סקר אופניים

סקר אופניים

לי יש GIOS קרבון - סוף העולם ימינה - חברת GIOS היא חברה קטנה,( אטלקית כמובן ) שמייצרת שלדות ע"פ ביקוש בלבד, אין מלאי. החברה היא לא מהמוכרות בארץ,בונה שלדות בשיא הטכנולוגיה העכשווית עם עבודה וגימור שאני לא ראיתי בשום חברה אחרת, פשוט יצירת מופת ותאווה לעין

miko1810

New member
הם נקראים גיוס טורינו

אופניים כחולים. יוחאי היה רוכב עליהם, הוא גם היה המפיץ שלהם בארץ. אופניים שאני זוכר, מתקופתי: בוטקייה (נהדרים) שחורים, צנורות של קולומבוס SLX גוארצ'יוטי אדומים (יעקב לנדאו ז"ל רכב עליהם) ביאנקי ירוקים (אלי מרמת השרון, אחד ה"זקנים" שבחבורה, גם טוני אמפל רכב על ביאנקי, גם ג'ון, ששכחתי את שם משפחתו) היו עוד, רק הזכרון לא כמו שהיה פעם.

miko1810

New member
אוי ואבוי, איזה גבר הוא היה!

רכבנו המון ביחד. כן, גם עם מאיר, והנרי אוחיון, ודוד אזולאי, ועוד כמה ותיקים. ראיתי אותו לפני שנתיים כשרכבתי במשולש, עדיין עשה את סביון צומת שמשון וחזרה. לא באותו קצב רצחני שהיה ידוע בו, אבל עדיין אותו טוני. יאללה, חבל. אבל האמת?? גם אני רוצה למות על האופניים!! כמוהו. וכמו אבא של מאיר עזרן, שנמצא מת בעלייה ליד כרמי יוסף. ואלי סמוכה הגדול, הוא ששלח את הידיעה. אחד המשוגעים הכי הכי שאני מכיר. האיש שהקים את גלגלי העץ. האיש שלימד את תמיר אשל מה שהוא יודע היום. איזה עולם קטן.

MAAX

New member
תיקון קטן

החברה הכן מייצרת שילדות קסטום לפי הזמנה בלבד, בעלות נוספת של כ 150 אירו. אבל למידות הסטנדרטיות הייצור הוא סידרתי,והיבוא הכן בהזמנה בד"כ.

למעלה