סקר אופנה קצרצרצר...

O Boy

New member
סקר אופנה קצרצרצר...

איפה אתם קונים בדר"כ? אתם קונים בשוק? מה קניתם בקנייה האחרונה שלכם? איזה בגד בחיים לא יראה עליכם? סקר באמת קטנטן כדי שלא תתעייפו לי פתאום

אצלי זה ככה

את רוב הקניות שלי אני עושה בעזריאלי...... אני לא קונה בגדים בשוק (לפני הרבה שנים קניתח ופשוט הגעתי למסקנה שהאיכות לא טובה) בקנייה האחורנה שלי קניתי ג'ינס.... ובחיים אני לא ילבש מכנסי 3/4 שהם לא ג'ינס.....פשוט לא אוהב את זה...

sardukar

New member
אני

אני עושה את את הקניות שלי או בחנויות טי אן טי או בפוקס (נראה ממש אידיוטי להוציא 400 ש"ח על ג'ינס). קניתי ג'ינס ושתי חולצות.

una chiqita

New member
אני

אני קונה בגדים בסתם חניות בגדים אני לא אוהבת ללכת לקנות בחברות זה יקר לי .. אני ממש לא קונה בשוק הבגדים שם על הפנים
בקניה האחרונה קניתי ג'ינס .. בגד שלא יראה עלי בחיים זה חצאית מיני

cutey

New member
O.k...

אני קונה בקסטרו,הוניגמן,פוקס,ועוד חנויות מקומיות. אני לא קונה בשוק כי לא יוצא לי. בקנייה האחרונה שלי קניתי גופיות,מכנסים ארוכות וקצרות. בגד שלא יראה עלי-בגד עם חורים..חח

בלגאנים

New member
TNT וקסטרו

ובחיים לא פוקס... גועל נייפש קניה אחרונה שלי- חולצה משובצת בלי שרוולים של קסטרו וג'ינס משופשף ואני לא קונה בשוק...

............

איפה אתם קונים בדר"כ? כמעט בכל מקום, גם ברשתות הגדולות וגם בחנויות הקטנות, אבל החנות הכי אהובה עליי היא כאוס. אתם קונים בשוק? כן, בכיף... אבל בעיקר אביזרים ומכנסי דייגים... מה קניתם בקנייה האחרונה שלכם? 2 ג'ינסים, מכנס, 3 חולצות ונעליים... היה שבוע טוב
איזה בגד בחיים לא יראה עליכם? חולצות וגופיות רשת למיניהם... בא לי להקיא כשאני רואה את זה...

FrooTeLa

New member
יא אללה נעשה.. ../images/Emo3.gif

איפה אתם קונים בדרך כלל?
אממממממממ... בכל מקום שיש בו בגדים יפים
בדרך כלל זה ברחובות ת"א ובראשון אתם קונים בשוק?
כן, למה לא? אם יש משהו יפה, אני אקנה אותו זה באמת משנה כמה הוא עלה ומאיפה?...
מה קניתם בקנייה האחרונה שלכם?
היו חסרים לי בגדים ליומיום אז נסעתי לת"א וקניתי 4 זוגות מכנסיים שנהייה עליי אח"כ באגיז לגמרי, אבל מגניב לאללה... אחד בג' בהיר כזה.. מין אוף וויט.. לא משנה, אחד כחול כחול, אחד כתום, דווקא נחמד ואחד בורדו שבכלל עכשיו אני לא יכולה ללבוש אותו כי פתאום הוא ע-נ-ק-י עלי.. אה ומלא חולצות איזה בגד בחיים לא יראה עליכם?
משהו שלא נראה עליי טוב.

Adi15

New member
גמני../images/Emo70.gif

קונה בדרך כלל
בעיקר קסטרו, גריפ.... וחנויות מזדמנות בקניונים (כדוגמת TAG). קונה בשוק
אין לי משו נגד השור אבל פשוט לא יוצא לי להיות שם... קניה אחרונה
דגמ"ח בקסטרו לפני מלא מלא זמן.... חייבת לעשות קניות
בחיים לא אלבש
מכנסי דפור אותי ורשת למיניהן....

