סקר אביזרים

מאיה1983

New member
סקר אביזרים../images/Emo103.gif../images/Emo47.gif../images/Emo19.gif../images/Emo61.gif

אין או אאוט...
לתלות את הפלאפון על הצוואר
סיכות עגולות על הבגדים (כמו של פוקס לדוגמא שמכרו בעונה הקודמת)
סופגי זיעה
שרשראות שנתלות על המכנסיים
גורמט של מגן דוד
שרשרת חרוזי סבתא
עניבה סיגנון אבריל לוין על בחורה
צמיד רצועות עור
דיסקית
כובע מיצחייה עכשיו בלי להתעצל קדימה לענות...

אני ../images/Emo26.gif

-לתלות פלאפון - לא עניין של אין ואווט, זה מפגר
כאילו מה
שידרוג של ילדי מפתח
-סיכות על הבגדים - לא משהו, תלוי על מה... -סופגי זיעה - תמיד אהבתי שרשרות - איכס
גורמט מגן דוד - איכס איכס איכס
שרשרת סבתא - שווה
אין עניבה - תלוי למי... צמיד עור - ככה ככה... דיסקית - אווט חרוש
כובע מצחייה - בינוני, אני אוהבת את זה אז לא איכפת לי...

מאיה1983

New member
אני אישית

אף פעם לא הבנתי מה יפה בעניבה לבחורה. כמו שיש לרומי בקטלוג של קסטרו... זה גם לא סקסי לדעתי... אפילו לא לרומי

mad mushroom

New member
והנה זכות הדיבור שלי......

-פלאפון-ממש מפגר כמו שנאמר פה,ולא משנה איפה תולים-יד צוואר ממש IN!!! ואני שמתי לב שהיום הרבה תולים את הפלאפון, במיוחד המכשירים הקטנים הפכו לשרשרת... יאק לא יפה בכלל!!! אל תתתלו -סיכות- אני אישית אוהבת אותם על תיקים(ג'ינס וכאלה) ועל ג'קט ג'ינס,אבל זה כבר ישן אז אל תתלהבו יותר מדי מהסיכות, אבל עדיין יש בגדים שלהם הסיכות נורא מוסיפות! סופגי זיעה- חמוד רצח!!! נורא אהבתי,ואוהבת ממש חמוד לאללה עם לבוש ספורטיבי בכלל! שרשראות של המכנסיים- לפעמים זה נחמד,אבל אנשים די מגזימים בעניין, אני אישית לא אוהבת אבל לפעמים שזה נתלה בטעם טוב זה חמוד! -מגן דוד- בכלל לא אוהבת מגני דוד למיניהם, פשוט לא אוהבת את הצורה,במיוחד לא הגורמטים שיש כיום יאק! חרוזי סבתא- תמיד היו וישארו !!! באמת נחמדים עניבה לבנות- עוד פעם תלוי מה לובשים, אני לא לובשת ולא אוהבת אבל לפעמים זה מגניב לראות בנות שכן לובשות! (אני לא אוהבת עניבות בדיוק כמו פלאפון על הצוואר) -צמיד רצועת עור- נורא יפה, רק בלי הקוצים.. מזמן נכנס לאופנה ולפי דעתי נשאר!!! -דיסקית-לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! -כובע מצחייה- איך שלא! תנסו לשים את כל הפריטים האלה ביחד ותראו מה יצא!!! יהיהיהיהי זוהי דעתי האישית אז אל תפגעו או תקחו יותר מדי קשה, ולא חייבים להסכים איתי!

felis baby

New member
כמעט ה-כ-ל אווט!

ורוב הדברים מאוד מאוד מפגרים! שורבם פרחות לובשות! בעעעעעעעע לתלות פלאפון על הצוואר זה דבר מאוד מפגר,שרשרת חרוזי סבתא פשוט דוחה, והעניבה בעעעעעעע זה ממש אבריל וואנבי!

