סקר אופנתי

סקר אופנתי../images/Emo77.gif

כמה פעמים בחודש את קונה בגדים חדשים?
מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך?
לפי מה את מתאימה בין שני בגדים?
איזה חנות אהובה עליך ביותר?
יש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה?
אם בדרך כלל את הולכת לקנות בגדים?
מה חשוב לך בקנית בגדים?

HolyBitch

New member
תשובות לסקר..

מממ...כשיש לי חשק..זה משתנה מאוד מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך?
ג'ינס של true religion (550$ לא כולל tax) ולצערי הרב לא נלבש יותר מידי פעמים... לפי מה את מתאימה בין שני בגדים?
מאמינה שיש לי קצת הבנה באופנה לפחות מה שקשור להלבשה שלי אבל תמיד יש פאדיחות
nordstrom יש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה?
כמעט בכל חנות (גם אם אני לא קונה בה לעיתים תקופות) בכל זאת אי אפשר לגור בארה"ב ולא להיות מפוצץ בכרטיסי חבר אם בדרך כלל את הולכת לקנות בגדים?
רק אני קונה לעצמי... (לא אוהבת לקבל מתנות בגדים וכו') מה חשוב לך בקנית בגדים?
אווירה סבבה,ריח טוב בחנות ולמצוא מה שאני מחפשת בלי לעבור חנות ועוד חנות ועוד חנות

תשובתי| החלקיות

כמה פעמים בחודש את קונה בגדים חדשים? פעם בחודש.
מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך? המגפים מנעלי מרקו שעלו 500 שקל מרגישה איתם בלי עין הרע כמו עם נעלי בית
לפי מה את מתאימה בין שני בגדים? לעיתים לפי צבעי ניגוד לעיתים כי זה סתם נראה יפה בעיני
איזה חנות אהובה עליך ביותר? Laline כן מודעת שזו לא חנות בגדים
ש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה? כן ברור

../images/Emo23.gifעונה

כמה פעמים בחודש את קונה בגדים חדשים? אין משהו קבוע, לרוב קונה שאני רואה משהו שאני ממש אוהבת, או שאני מרגישה צורך לחדש. מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך? אני מניחה שזוג נעליים שיש לי שעלו בערך 1300 ש"ח. לפי מה את מתאימה בין שני בגדים? מצב רוח בעיקר. איזה חנות אהובה עליך ביותר?רשת חנויות נעליים ותיקים באירופה "הומניק" יש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה? כן אם בדרך כלל את הולכת לקנות בגדים? מעדיפה ללכת לבד. מה חשוב לך בקנית בגדים? קודם כל אני בוחרת לפי צבע וגזרה שמוצא חן בעייני, לפני הקנייה אני תמיד בודקת את האיכות, חורים פגמים ותפרים

דינוסיק

New member
אז ככה...

אני קונה תמיד בתחילת ובסוף עונה.
מעילי העור שלי. אחד בגזרה יותר מחוייטת של זרה ואחד יותר ספורטיבי של מנגו.
לפי מה את מתאימה בין שני בגדים?
לפי הצבע והגזרה.
פקטורי 54 (אני לא מליינית אבל אוהבת לקנות שם בסוף עונה) ורונן חן.
ברור!
עם בעלי. הוא תמיד יגיד את האמת אבל לא יבאס אותי כמו אמא שלי.
מה חשוב לך בקנית בגדים?
שיהיו מאיכות טובה, יראו טוב אך גם יהיו נוחים.

רונן חן מדהים

אני מאוד אוהבת את העיצובים שלו יש לו חנות עודפים אבל אני מניחה שאת בטח יודעת?

shoni123

New member
תשובות..

,בד"כ יש לי קניה מרוכזת אחת של בגדים כל עונה עם השלמות במהלך העונה בעיקר של ג'קטים ונעלים. אבל זה משתנה בעיקר כשאני יוצאת לחופשה ואז לא יכולה שלא לבזבז. מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך?
מעיל צמר של קסטרו שעלה בערך 800 ש"ח (מתנה מההורים) ומגפונים של ריפליי לפי מה את מתאימה בין שני בגדים?
לפי העין ומצב הרוח, ולפעמים גם מתייעצת עם אמא או עם החבר. איזה חנות אהובה עליך ביותר?
בד"כ זארה יש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה?
פעם היו לי עשרות, היום אני משתמשת בשל אמא, שיש לה כרטיס לכל חנות שקיימת בארץ ויש לה כרטיסי מועדון.. אם בדרך כלל את הולכת לקנות בגדים?
או עם אמא או עם החבר ולפעמים עם שניהם
מה חשוב לך בקנית בגדים?
איכות, נוחות (למרות שבנעלים לערב אני הרבה פעמים מתפשרת על נוחות לטובת עקב סטליסטו גבוה),שהבגד יחמיא לגוף, ויהיה לביש.