coolel

New member
תשובות

איפה אתם קונים בדר"כ? בקניונים, חנויות אופנה, לרוב מותגים אתם קונים בשוק? ממש לא. יש לנו באיזור שוק שנקרא "שוק רמלה-לוד" כל יום הוא במקום אחר בארץ. יום שני בצפון אצלנו - כל העולם ואחותו(וסבתא שלו ודודה שלו והחברים וכוווולם) באים לשם. בעעע!!!! המחירים ממש טובים אני חייב להגיד - 5 ש"ח לחולצה - כמה עשרות שקלים לג'ינס - בקיצור זול מאוד. אבל לא מתקרב לשם! מגעיל. גם הבגדים לא מי יודע מה, גם צפוף וכולם צועקים. ויש הרבה סיכויים שהסחורה גנובה וגם הם בעצמם צועקים שהם גונבים אז מה יש לי לחפש שם? קנייה אחרונה? שתי חולצות בפוקס - מכופתרות-פסים איזה בגד בחיים לא ייראה עליכם- אין לי ממש דברים - בעיקר מכנס קצר - אני לא לובש מכנסיים קצרים - אלא אם כן הולכים לים, בריכה או משהו כזה...

coolel

New member
המשך לתשובה ראשונה

חנויות: לי קופר, פוקס(רק חולצות, הג'ינסים אני לא אוהב אצלם), TNT וכו'

../images/Emo20.gifתשובות../images/Emo20.gif

איפה אני קונה בדר"כ
בקסטרו, פוקס מן וקמורה (כשהרשת שלהם עוד הייתה חיה
). אילו החנויות שאני בדר"כ קונה בגדים..
אם אני קונה בשוק
לא
מה קניתי בקנייה האחרונה שלי
שתי חוצות מקסטרו (מן)
איזה בגד בחיים לא יראה עלי
אמממממ לא יודע.. אני צריך לחשוב על זה כי בטכלס אני פתוח לכל מיני רעיונות ולא אכפת לי לנסות דברים.. מבינים
אז לא יודע..
וזהו..

LiA n

New member
אני.....

אני קונה בכל מיני חנויות..איפה שיש משהו יפה שאני אוהבת....פעם אחרונה קניתי גופייה מ"פול אנד בר"..השוק-לאאאאאאאאאאא מגעיל שם!!!!! והבגד שבחיים לא ייראה עליי-לא יודעת להגיד...יש כל מיני כאלו:))

i l0ve u

New member
טוב...

איפה אתם קונים בדר"כ? אמממ אין אצלי דבר כזה בד"כ אני קונה לפעמים בקניונים לפעמים בת"א או פה בעיר בנתניה
אתם קונים בשוק? בגדים אני לא קונה כל כך בשוק ...למרות שאין לי בעיה ואם הייתי הולכת לשמה בטח הייתי יוצאת משמה עם פול שטויות וכמה גופיות או משהו כזה...
מה קניתם בקנייה האחרונה שלכם?אמממ קניתי 2 גופיות וסטרפלס מNO NAME וחזייה מדלתא.. אה בעצם קניתי משהו אחרי זה קניתי כפכפים מזה חמודות חחחח מהפנינג...
איזה בגד בחיים לא יראה עליכם?אממממממממ וואי תנו לי לחשוב.. כל דבר עם תחרה בעעעעע שונאת את זה..

תשובות!

איפה אתם קונים בדרך כלל? אני בדרך כלל קונה מחניות רגילות כאלה בעיר שלי....פוקס,טי אן טי וכאלה. אתם קונים בשוק? בטח בשוק זה הכי כיף לקנות יש שם מלא דהרים בזול ויש שם הרבה מציאות יפות מה קניתם בקנייה האחרונה שלכם? מכנס גלישה קצר ..... טייץ שלוש תרבה איזה בגד בחיים לא יראה עליכם? משהו שקוף או חשף יותר מידי.....

Saucy Girl

New member
תשובות :

איפה אני קונה בד"כ? - לאיפה שאמא/דודה/סבתא סוחבות אותי. קונה בשוק? - אם אני שם ואני מוצאת משו יפה בעיניי, אז כן. מה קניתי בקנייה האחרונה? -לא זוכרת. עם מה בחיים לא תראו אותי? - משהו שקוף, או פרווה. יש סיכוי שראו אותי בחוטיני או במנומר, מיני, או כל דבר אחר. חצאיות אני לא כ"כ סובלת.

leevice

New member
מגה ספורט!!

בגדי ספורט הכי נוחים הכי יפים! אבל יקרים...

למעלה