סקר אודות סוגי האימונים שלכם

elad fa

New member
סקר אודות סוגי האימונים שלכם

שלום לגולשי אתר פורום אופני כביש, בבקשה - סקר אודות סוגי האימונים שלכם
(ניתן להשאיר פרטים בתוך הסקר) הסקר עצמו אנונימי
, אלא אם כן ברצונכם להוסיף פרטים (הם ישמרו במערכת).
תודה מראש
לינק לסקר - כאן
(הסקר באישור מנהלי הפורום)
תודה
אלעד

Steven Gerrard8

New member
מנהלים ,יהיה סוף כבר לפארסה הבלתי נגמרת הזאת ?

נגזר עלינו (קוראי הפורום ) להיות מנומסים ,מאופקים ומאד קל לפרגן .מה קורה שרוצים גם להגיד דברים אחרים מבלי לפגוע בפרנסתו של אדם ? כדי שזה לא יקרה וכדי שלא נפגע בפרנסתו וגם של אחרים ''ממשלחות'' כאלו ואחרות ,פשוט תחסכו לנו את הבולשיט אולי !

ariasdo

New member
במצב שהפורום נמצא כל קול מבורך אבל בעיקרון אתה צודק

זה נראה הפעם במיוחד עם אינטרס ברור למשוך רוכבים חדשים שנרשמו לפורום אבל זה באישור המנהלים כפי שכתב .

גילוי נאות אני השתתפתי בסקר .
עם השנים למרות שאני לא מכיר את אלעד אישית , נוצר אצלי חיבה והערכה על יכולתו להחזיק עסק בתחום האופנים קבוצה ,שיטת אימון וכוי .
בעבר היו גם לי אי נוחות מרצף הפרסומים ואלעד הצטייר בדמיון כדמות כוחנית (שוורצינגר)
בסוף התרגלתי , אפילו התחלתי להתעניין בקראית המאמרים באתר שלו לפי התמונות הוא נראה יותר בכיוון של ( אודי אלן ) .

לגבי פרסומים בפורים , זה לא סוד רואים בעניים שהפורום הצטמצם זה כמו קומונה בשבוע טוב יש מקסימום 400 צופים .
במצב הזה שהספינה טובעת וגלגלי הפורום נעים לפי צעד תמני , כל אחד שעושה עניין מבחינת תפוז מבורך .

הרוכבים החזקים והכותבים החזקים נטשו את הספינה כל אחד והסיבות שלו ובמצב שנוצר נראה לי שאפשר להבליג כדי לצוף מעל המים אפילו שיש בזה אינטרסים .
אני מנסה הרבה פעמים לעזור בפורום ולמשוך תשומת לב לנושאים שנרדמים ולא מתרוממים .

במצב היום כדי להנשים את הפורים הייתי נותן פס־בליינד , פס חופשי , ליותם להסתובב ביהודה ושומרון ולדווח און ליין מהשטח .
אפילו הייתי שוקל לשחרר את הירשקו בתנאים מגבילים .

אני מחר בירושלים בסיור סליחות , בהזדמנות זו מבקש סליחה מכל אלו שנפגעו ממני ישירות או בעקיפין .
שיהיה לכולם שנה טובה .

אריה סדובניק

boazon2

New member
אני לא מבין מה הבעיה!!

מאמרים מצויינים איש על הכיפאק למרות שאני לא מכיר אותו אישית ודבר אחרון רק על ההשקעה במאמרים בתפוצה ונדיבות המידע מגיע לו קרדיט אז תנו לו לעשות את שלו.

תודה

mrgrin

New member
הגיל הממוצע של הכותבים פה הוא אולי 50.

נרגנות, כמו סבולת היא תכונה שנדרשות שנים של אימון על מנת לפתח.

ori na

New member
לי זה נראה כמו עוד מלכודת דבש לפתות אנשים להגיע למעבדת שלו

יעקב 471

New member
לא מצליח להבין למה כל כך קשה לפרגן לבחור.

הלא אף אחד לא מכריח אתכם ולא כופה עליכם מאום. אני מודה שאיני מכיר את אלעד והנושא שבו הוא מתמחה אינו מעניין אותי ולכן גם איני קורא את ההודעות שלו , אבל למה לפסול ולמה לחפש כוונות נסתרות באדם שמחפש לשלב הנאה עם פרנסה, בעיני לפחות זה מכובד ואיני מוצא בכך כל פסול .

elikalman

New member
אורי אז תגיע תטעם ואז תחליט

וכן את דבש מלקקים אחר האימון ברכיבות
&nbsp
&nbsp

sinamois

New member
אז מה הבעיה? הטעיה!

בדרך כלל אני מפרגן לאלעד ובטוח שיש לו שיטת אימון טובה וכחלק מהפירגון התכוונתי לענות לסקר כי חשבתי שזה באמת סקר
אבל זה לא, זו פרסומת עם שאלות שאין להן שום משמעות כסקר, לא אהבתי
לא אכפת לי שמפרסמים ובטח לא אלעד שאני בטוח שנותן אחלה אימון אבל להציב לי מלכודת? מכוער

למעלה