סקר-אז איפה הייתם ביום מעשים הטובים?

MyTaoWay

New member
סקר-אז איפה הייתם ביום מעשים הטובים?

האם יצא לכם להתנדב איפשהו?

אני צבעתי קירות במבנה מוזנח, שבסוף יצא כמו חדש

היה כיףףףף ,וכן התעייפתי רצח,
ריח של צבע נספג לי בעור עכשיו שמה לי קרם פנים כי מרגישה יובש שבחיים לא הרגשתי,
אבל ניחא, העיקר שכולם נהנו
היינו כמה חבר'ה, כשמארגנת שלנו דאגה לנו לסנביצ'ים ושתייה

הקטע שלי הוא,שהתלבשתי כמו הומלס כי ידעתי שאני הולכת לצבוע -ואז פתאום הגיעו אנשים עם מצלמות!!

לא יודעת איפה יראו אותי בTV אבל לא ציפיתי לזה, הייתי לפחות מתאפרת

יום מעשים הטובים לדעתי צריך לעשות כל יום, בכל הזדמנות...
ולזה אני שואפת... לשנות את העולם לטובה...
אני מאמינה שאדם אחד כן יכול להשפיע ולעשות שינוי <תראו את דפני ליף שהצליחה לגרור את כולם מבתים למחאה...
>

lolly87

New member
לצערי

הייתי בלימודים, עד שהשביתה הסתיימה, לא יכלתי להפסיד אותם.
אבל אני חושבת שמעשים טובים צריך לעשות כל פעם שיש הזדמנות ולא ביום ספציפי.
גם רוב מאמצי העזרה שלי כרגע מתרכזים במישהו שאני מכירה שצריך לעבור השתלה מורכבת בחו"ל, וכבר חודשים אני מפיצה את זה בקרב חברים ומשפחה שיתרמו כסף, ותרמתי כסף בעצמי.
ומי שרוצה לדעת פרטים יכול לשאול אותי, או להיכנס לאתר

h a j b i

New member
בעבודה

למרות שיכולתי לצאת להתנדבות על חשבון העבודה אבל לא מתאים לי היום שרי אריסון הזה ולהיות לבוש עם חולצה שתבהיר בדיוק מאיזה אירגון רחום וחנון הגעתי

אני אישית העדפתי לצאת להתנדבויות אחרות על חשבוני ובלי לפרסם גופים עד הדרך אבל זה אני

NEO83

New member
מתי זה היה בכלל?

אצלי כל יום הוא יום המעשים הטובים

המעשה הטוב שלי אתמול

היה לקחת יום לנוח בבית, אחרי הרבה זמן של לחץ שנתן אותות פיזיים ונפשיים כאחד.

ebi83

New member
מצטרף ללא מתנדבים..

בתקופה הזו אני עסוק יותר לעזור למשפחה שלי.

מה עוד ששני האחים שלי ארגנו התנדבויות ליום הזה ובכלל אז אנחנו מסודרים

אני רוצה לומר לכם ששרי אריסון היא אישה

טובת לב, עוזרת לאנשים מהלב, מתחשבת מאוד כשמספרים לה מה כואב בלב ואת הכל, ויודעת לתמוך רגשית, וזה חשוב שתדעו כי בתקשורת היא מצטיירת רק כמי שתורמת כספים, אבל היא גם תורמת מעצמה ומהרגש שלה לכן הנתינה שלה היא מאוד אדירה ! כל הכבוד לה והלוואי ויהיו הרבה כמוה בעולם.

EdisonGirl

New member
ואני רוצה להגיד שהייתי במגדל האישפוז

שהיא תרמה, אגב באיכילוב למי שלא יודע, ואני מניחה שזו היא תרמה אם שם המגדל הוא אריסון.. והוא המגדל הטוב ביותר שנתקלתי בו EVER.

h a j b i

New member
אני שמח שהיא עובדת קשות להשתנות

מאז ה- 900 (800 בסוף אאל"ט) עובדים שהיא פיטרה מבנק הפועלים למרות שהבנק היה ברווחים יפים מאוד.
אגב, על הקנה עוד צימצום יפה של כוח האדם בבנק ושליחת אנשים הביתה (המהל כבר התחיל).
אז כן, תרומה לקהילה זה באמת יפה רק חבל שביד אחת מצרפים עוד אנשים למעגל המצוקה וביד שניה תורמים להם (וזה עוד לפני עושק העניים בבנק).
נ.ב
ביחס להון העצמי, תרמתי השנה יותר ממנה אבל אני ממש לא צריך יום או מגדל על שמי.

