סקר- איזה מלון אהבתם באילת?

bettit

New member
סקר- איזה מלון אהבתם באילת?

אני ובן זוגי והתינוקת בת החודשיים רוצים לצאת סופסוף לחופשה באילת שתיהיה באמת טובה- אוכל טוב, בריכה גדולה. השאלה היא לאיזה בית מלון טוב 5 כוכבים , 5 כוכבים+ הייתם הולכים? או באיזה נהנתם? שאלה אחרת- מה עדיף: מרידיאן שלמה המלך שרתון מוריה דן חשוב לנו שהמלון יהיה קרוב לטיילת

ערן שחר

New member
מי שיכול להרשות לעצמו שילך על דן

הוא הרמה אחת מעל שאר המלונות שרשמת

אין על אגמים!!

המלון הכי הכי באילת. בשנה שעברה היינו בדן- מלון טוב לכשעצמו, אבל באגמים ההנאה מובטחת (וגם יותר זול). פשוט מלון נהדר! קחו חדר על המים ולא תצטערו.

../images/Emo42.gif תשובה ../images/Emo42.gif

כל המלונות שאמרת הם ברמה מאוד גבוהה. והם ממוקמים ליד הטיילת פשוט באזורים שונים... מרידאן ממוקם ליד מול הים (הקניון) כמה צעדים ממנו, שזה אומר מרחק קצר מתחילת הטיילת.. המלך שלמה ממוקם באזור המלונות פשוט בצד אחר זה אומר שבמרחק הליכה קצר על הטיילת את "מתחברת" לטיילת "הראשית" לבאסטות וכל זה אבל בדרך לשם את עוברת גם בטיילת אבל בחלק אחר שלה... ליד מועדון הפלטיניום, ויש חנויות ומסעדות.... (בחלק הזה של הטיילת אין באסטות) שרתון מוריה די קרוב למלך שלמה... שזה אומר עוד עוד כמה דקות הליכה אבל אתם באים לאילת... אתם בטח לא תשבו כל היום... אתם תטיילו ..... אז זה לא רציני.... דן מלון סוווף ממוקם גם על הטיילת אבל לקראת הסוף שלה שכבר אין באסטות אבל זה קרובל הרודס שיש שם חנויות אחרות, אבל באסטות וכאלה רחוקות אבל כל הקטע באילת הוא סיבובים וטיולים זה לא אמרו להוות לכם בעיה... תהנו..

bettit

New member
../images/Emo140.gifתודה לכולכם!

התייחסתי להמלצותיכם ובדקתי מחירים האמת שדן נשמע אחלה מלון , אבל יוצא קצת יקר . סגרנו בסופו של דבר על מרידיאן גם קרוב לטיילת גם לקניון וגם סוויטה מקווה שהבחירה תיהיה טובה ושלא נתאכזב מבטיחה לעדכן ולספר! תודה לכולכם אני ממש זקוקה לחופשה הזו !

bettit

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אחלה מגניב!

אז יהיה כייף את אומרת? אי ממש זקוקה לזה אני בחופשת לידה תודה

ami277

New member
דן מספר אחת אין ספק

מתקרב אליו רק הרויאל בי'ץ

למעלה