סקר : איזה אתר אינטרנט ?

ninini

New member
סקר : איזה אתר אינטרנט ?

איזה אתר אינטרנט של ארבעת החברות הסלולריות הכי יעיל? סלקום, אורנג, פלאפון ומירס חוץ מזה- מי הכי משקיעה בנו (גולשי האינטרנט) ?

crusher

New member
אורנג´!!!

יש להם אתר מושקע פחות-או-יותר מעודכן ומפרט על הרבה דברים שיש לאורנג´ ולפרטנר להציע

אוקיי אז ככה

אורנג´ באמת משקיעה, כי היא גם מספקת הרבה מאוד שירותי רשת שניתנים לתפעול על ידי האינטרנט. כמו כן היא מעדכנת שם הרבה מאוד את ההודעות לעיתונות, ובקשר למבצעים. אבל גם כן סלקום משקיעה לפי דעתי. פלאפון יש לה אתר שלא מתחדש כל כך ומספיק ביקור אחד. ואתר אמיגו... על הפנים! תרצו לחפש מידע על הi90 תצטרכו להכנס לאתר מוטורולה.
רי.

PingPong18

New member
אורי לגבי מידע על I90

מאז שאמרת לי, ביקרתי באתר והם עשו לו מפרט.. תכנס ותראה...

momi2004

New member
חבל שאי אפשר לקבל פירוט שיחות

באתר של סלקום למשל. הבנתי שבאורנג´ יש את זה וחבל ששאר החברות לא מאמצות את זה.

bill4u ובחינם...

הכי מצחיק, אני נרשמתי לזה על ההתחלה של השירות הזה והיה שם נציג שאראי על זה ונראה לי שהוא היה שם לבד! הוא כל הזמן התקשר אלי ושאל אותי עם זה בסדר עם הכל טוב. ותמיד שהתקשרתי לברור תמיד הוא ענה
שוקו אתה מכיר אותו אולי?
רי.

1אריאלה

New member
תחשוב על ההשלכות של זה

ותראה את המגילה של הסרת האחריות מעצמה שאורנג´ מפרסמת לפני תחילת השימוש.

peretzy

New member
האתר של אורנג´ ופלאפון,בקשר לאמיגו

אין מה להגיד -האתר של אורנג´ הוא ממש יעיל פלאפון קצת פחות כי הם לא מחדשים... אמיגו- זה סביר..אין מה לעשות -חברה חדשה ,אתר חדש שנפתח רק לפני חודשיים..תנו להם זמן.. חוץ מזה שאפשר להיכנס ישירות למוטרולה ישראל... שמה יש הכל.. האתר של סלקום סתם חארטה -אין בו כלום כמעט...

eranavni

New member
לדעתי אורנג´

כי הוא בנוי בטכנולוגיית פלאש מתקדמת
רן,,
בני

אלכס נ

New member
אני רוצה רק לציין

באתר של אורנג´ לא הצלחתי למצוא את מה שחיפתי: לשלוח SMS לאורנג´ מצאתי משהו, אבל שלבי ההרשמה לא עבדו, אז אחרי שעה של נסיונות ויתרתי והתקנתי ICQ. באמיגו, לעומת זאת, אני תמיד מוצא את מה שאני מחפש. זה מאוד מפורט, ולשלוח SMS זה בקלי קלות.

תגובה

אין שום ספק שהאתר של סלקום מבין כל האתרים הוא הנרחב ביותר, נותן הכי הרבה מידע.

למעלה