אסור לה על פי החוק להיטיב עם לקוחות

בנק הפועלים כי בנק הפועלים הוא חברה בע"מ, וההיגיון של החוק שאוסר על יו"ר להיטיב עם לקוחות/לוותר על חוב/לעשות הנחה (או כל הטבה אחרת) הוא ההיגיון הבריא שקיימים בעלי מניות שהשקיעו את מיטב כספם בחברת בנק הפועלים, ומרגע שנגרע שקל אחד עקב הטבה של יו"ר, הוא נגרע מבעלי המניות. לכן, יש הצבעה בדירקטוריון והחוק מסדיר כיצד מתקבלות החלטות של חברה בע"מ. חברה בע"מ היא עסק שתקפידו להרוויח כסף ולא להפסיד והוא ההיפך הגמור מפילנטרופיה. למעשה החוק אומר לחברה להרוויח כסף למען בעלי המניות שלה ואוסר על יו"ר לוותר. היה מקרה אחד שבו יו"ר של בנק ויתר לאחד הלקוחות על חוב, הויתור גרם להתמוטטות של הבנק, ובסוף הסתבר שהחייב קנה את הבנק במחיר זול (בגלל החוב). אסור ליו"ר לוותר ולתת הנחה, כך זה על פי החוק, כך שאם שרי אריסון תעשה את מה שאתם אומרים לה היא תמצא את עצמה בבית הסוהר.
לכן, יש לה קרן שאסור שתהיה קשורה לבנק הפועלים, ובאמצעותה היא תורמת לציבור, והיא תורמת הרבה מאוד !
כל העניין של אחריות חברתית של חברות (כמו בנק הפועלים) הוא חדש, ואין תפקידו לגרום להפסד לבעלי המניות (לתרום), אבל הם עושים מה שביכולתם בכפוף להחלטות של דירקטוריון שמתקבלות כאמור על פי חוק (בהצבעה).

כך שהטענה שהיא צריכה לתרום באמצעות בנק הפועלים היא טענה מופרכת בהיותה מפצירה בשרי אריסון לבצע עבירות פלילית, וברוך השם שהיא לא נלחצת ועושה זאת, כי בסך הכל היא אישה שתורמת הרבה מאוד מעצמה לזולת גם אם זה לא באמצעות עבירה פלילית (בנק הפועלים).

h a j b i

New member
את מחרטטת בנושאים שנראה שאת לא מבינה בהם

אז לידיעתך, ככל שהלקוח יותר עני וחסר אמצעים כך הריביות והתנאים שלו גרועים יותר. הסיבה הרשמית היא שלקוחות כאלה הם מסוכנים יותר ובמערכת הפיננסית סיכון עולה כסף. ככל שהסיכון גדול יותר אז המחיר גבוה יותר. כמובן שזה לא מסתדר עם הלוואות במליונים ומליארדים בזיל הזול לטייקונים שגורמים לפעמים להפסדים עצומים אבל מילא.

הסיבה האמיתית היא שאותם לקוחות הם חסרי כושר מיקוח ואילו אותו טייקון ימצא תמיד מאיפה לגייס את הכסף (גם מחוץ למערכת הבנקאית).

יוצאים דופן הם חיילים וסטודנטים. חיילים בעיקר בשביל הניראות (ופוטנציאל ללקוחות מכניסים בהמשך) וסטודנטים שהם פוטנציאל כמעט וודאי להכנסה טובה בהמשך.

אני עשיתי למישהי תיקון דרך

לאוטו שלה כשחזרתי לבית,

רק לראות את החיוך שלה עשה לי טוב על הלב,

EdisonGirl

New member
לא, אבל...

ביום ראשון הצטרפתי ל- GREENPEACE. ביום מעשים טובים עשיתי מעשה טוב עם עצמי והלכתי לישון קצת.

lemonade111

New member
לא שמעתי על היום הזה

אבל גם אם הייתי שומע אני לא צריך את היום הזה בשביל להתנדב או לעשות מעשים טובים וששרי אריסון תדאג קודם כל ללקוחות שלה שמנסים לעשות הכל לצאת מחובות אבל לא יכולים בגלל הריביות הגדולות, לצאת מזה.

lemonade111

New member
עמוד ראשי...

MyTaoWay u should be proud of urself.
הנה קיבלת עמוד ראשי גם עם נושא חיובי ולא קסאמים.

למעלה