן זירו שהוא ממש נוח וטוב או את הקרש של Matt Mumford שזה מה שיש לי כרגע.

rowley

New member
קבלו קומפלט תותח:

קרש: בייקר או פליפ צירים: טנסור גלגלים: ספיטפייר או ניו דיל לגרים : קרמיק בונס( לגרים שעולים בחו"ל 420 שקל. אתה אמרת תקציב לא מוגבל.....) אבל עם זה מוגזם מיידי אז סוויס בונס שעולים פה בארץ 230 אבל לאגר משהו משהו....)

The_ScorpioN

New member
יש לMumford כמה קרשים בזירו

יש לזירו קרשים ענקייםםםםםם (הבין לאדן קרעעע אותי) גם לבלינד יש קרשים מגניבים (מה אתם אומרים על בלינד?)

תשובה

הייתי לוקח את הכל ומוכר לאנשים.... רציני: פלטה פוול (לא מיני לוגו) צירים :independent ,לאגרים ציינה בוונס... איך לא.... וגלגלים לא משנה... אולי ספיט פייר

Sham 69

New member
INDEPENDENT

חרא של צירים כבדים אחושרמוטה.. אבל לעומת זאת.. חזקים

Sham 69

New member
הקומפלט שלי..

לאגרים - בונס צירים - או פיורי.. או דיסטרקטו קרש - טוי מאשין.. אלמנט.. גלגלים - ספיט פייר כמובן.. גריפ טייפ - אין לי ממש מושג בזה.. אז אני אקח את של שורטיז

neo16

New member
הסקט המושלם...

קרש וורלד או אליאן או ריל זה אותו דבר ואני מדבר על הקלים והדקים צירים הכי טובים שיש גרינד קינג גלגלים זה לא ממש משנה ספיט פייר לגרים בונס מהסוג הכי יקר זה הסקט הכי שווה בעולם אין יותר שווה לגרים טסים הכי יקרים וצירים הכי טובים ויקרים סקט כזה עולה איזה אלף ארבע מאות בלי צחוק

dizinteria

New member
אני הייתי לוקח

קרש enjoi ,טראקים של silver trucks ,גלגלים spitfire ברינגס lucky abec 5 כול השאר זה לא משנה כל כך

למעלה