שאפולי

New member
עונה../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

כמה פעמים בחודש את קונה בגדים חדשים? כל הזמן.. אם יצאתי מהבית שלא לעבודה סביר שאחזור עם משו... מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך? אהמ... מעיל עור אורך קרסול 2000 שח לפי מה את מתאימה בין שני בגדים? סגנון אישי, צבע, אוהבת שהמראה נקי אבל לא בדיוק מתאים.. איזה חנות אהובה עליך ביותר? וואו... אין לי אחת כזאת בגדול אני שונאת את איכויות הבגדים בארץ בייחוד ביחס למחיר שלהם! יש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה? לא, יש לי כרטיס בלוצי רק בגלל שהמוכרת שיגעה אותי אם בדרך כלל את הולכת לקנות בגדים? אה? עם מי? אף פעם לא לבד... מה חשוב לך בקנית בגדים? האיכות,המחיר, והיחודיות, לא רוצה מה שיש לכולם וגם אם כן אני אשלב את זה אחרת... אה כן ואני ליב
נעים מאוד

Ocean Spirit

New member
תשובותיי

כמה פעמים בחודש את קונה בגדים חדשים? זה לא סדיר. אני קונה לאורך השנה לפי הצורך. מודה, אני נוטה יותר לבזבזנות בסופי עונה (כמו כולנו, לא?). מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך? נעלי סירה על עקב ב-680 שקל מ-Beautifeel. לצערי, לא יוצא לי לנעול אותן הרבה, אבל הן מדהימות ביופיין ובנוחות שלהן. לפי מה את מתאימה בין שני בגדים? גזרה, סגנון וצבע. מה, לא ברור? איזה חנות אהובה עליך ביותר? לפריטים קלאסיים - זארה (או לפחות היו, עד התגלית האחרונה). לפריטים מיוחדים יותר - "דליתי". יש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה? לא. אני לא עקבית מספיק בקניות שלי כדי לתחזק כרטיס חבר בחנות אחת כלשהי. אם בדרך כלל את הולכת לקנות בגדים? לפעמים, אם אני צריכה פריט ספציפי כלשהו. לרוב אני פשוט נדלקת על פריטים שנקרים בדרכי. מה חשוב לך בקנית בגדים? איכות וגזרה מחמיאה.

Ocean Spirit

New member
זו מעצבת תל-אביבית

יש לה שתי חנויות - בדיזנגוף סנטר ובבוגרשוב.

loligoth

New member
../images/Emo214.gif:]

כמה פעמים בחודש את קונה בגדים חדשים? זה מאוד תלוי אם יש לי כסף או לא [אם עבדתי]. אם יש כסף, הרבה מאוד XD מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך? נעלי עקב מאלדו ב-400 ש"ח. לפי מה את מתאימה בין שני בגדים? צבעים בעיקר, וגזרה. איזה חנות אהובה עליך ביותר? זארה. למרות שבודדות הפעמים שקניתי שם משהו XD אני ממש אוהבת להכנס לשם ולהסתכל, גם אם אני לא מוצאת משהו שמתאים לסטייל שלי/שלא יקר ברמה כזאת שגורמת לי להתקמצן. יש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה? נופ. אם בדרך כלל את הולכת לקנות בגדים? השאלה היא עם מי? אם כן, אך ורק לבד. מה חשוב לך בקנית בגדים? קודם כל, שאני אוהב אותם, שישתלבו טוב עם המלתחה הקיימת, ושישבו טוב.

תשובותי...

כשיש לי מצב רוח טוב כל שבוע, אבל לא יהיה מצב שעבר חודש ולא קניתי כלום...
שמלת מעצבים שקניתי לבר מצוה של בני לפי מה את מתאימה בין שני בגדים?
בעיקר צבע ו"אופי " הבגד, לא אערבב לבוש ערב נוצץ עם טייטס מטריקו...
אהמממ ....בארץ טופ-שופ, גולף, הוניגמן וזיפ , בחו"ל H&M ושאר רשתות שאיןבארץ עוד לצערי.
ב-א-רור בגולף, וגם בחנות המעצבים בעיר שלי...
אם הכוונה ל עם מי, אז בד"כ לבד, כי חברותיי ואחיותי לא גרות בעיר שלי
מה חשוב לך בקנית בגדים?
קודם כל שיחמיא לי, מבלי שאיראה קורבן אופנה ורק אח"כ המחיר...

תשובות לסקר המעניין...:)

כמה פעמים בחודש את קונה בגדים חדשים? פעם לכל היותר מה הפריט היקר ביותר בארון אצלך? מכנסיים- 500 ש"ח שמעולם לא לבשתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי מה את מתאימה בין שני בגדים? צבע איזה חנות אהובה עליך ביותר? בורדו למידות גדולות בכפר מל"ל יש לך כרטיס חבר בחנות בה את קונה? כן!! אם בדרך כלל את הולכת לקנות בגדים? מה חשוב לך בקנית בגדים? המחיר, הנוחות והכי הכי שיתאים לגוף שלי. אני מלאה. ואללה, היה נחמד לענות על זה. :)))))))))))))))

למעלה