Just Adi

New member
חיחי ../images/Emo80.gif

חוץ מסופגי זעה שאני אוהבת
ואני אוהבת ממש שרשראות למכנסיים (כמובן בלי להגזים) כל השאר - בלעעע... במיוחד פלאפון על צוואר וגורמט מגן דוד אה והכובע? זה חביב... לא אין ולא אאוט... פשוט יש אותו

SsssTaaaR

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

לתלות פלאפון - מכוער...עוד לא הבנתי מה הקטע של זה
סיכות על הבגדים - אאוט למרות שיש תיקים שזה חמוד עליהם סופגי זיעה - חמוד שרשרות - לא אוהבת
גורמט מגן דוד - ללאלאלא
שרשרת סבתא - לא משהו אוהבת עניבה - תלוי על מה צמיד עור - יפה לבנים דיסקית - חרוש בתור שרשרת אבל חמוד על מכנס כובע מצחייה - יפהההה

איך בדיוק....

אפשר לדעת איך בדיוק אפשר לשים את הדיסקית על המכנס??? סליחה על הבורות...

מאיה1983

New member
אולי כמו שחיילים שמים אותה?

קשור מלולאות החגורה?! גם אני לא הכי הבנתי....

SsssTaaaR

New member
פשוט...

מוציאה את השרשרת של הדיסקית ומחברת את הדיסקית עצמה (יש לה פתח כזה שממנו מחברים
) ותולה אותה במקום שמשחילים את החגורה.. או יותר פשוט לקנות מכנס שיש בו דיסקית...יש אחד חמוד בפיוטה
אני לא טובה בלהסביר דברים כאלה

סמוראית

New member
../images/Emo153.gif

אתם יודעים שכל הדברים שאמרתם שזה חרוש, בב"ש זה רק מתחממם... מוזר... בכל זאת... הנה דעתי: לתלות את הפלאפון על הצוואר - חמוד, גובל בטמטום... אבל עדיין חמוד סיכות עגולות על הבגדים - אהבתי אבל זה כבר עבר אז... סופגי זיעה - נחמד שרשראות שנתלות על המכנסיים - יפה גורמט של מגן דוד - לא!!!!!!! שרשרת חרוזי סבתא - יש כאלה שמתעקשות ללכת איתם... שיהיה. אבל לא לכל אחת זה מתאים.. עניבה סיגנון אבריל לוין על בחורה - לא! צמיד רצועות עור - נחמד דיסקית - את זה מאוד אהבתי, יש לי מיליון שידיד שלי הביא מהצבא כובע מיצחייה - גם את זה אהבתי..

cutey

New member
צודקת..זה רק מתחיל(או באמצע)..

כל העניין הזה-בב"ש. ולדעתי..יפה לבנים לתלות שרשראות במכנס-רחב.זה חמוד.

מאיה1983

New member
כל כך נכון!

אמא שלי גרה בבאר שבע אז אני נוסעת לשם לפעמים. לפני בערך חמישה חודשים הלכתי עם אחותי לחנות שהיא אמרה לי שנחשבת של סטייליסטים (זאתי בקניון קריית הממשלה) ושאלתי אם יש להם בגדים מרשת, כי זה מה שהכרתי שהולך חזק בתל אביב (שאני נוהגת לצאת שם הרבה). המוכר שהיה באמת הומו סטייליסט והכל אמר לי "רשת?! ישןןןןן!!" אני כל כך נעלבתי. "מה ישן? כולם לובשים את זה בתל אביב!" עכשיו סיפרה לי שכל החנות הזאת מלאה חולצות רשת.... ככה זה. האופנה מגיעה על גמלים קצת באיטיות לבאר שבע...

סמוראית

New member
גמלים?! ../images/Emo46.gif

לא להיסחף...!
זהירות כי אני אדומה בנשמה... חוץ מזה אין שום חנות סטייליסטים בקניון קריית הממשלה... הרוב שם רק בגדים לזקנות...

מאיה1983

New member
נו חנות כזאת אמממ

לא מכירה? את חייבת להכיר? תמיד יוצאת משם מוזקיה מאוד חזקה. ויש שם בגדים חושפניים למסיבות וכאלה

למעלה