סקר- איזה מצית יש לכם?

sgold666

New member
כל מיני

יש זיפו יש טורבו עם להבה ירוקה (גם על הזיפו וגם על זאת חרוט SGOLD) וכל מיני מצתים רגילים גם גפרורים

lior311

New member
למה גפרורים אם יש זיפו?

ומה זה לעזאזל הטורבו הזה?!?!?! נשמע מגניב בטירוף הלהבה הירוקה.. אולי תעלה איזה תמונה שלו?

קליפס

New member
טורבו זה מגניב

~מנסה להסביר~ זה מין להבת טורבו כזאת... חחח לא משנה אבל זה וואחד אש וזה שורף לך את האמאמא של הסיגריה וחצי ממנה נהיית שחורה מוות... וזה גם בא בצבעים וזה מאוד מעניין. לחברה שלי יש טורבו מחליף צבעים... לי יש עם אש ירוקה... הייתה יותר נכון... היא נגמרה ואי אפשר למלא אותה כי היא חרא של מצית. בכלל, אני מאבדת מצתים כל הזמן. זאת שיש לי עכשיו היא סתם עילגת בצבע תכלת עם פרסומת של המכולת מול הבית שלי (=

gilsasson

New member
למה גפרורים ולא זיפו? תשובה:

1. גפרורים יותר זולים. 2. לא צריך לפחד שיגנבו אותם. 3. גפרורים זה 40 ומצית זה 1. תחושה שיש הרבה יותר כיף. 4. בתור מעשן נרגילה אני חייס לציין שיותר קל להדליק מנגל עם גפרור מאשר עם מצית. 5. פעולת ההדלקה חביבה יותר.

sgold666

New member
מנגל הרבה הרבה יותר נוח עם גפרורים

אבל אני בדרך כלל לא משתמש במנגל

gilsasson

New member
שגיא, אני חייב לומר לך שההדלקה

שהכי נהנתי בה בחיים זה להדליק אש ללא גפרורים וללא מצית וללא חומר אחר. בשיעורי השרדות לומדים להדליק אש ללא חומר עזר. אני ממש נהנתי.

lior311

New member
זיפו שולט!!

למה? כי: 1. זה מגניב 2. כיף לשחק עם המצית (ילד קטן נכון, אבל תודו שגם תחושה שיש הרבה זה כמעט אותו הדבר..
) 3. זיפו אף פעם לא נכבה!!! רוח, גשם שום דבר לא עוצר זיפו..! 4. מה הקשר מנגל לעישון? 5. זה די קלאסה+דאווין

gilsasson

New member
מה הקשר מנגל לעישון?

אני מניח מהשאלה הזאת שנרגילה זה לא התחום שלך....

lior311

New member
צודקת... הלוואי שישתנה..

נרגילה שולטת!!! רק חבל שאין איפה להסתיר אותה

לזיפו יש ריח מסריח

ולזיפו יש טעם לוואי ... עוד משהו ? אני אהבתי זיפויים מטעמי נוחות אבל לא מתאמים לכל דבר ותאמת שתמיד יש להם ריח מסריח ...פוזה ? טוב .... משחק? קנה צעצוע או שחק בפלאפון זה סתם הורס תזיפו ...

BiRd Of PrEy

New member
יש לי מצית מה זה מיוחדת

אני הולכת ברחוב עם הגחל ואז פשוט אומרת למצית "אפשר אש?" והופ! יש לי אש! אני אפילו לא צריכה להדליק אותה!

לי יש את ריבקה שלי../images/Emo99.gif

מקדימה זה ריבקה, ומהצד שני זה יחיעם
2 צפרדעים חמודים ביותר...

למעלה